- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi
derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann
her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
kahkaha patlattım resmen okurken olur böyle şeyler![]()
çenesini de tutamamış maşallah![]()
cvpda cok iyimiş
ahh o gaz sorunsalları. ne hikmetse bekarken oluyor.. ben de eşimle evlenmeden önce ne zaman birlikte kalsam bütün gece gaz çıkarmamak için kıvrım kıvrım kıvranırdım.
evlendik gaz da kalmadı nedense![]()
NeyyyyyBazı erkeklere pırtlar çok şirin geliyor nedense. Mesela benimki çilek kokuyormuş. Gaz değil de minik pembe kalpler çıkıyormuş.
ahahahaha o nasıl bir benzetmeBazı erkeklere pırtlar çok şirin geliyor nedense. Mesela benimki çilek kokuyormuş. Gaz değil de minik pembe kalpler çıkıyormuş.
Bende yeni doğum yaptığım ilk günler yaşadım bu utancı. İçerde hava kalmış sürekli çıkmaya çalışıyordu.))Bir gece eşim içerde kalan hava değil galiba bir bebek daha var dedi
Bende"sen kendine bak benim en azından mazeretim var"demistim:)
Oluyar böyle durumlar yani çok takılmayın insanlık hali)
Aklıma bir takım çözümler geliyor ammamerhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi
derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann
her baktığımda aklımıza gelicek napıcam