Atlatırsın tabii, yeter ki olumsuz bir şey hissedersen büyütme. Sevgilin annesini doğduğundan beri tanıyor sen ise tanıştırıldığın günden beri, onun için kvnin bir söylediğine içten içe alınırsan sevgiline sor mutlaka gerçekten öyle mi demek istedi diye, o ne diyorsa gerçekten odur. Soğuk bulma ihtimalleri de var evet ama ama kendi kendini gerçekleştiren kehanet gibi bir şey bu, davranışlarını bu yargına göre göre yaparsan ister istemez tedirginliğini, heyecanını da beslersin ve hakkaten senin hata yapmamak için sığındığın çekingenlik soğukluk olarak kalır karşıdakinin gözünde.
Ben ilk tanıştığımızda uzun bir etek giymiştim az kalsın yere kalpaklanıyordum elini öperken. Ya kesin beni daha yürümeyi bile beceremeyen insan olarak gördü diye yedim kendimi. Sevgilim saçmalama annem eteğini çok beğenmiştir başka da bir şeye dikkat etmemiştir ama hakkaten neydi ya o öyle diyerek kahkahalarla güldü, ben senin annenin yanında heyecanlanmam artık daha kötüsü olamaz dedi, o da benim annemle tanıştığında yolda üçümüz yürürken ağaca çarpıp bütünleşti, nasıl diye sorma hala aklıma geldikçe sadece gülüyorum çünkü :))) Annelerimiz iki olayı da hatırlamıyor