utandımmm :(

merhaba arkadaşlar,

sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardım :KK42: çok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi :KK70: derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann :KK70: her baktığımda aklımıza gelicek napıcam

ahh o gaz sorunsalları. ne hikmetse bekarken oluyor.. ben de eşimle evlenmeden önce ne zaman birlikte kalsam bütün gece gaz çıkarmamak için kıvrım kıvrım kıvranırdım.
evlendik gaz da kalmadı nedense :D

kahkaha patlattım resmen okurken olur böyle şeyler :KK70:

çenesini de tutamamış maşallah :kahve:

:KK70::KK70:
cvpda cok iyimiş

ahh o gaz sorunsalları. ne hikmetse bekarken oluyor.. ben de eşimle evlenmeden önce ne zaman birlikte kalsam bütün gece gaz çıkarmamak için kıvrım kıvrım kıvranırdım.
evlendik gaz da kalmadı nedense :KK70:

evet gerçekten çok zor onunda karnından gurul gurul sesler çıkıyordu sanırım heyecandan ikimize de bi haller oldu :D:D:D umarım kokmamıştır ben direk üstünden atlayıp çıktım odadan çünkü :D

ayy çok güldüm şuanda k.bakmayın bende olsam çok utanırdım sizee yoo ne var canım vs şeyler söyleyipte kandıramam:KK53::skandal:

:oha::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:
Şaka bir yana bu tarz şeyler evlenincede bazen kazara oluyor . Yapıcak birşey yok

Ufacık bir pırttan bisey olmaz. Erkek arkadaşın " aaa kızlar da pirt yapıyormuş " öğrenmiş oldu :KK45:

Bende yeni doğum yaptığım ilk günler yaşadım bu utancı. İçerde hava kalmış sürekli çıkmaya çalışıyordu.))Bir gece eşim içerde kalan hava değil galiba bir bebek daha var dedi :oha:
Bende"sen kendine bak benim en azından mazeretim var"demistim:)
Oluyar böyle durumlar yani çok takılmayın insanlık hali)

Bende yeni doğum yaptığım ilk günler yaşadım bu utancı. İçerde hava kalmış sürekli çıkmaya çalışıyordu.))Bir gece eşim içerde kalan hava değil galiba bir bebek daha var dedi :oha:
Bende"sen kendine bak benim en azından mazeretim var"demistim:)
Oluyar böyle durumlar yani çok takılmayın insanlık hali)
:D :D tabikii sizin mazeretiniz vaar ama ben uluorta saldım yani hahaha neyse artık dediğiniz gibi yapıcak bir şey yok olan oldu :)

merhaba arkadaşlar,

sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardım :KK42: çok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi :KK70: derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann :KK70: her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
Aklıma bir takım çözümler geliyor amma :deli: gazlı yemek yemeseydin keşke.

Back
X