• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utancımdan uyuyamıyorum

Böyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam. 😔
Herkes eski sevgilisini stalklar (böyle mi deniyordu) ya. Unutmamak değildir genelde sebep meraktır bence, yüzünü dahi görmek istemediğim bir eski sevgilme bakıyorum misal arada, sanırım o yaşlara özlemden kaynaklı diyorum bem de. Ayrıca hikaye bir saat sonra kalkmıştır, o bir saatte kim baktı diye takip etmediyse görememiştir bile. Hiç bozuntuya vermeyin bir şey yok bunda; ha eşinize karşı hoş değil o ayrı tabi

Okurken konu sahibi tam tersi bişeyi yani eşim eski sevgilisinin profiline girip hikayesine bakmış yazsaydı burda “ne var bunda?” “merak edip bakmışsın” veya “ sadakatle ne alakası var” yazanlar ne yazardı acaba🤔

Böyle bir sacmalik neden yaptım bilmiyorum ama çok utanıyorum. Evliyim 7 senelik. Yavan ama idare eder bir evliliğim var aslında ama nerden geldiyse aklıma eski sevgilim olan biri geldi. Bi oyuncuya benzettim ondan sanırım. Bu kişi ile zamanında üniversite 1de ilişkim olmuştu ve ben gittiğini kabul edememiştim bir süre çok üzülmüştüm tekrar denemek için uzun süre ısrar etmiştim. Yani kalbimi baya derinden etkileyen biriydi. Birkaç yıl unutamadım falan. Bu akşam bir oyuncudan aklıma geldi ve instagramdan baktım profili herkese açıktı ve hikayesi vardı baktım. Herkese açık profilde beni gördüğünü düşünmemiştim. Meğer baktığımı görebiliyormuş Google’a yazınca öğrendim. Paylaşalı 23 saat olmuş umarım fark etmez. Onun fark edip beni küçük görmesi unutamamış demesi… Of düşündükçe daral geliyor. Hem bu yaptığım eşime de haksızlık. Çok pişmanım. Bir daha asla bakmam. 😔
Birinin hikayesine baktiginda engellersen gormez. Ama merak insana ozgu bi duygu hatirlayabiliriz kendini suclama boyle seyler icin

Abartma stalk yapmışsın sadece

Aman bunu yapmayan yok ki birşey olmaz insan merak ediyor

Aldatmamışsınız ayol be var bunda millet sokakta karşılaşınca selam bile veriyor

Önemli olan sizin duygularınız eşinizle probleminiz var ise bunu eski defterleri açarak çözemezsiniz

Evliliginizi biraz hareketlendirin kendinize zaman ayırın

Ama inkar edemeyeceğim kötü depresif bi paylaşım görmüş olsam bi mutlu olurdum hani. Yukarda da dediğim gibi sadece bana haksızlık yaptı hayat da ona haksızlık yapsın isterdim sanırım. Benden sonra hayatı çukura batsın falan 😂 ama bu tamamen seytani bi his. Duygusal değil yani.
Siz sosyal medyada ağlarken video atıyor musunuz hayır tabikide kimse hiç kimse sosyal medyada eşine dostuna mutsuz anını paylaşmaz

Herkes mutlu herkes alışverişte para eziyor herkes en süper yemeği yapıyor boşverin sosyal medya yalan dünya

Back
X