utangaç güzel erkekler

darkest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
14
0
86
38
İstanbul
Arkadaşlar bazen çevremizde rastlarız çok yakışıklı erkeklere ama genelde utangaç ve gizemli olurlar, çok yakışıklılar sıkılgan utangaç oluyromuş yani tiki tarzı şımarık kendini beğenmiş falan değil, fazla ortamlara girmezler ve genelde yalnız 1 yada 2 arkadaşla takılırlar, ben üniversiteden tanıyorum , çocuk sarışın yeşil gözlü çok çekici ama sakin ve içine kapanık tüm kızların gözü onda olmasına rağmen, takıldığı arkadaşları ne siz anlayın ne ben anlatayım tam kendisine tarz olarak zıt çirkin arkadaşlarla takılıyo bu tür erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz,bunun onları daha mı çekici kıldıkları anlaşılıyor, bunları çözmenin yolu nedir:kahve:

Son düzenleme:
bence dahada itici kılar..bence kadınlar utangaç erkeklerden pek hoşlanmazlar..
erkek dediğin biraz girişken olmalı dimi ama..tamam çok fırlama olsunda demiyoruz ama öle utangaçta olmasın yani..
bi erkek kendine güvensizse bence utangaçtır..
ama onları çözmenin yolu nedir bilmiyorum..çünkü kolay kolay çözülebilecek erkek olduğuna inanmıyorum:roflol:
:lepi:

bence çok çekici oluyorlar, benim eşim öyle biri değil malesef, o yüzden çözmeyi bilemiyorum :) ama keşke biraz çekingen ve utangaç olsaydı diyorum bazen...

utangaç insanlardan pek hoşlanmıyorum ben.
benim gözümdeki ideal erkek modeli :lepi: kendine güvenmeli, sesini çıkarabilmeli, yanındayken kendini güvende hissettirebilmeli, iyi bir çevresi olmalı, yalnız ya da enterasan tiplerle takılmamalı, eğlenceli olabilmeli, sosyal olmalı yani :asigim:
çekingen birini sosyal 1 tip haline getirmek istiyorsan bu çokkk zor. insanların karakterinin değişmesinin pek kolay olmadığını düşünüyorum. :teselli:

Bence utangaç erkekler bir yere kadar çekilir... İlk bakışta bazı kızların dikkatini çekerler açıkcası bazen benimde dikkatimi çekiyorlar. :1rolleyes: Ama düşününce zor insanlar ya sürekli çekingen, utangaç... Yok hayat biraz zor geçer onlarla hem çözemezsin onları bir süre sonra sıkılır insan... Bence erkek kendine güvenen, utangaç olmayan ne bilim dolu dizgin hayatı her deliliği ile yaşatabilen biri olmalı...sengözlerimebaksanab Çok abartamadım inş...kaydirigubbakcemile3
:utangac:

Bence utangaç erkekler bir yere kadar çekilir... İlk bakışta bazı kızların dikkatini çekerler açıkcası bazen benimde dikkatimi çekiyorlar. :1rolleyes: Ama düşününce zor insanlar ya sürekli çekingen, utangaç... Yok hayat biraz zor geçer onlarla hem çözemezsin onları bir süre sonra sıkılır insan... Bence erkek kendine güvenen, utangaç olmayan ne bilim dolu dizgin hayatı her deliliği ile yaşatabilen biri olmalı...sengözlerimebaksanab Çok abartamadım inş...kaydirigubbakcemile3
:utangac:

Aynen katılıyorum bacım...kaydirigubbakcemile5

bence biraz utangac olmalari gerekir =) sevmem öyle hemen herseye atliyabilenleri, tmm sosyal olmali kesinlikle ama biraz bir kizin yüzüne bakarken utanabilmeli, yani edepten belkide..
cekici olur bence

edebindendir utangaçlığından değil

sizin bunu anlamanızda zor

çözüp de ne yapacaksınız,ayrı dünyaların insanısınız :lepi:

Back
X