Utangaç gelin :(:(:(

NazliKizce

Part tıme ev hanımı
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2008
77
1
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar daha önce açıldımı konu bilmiyorum baktım ama göremedim :ecrin_bebek:

ben eşimle + 18 konuları asla konuşamıyorum :utangac: hayır çekingen pasif girdiği

ortama ayak uyduramayan biride değilimdir ama bu konuda çok tutuğum:utangac: yatak

odası mevzularını açamıyorum utanıyorum ya bunu nasıl aşabilirim ..:utangac::utangac:

aynen bende senın gıbıyım
hatta benımkı bıraz abartılı
2 senelık evlıyım esımle beraber olurken bıle cok utanıyorum
ama bu durum benı rahatsız etmıyor cunku ben boleyım hatta esımıde rahatsız etmıyor

yeni evliysen gayet normal anam 25 yıllık evliykende bacağı açılsa utanırmış...ayıp günah vs..kız çcuklarının nasıl yetiştirildiği malum..benim arkadaşta nalatıyor mesela 6 ay birbirlerinin vucütlarına alışamamışlar

hehhe konusamıyorsan konusmaya calıs sonucta yaptyıgınız bıseyı konusmak da ayıp olmasa gerek
hanı tuvalete gıderken tuvalete gıdıyorum demek gıbı bısey olsa gerek öle dıyıver gari

bu konuları konuşmak laf olsun diye olmamalı , oda seni zorlamamalıdır..
Birşeyler söyliyeceğin zaman içinden glerek , hissederek söylemelisin bunun içinde biraz daha zaman ihtiyacın var..
Eşinin vücuduna , tenine, bir erkekle uyumaya ve evliliğe alışman gerekli, bunun içinde zaman..

aynen bende senın gıbıyım
hatta benımkı bıraz abartılı
2 senelık evlıyım esımle beraber olurken bıle cok utanıyorum
ama bu durum benı rahatsız etmıyor cunku ben boleyım hatta esımıde rahatsız etmıyor

aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.çok utanıommm:asigim:

Çok normal birşey eşin sonuçta herşeyi konuşmalısın helalinle...

malesef biz hep ayıp günah olmaz sus
kızlar böyle şeyleri bilmez diye yetiştirildiğimiz
için sıra bize gelince böyle utangaçlıkları fazlasıyla yaşıyoruz
bendde düşünüyorum şimdiden oramı buramı nasıl göstercem diye
zamanla alışılınır heralde..

yeni evli oldugun için bu durum söz konusu cogumuz yeni evliyken böyledik zamanla acılırsın canım sıkma kendini bu kadar

bencede çon normal eşinle ilişkiye giriyorsun da konuşmayı mı becermiyorsun aman salla

Back
X