utandımmm :(

Çok sevimli söylemiş
Kızarsın diye yüzüne söyleyememiş ama îçinde de tutamamış

merhaba arkadaşlar,

sevgilimle dün sabahladık ve ben sabah uyandığımda çok afedersiniz istemssiz bir şekilde gaz çıkardım :KK42: çok utandım duydu mu duymadı mı diye tereddütte kaldım neyse uyandık bi şey söylemedi :KK70: derkeen ayrıldıktan bir saat sonra falan konuşurken gülerek ''o neydi günaydın pıtırcığı mı '' demez mi ay basımdan kaynar sular döküldü cok utanıyorum su ann :KK70: her baktığımda aklımıza gelicek napıcam
cok utanarak söylüyorum ama dün gece aynısını yasadım hemde birliktelik sırasında ufff cok utanc verici:(:(

Ay cok guldum yaaallahta seni guldursun benimde basima gelmisti utancimdan butun gece uyuyamamistim.ama erkekler cabuk unutur takilma.

Cok guzel bir cevap vermiş yanlız :KK48:

Aynı anda uyuyup aynı anda uyanmayan her çift çoktan duymustur pitirciklari..

Çok tatlı söylemiş bence.. çok gulerdim yerinizde ben olsam :)

Sende deseydin senin pitirciga karsilik verdim ☺

Şimdi utanıyorsum ama aranızdaki samimiyet çok yol kat etti :) bence güzel bi gelişme :D bi ilişkide en sevdiğim şey rahatlık:)

Ay çok güldüm canım:KK48: ben evliyim hala kocamın yanında gazım kaçarsa diye kendimi kasıyorum :110:ama sevgilinde az değil lafı esirgememiş :halay:

Ay çok güldüm canım:KK48: ben evliyim hala kocamın yanında gazım kaçarsa diye kendimi kasıyorum :110:ama sevgilinde az değil lafı esirgememiş :halay:

Ayyy yok ben utanirim, ve karsimdaki insanin yapmasinida istemem sahsen.. sogurum yani.. bende bu tip bi insanim .. ama bilerek yapmak var birde bilmeyerek yapmak var .. olan olmus.. :kahve:

Ne komik bi konu olmuş bayağı güldüm :-) bence hic ama hic utanilacak birsey değil. Sonucta vücut bu sen ne yapabilirsin cikacagi varmış bundan dogal sey mi olur hem dalga geciyoda kendi yapmıyor sanki:p Bence Pıtırcık diyebilecek kadar masummus ona sukret canım :-)

İntagramda ahmetkayra diye bi hesap var. Tam bu konuyla ilgili video koydular. İlişkide samimiyet:halay:

Aay bende cok utanirdim yaaa :))) ben esimin yaninda bile yapmam hala o sevgiliyken atti ilk bombayi cok gulmustuk valla askm senin yanina ne zaman gelsem aksine geliyo zor atiyodum kendimi tuvalete artik rahat rahat yapabilirim demisti gun o gunmus pirt sesiyle yasamaya alistim hiic tepki yook artik olmamis gibi devaam :)))

Hahahay:halay:esimle nisanlilik doneminde basbasa korku filmi izlerken sicradim bi anda cok minik ve cok tiz ama zorduyulabilecek bi pitircikta benden kacmisti adam cd cizildi sandi bi anda :KK49: bana donup baktinda utancimdan nefesimi tuttumu farketti olur bole seyler bitanem deyip utanma bak ben deyapabiliyorum diyip oda bi borazan otturdu o gun bugundur kocam yanimda gayet rahattir meger beni beklemis o gune kadar bense hala kacacak die kendimi deli gibi sıkarim:kızgın:

Yeni evlendigim dönemde çok utaniyordum ama alışıyor insan:KK71:baktım eşim normal zamanda bile fıs fıs salıyor o da çok pis kokuyor hele bi de hamilelikte düşünün :kusmuk:hemen camları açıp oda parfumuyle geliyorum kociciğmin üzerine kadar sıkıyorum parfümü ..Ben de uyku arasında bu ara zart zort salmaya başladım ama kokmuyor :KK9:eşim dalga geçiyor tabi salın gitsin anali kızlı içinizde biriktirmeyin diye :KK71:

Back
X