Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee gece yatarken felan hicmi gelmiyordu pirtiniz8.5 yıllık evliyim. 7 sene boyunca eşimin yanında hiç pırtcık yapmadım. O da nolur bi kere yapta duyim dedi. Utandım. Ama ikinci hamileliğimde dayanamadım artık yiterrrr nidalarıyla ilk pırtçığımı yaptım. Oh be dünya varmış. .![]()
Komik geldi bana da. Eşim ilk evlendgimizde benim yanimda lavaboya gidemezdi şimdi o da yapıyor istemeden gaz kaçırma olaylarını hatta espriye döktü ben igreniyorum o ayrı ama istemsiz şekilde gaz olayindan değil esprilerinden.Ama çok da takilmayin insanlık hali sonuçtamerhaba arkadaşlar,
sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardımçok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi
derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann
her baktığımda aklımıza gelicek napıcam