Utangaçlık!

Şimdi burada herkes rahatla, açılırsın tarzında yorumlar yapılmış; ben de evli bile değilim ama aslında henüz nişan bile yoksa sizin mesafeli durmanız daha iyi diye düşünüyorum. Kız tarafının ağır durması güzel. Çok örneğini gördüm KV adayı ile çok samimi olup, evine sık girip, ev işlerine bile yardım eden kızlar. Sonra çok iyi olmuyor, sizin özelinize saygı gösterilmiyor. Hatta sen oğluma evlenmeye dünden meraklıydın gibi laf sokmalar falan bile oluyor. Kısacası nişan yoksa çok gelip gitmek bile gereksiz, aileniz gibi sahiplenmek bir yana...

aynı senin gibi erkek arkadaşının ailesinin yanında çok heyecanlanan, konuşamayab, kendini ifade edemeyen bir kuzenim var. o psikoloğa gitti, çünkü bu durum o u çok zorluyordu, hayatını kötü etkiliyordu. ona terapi seansları çok iyi geldi. psikiyatriya gitmeden sorununu büyük oranda atlattı. bence seninde aklında bulunsun.

Zaten hemen sahipleneyim, kendi ailem olsun gibi bir düşüncem yok.
Çok gelip gitmiyorum, hatta konuşamıyorum bile.
Sadece görüştüğümüz zamanlarda aşırı kasılıyorum, konuşamıyorum, elim ayağım karışıyor..
Ay çok yakın olayım da demedim hiçbir zaman ama işte benim bu kadar çekingen olmam biraz sorun yaratıyor, negatif enerji yayıyorum sanki..

Tamam canım çok teşekkür ederim, bu şekilde ilerlerse ileride sorun olacak diye korkuyorum artık..

eğer hayatının başka alanlarında da böyle oluyorsa o zaman bence de psikologa gitmen çözüm olacaktır. ama sadece erkek arkadaşının ailesinin yanındayken olan bir şeyse o zaman sadece zamana bırak. birden düzelmez ama onlarla görüşe görüşe, vakit geçtikçe her seferinde biraz daha rahatlarsın. atıyorum iki sene sonra hala bi düzelme olmazsa o zaman yine doktora gidebilirsin. ayrıca pek çok insan sevgilisinin ailesinin yanında gerilir zaten, çok normal.

Bende şuan seninle aynı durumdayım. Üstelik önceki ilişkimdeki ailesine karşı çok sıcak kanlıydım.Şuan sözlümün ailesine karşı böyle davranamıyorum. Sana verdikleri en ufak bir negatif enerji ile alakalı olabilir. Sıcak davranmaya çalışmaktan başka yolu yok bu işin. Bende normalde sıcak kanlı ve sevecen bir insanımdır. Yanlış tanıyacaklar, sessiz insan içten pazarlıklı olur diye düşünecekler diye ödüm kopuyor.

şu utangaçlık azcıkta bende olsa ya dedem bile benim için bu kız arsız diyor yapman gereken tek şey onlarında senin gibi bir insan olduğunu düşünmek...

Önce çekingenliğinin sebebini bulman lazım.
Onun ailesinde üstün gördüğün, kendi içinde abarttığın şeyler olmalı.
Aslında kendime güveniyorum deme bence.
Çünkü güveniyor olsan bu şekilde olmazdı.
Demek ki korkuların var. Onların yanında kendinde eksik bulduğun bir şeyler açığa çıkıyor olmalı.
Asla sebepsiz değil bu halin.
Bilinçaltında neler var kim bilir.
Onlar açığa çıkarsa halledersin durumu.
Yoksa aman boşver çekinme gibi laflarla telkin edemezsin kendini. İşe yaramaz.

Ehehe ben hitap bile edemiyorum, cümle kuramıyorum sen yine iyi oynamışsın.

Erkek arkadaşınla durumu paylaş. Sen yapınca cok mutlu oluyorum ama engel olmadığım bir utangaçlık oluyor diye.. erkekler böyle konularda nasıl aşmamız gerektiğine dair çok yard ediyorlar.

çok cicisin ..
cnm zamanla alışırsın ..
olduğun gibi,doğal ve hoş ol ..
mutluluklar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…