Hiçbir şekilde saygısızlık yapmadım yapmam da güler yüzlü olmaya da çalışıyorum.. Ya hep böyle kendimi telkin ediyorum. Geçecek Helaine, yapabilirsin Helaine, ne olacak onlar da insan Helaine falan diye fakat yanlarına gidince konuşamıyorum bile. Elim ayağıma karışıyor napsam bilemedim. Hele düğünde cidden ölüyorum sandım ayakta duramıyodum yani..Çok şirinsin yaKasma ne olacak o an aklına babanla sevgilinin samimiyetini getir. Güler yüzlü olmaya özen göster
Aynen öyle oluyor ya. Hep böyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi geçecek onlar da insan diye ama negatif enerji yayıyorum sanırım insanlara da. Erkek arkadaşım da sürekli rahatlatmaya çalışıyor beni ama ben beceremiyorum rahatlamayı. Aslında normalde çok girişken bi insanım ama konu onun ailesi olunca çok farklı oluyorum. Off offOyle olunca aklina tek sey getir , Onlarda senin gibi insan neyden niye utanacaksin.. kendini okadar kasma ortamdan oldugun yerde , huzur bulamazsin .
Karsidakileride huzursuz edersin .
Onlarda nasil davranacagini bilmezler sana karsi. Bana misafir geldiginde mesela , asiri utangac olduklarinda nasil davranacagimi bende sasiriyorum.
Cunku karsindaki kiside huzursuzluk sezdimmi , ister istemez bende huzursuz oluyorum.
Bu utangacligi ancak sen kendi icinde cozebilirsin.
Cunku dusunsene ilerde , isteme olacak , nisanin olucak , dugun vs . Oooo , ozamanda boyle yaparsan en ozel gunleri kendine zehir edersin.
Aynen öyle oluyor ya. Hep böyle telkin etmeye çalışıyorum kendimi geçecek onlar da insan diye ama negatif enerji yayıyorum sanırım insanlara da. Erkek arkadaşım da sürekli rahatlatmaya çalışıyor beni ama ben beceremiyorum rahatlamayı. Aslında normalde çok girişken bi insanım ama konu onun ailesi olunca çok farklı oluyorum. Off off
Ohoo kaç ikinci buluşma oldu bizim, ben hala sizden teyzeciğime geçemedimGecer insallah canim, bende senin gibiydim ama 2. Bulusma da aileyle ,acildim.utanmadim sanki baska aile varmis gibi kuruyodum kafamda
Aslında bende bi kusur bulacaklar diye düşünmüyorum kendime güveniyorum, neden böyle olduğunu da hala çözebilmiş değilim.. Çok iyi insanlar ama erkek arkadaşımın annesi de birazcık uzak duruyor, o da benden kaynaklanıyor diye düşünüyorum çünkü soğuk duruyorum baya istemsiz bir şekilde, oturup sohbet edemiyorum, ortak konu bulamıyorum öyle olunca da aşırı heyecan yapıyorum yani. Nasılsın iyi misin oluyor sonra susuyoruz.Tatlım boş ver... Onlar sana o rahatlığı sağlasınlar önce. Sen acaba bende bir kusur bulurlar diye mi çekiniyorsun?
Çok haklısın.. Ben de bundan korkuyorum zaten, şuan bu kadar heyecan yapıyorum ama acaba ilerde kim bilir neler olur diye düşünüyorum sürekli. Sevgilim de bu konudan rahatsız olunca artık bi çeki düzen vereyim kendime diye düşünüp buraya yazdım. Normal hayatımda çok sosyal bir insanım girdiğim ortamlarda çok konuşurum falan ama söz konusu onun ailesi olunca acayip kasıyorum..Tatlım cekinmeye devam ettigin surece,birzaman sonra girdigin ortamlarda unutulursun,arka plana atılırsın,belkide bazı davetlere yada gidlecek yerlere sizinle olduklari zaman keyif aldiklari icin degil,sadece mecbur olduklari icin cagiracaklar...Utangaclıgını insanları dikkatli dinleyerek,gozlemleyerek sorulara kisa cevaplar vererek ve sadece oranin atmasferini soluyarak belli etmemeye calisirsan belki biraz daha rahat edersin..Karakterinle alakalı,birde asosyal bir insansan, toplum icine ciktigin zaman ister istemez bir utangaclik soz konusu olabiliyor
Ohoo kaç ikinci buluşma oldu bizim, ben hala sizden teyzeciğime geçemedimHep böyle bi panik içinde geçiyor görüşmelerimiz. O da 1.5 yıl oldu artık yeter alış ilerde napıcaksın diyo ama ben hala yanlarında hiçbir şekilde rahat davranamıyorum kasılıyorum hep..
HahahAslinda bir yandan böyle mesafeli olman iyi simdi korkuyorlardir senden
Saka biyana , kasma kendini bosver tabiki yinede arada mesafen olsun .. okadar rahat olmayada gerek yok.
Ama kendi rahatin icin biraz rahat davranmaya.calis.
Hahah
Bi dahaki görüşmemizde umarım daha rahat olurum ya.
Böyle giderse ilerde problem olacak hem benim için hem sevgilim için :/
Çok teşekkür ederim bu aradaa :)
HehehAyni kendimi gordum bende tanisma evresini erteledikce erteliyorum. Rahat olmak gerek dedigin gibi soguk gorurlerse kanlari isinmazsa yandik onuda artik yavastan ailen gibi gormeye calisarak yeniceksin yada sevgilin yanindayken onun guveniyle rahat olucaksin gulumsiceksin nese sacicaksin sart bunlar :)
Çok şükür daha büyük problemlerimiz yokk, BDV 'yi okudukça benim dertlerim neymiş bee diyorum zatenRica ederim canimmm
Hic bir problem olmazzz , saygi sevgi olduktan sonraaa...
Bunları mutlaka deneyeceğim.. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederimm :) Beni seviyorlar bildiğim kadarıyla fakat soğuk bulduklarını hissediyorum.. Açıkcası çok fazla bir araya gelemiyorum çekingenliğim sebebi ile. Ama ilk fırsatta bu dediklerini denicem.. Umarım şu heyecanı tedirginliği atlatırım bir an önce :)Kayınvalide ile konuşacak ortak mevzu bulmak aslında o kadar da sıkıntı değil, paylaştığınız koskoca bir insan var ortada :)
İnsan sevgiliyi büyümüş haliyle gördüğünden küçüklüğünü de merak eder, ee annesi de anlatmak ister. Biz öyle yakınlaşmıştık, sonrasında mesleğiyle ilgili sorular sordum, o bende merak ettiği şeyleri sordu, ben anlattım. Sanki kolaymış gibi geliyor şimdi ama o tedirginliği ben de az yaşamadım, kendi kendime en kötüsü ne olabilir ki? Benim sevdiğim insanı yetiştiren insan beni de sever, ben de onu severim diyerek rahatlattım kendimi.
Bunları mutlaka deneyeceğim.. Tavsiyelerin için çok teşekkür ederimm :) Beni seviyorlar bildiğim kadarıyla fakat soğuk bulduklarını hissediyorum.. Açıkcası çok fazla bir araya gelemiyorum çekingenliğim sebebi ile. Ama ilk fırsatta bu dediklerini denicem.. Umarım şu heyecanı tedirginliği atlatırım bir an önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?