- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşına çıkmaya çok korkuyorum deyip duruyor bana ama biraz alkollü iken ne laflar , çekingenlikten eser yok:) Zamana bıraktım evet, yapacak bir şey yok zaten, bekleyeceğim :)Bence tekrar yazarsa sahalarda görelim seni de ,geyik bi tarafa bu yaş grubu utangaçlığı kullanıyor gibi geliyor,kullanmıyorsa da ilk elini siz mi tutacaksınız,ilk buse var,ilk sarılma var ohooo var da var ,bence su akar yolunu bulur zamana bırakın.
Haklısın, zaten şuanda bile , keşke içse de güzel birşeyler yazsa diyorum içimden :))
İdrak ettim merak etme, anlıyorum neyin ne olduğunu. İlişki başlarsa eğer bakıcaz nasıl gidecek , nereye kadar gidecek, ben de bilmiyorum ama şuan çok hoşlandığım için bir deneyeceğim.Yalnız arkadaş size durumun vahimliğinden bahsetmiş idrak edemediniz sanırım. Alkollüyken ilgili , sıcak , samimi.. Alkolsüzken soğuk, çekingen, ilgisiz.. Nereye kadar devam eder bu ilişki ? Ama kendindeyken ne olduğu belli iki ilgi sevgi için alkol almasını mı bekliceksiniz hep? Bu iş yaş.
İdrak ettim merak etme, anlıyorum neyin ne olduğunu. İlişki başlarsa eğer bakıcaz nasıl gidecek , nereye kadar gidecek, ben de bilmiyorum ama şuan çok hoşlandığım için bir deneyeceğim.
3 haftadır ara ara mesajlaşıyoruz, hala utanıyorum diye görüşmemesi saçma geliyor. çok istemiyor herhalde diyorum, ama o zaman da durup dururken neden mesaj attı, neden büyük büyük laflar ediyor, anlam veremiyorum. Aklımın ucunda bile değilken, şimdi hoşlanmaya başladım, umarım iyi gider.Siz ne hissediyorsunuz
hahaha yani ben de anlamadım, üstelik gayet yakışıklı biri. Aklımın ucunda olan bir insan değilken, şimdi hoşlanmaya başladım.Çok kilolu da kompleks yaptı midesine kelepçe mi taktırdı en acilinden
Ya da imajını mı tazeliyor
Spora gitti de kas yapmayı mı bekliyor
Hiç yazmasa
İlgisini belli etmeseydi bari
Bu ne böyle
hahaha yani ben de anlamadım, üstelik gayet yakışıklı biri. Aklımın ucunda olan bir insan değilken, şimdi hoşlanmaya başladım.
34 canım. En son yılbaşı günü mesajlaştık mesela. 3 gündür yazmadı, yazdığında da nasıl aşık gibi. İnsan uzun zamandır bier şey hissettiği kişi ile konuşmaya başlayınca, hergün konuşmak istemez mi, yüzyüze bir an önce görüşmek isteemz mi? Kuzenimin arkadaşı, ona sordum nasıl biri diye, çok terbiyeli efendi, içine kapanık biraz dedi. Hani böyle rahat, ona buna yazan bir çocuk da değil.Kac yasinda bu adam?
34 canım. En son yılbaşı günü mesajlaştık mesela. 3 gündür yazmadı, yazdığında da nasıl aşık gibi. İnsan uzun zamandır bier şey hissettiği kişi ile konuşmaya başlayınca, hergün konuşmak istemez mi, yüzyüze bir an önce görüşmek isteemz mi? Kuzenimin arkadaşı, ona sordum nasıl biri diye, çok terbiyeli efendi, içine kapanık biraz dedi. Hani böyle rahat, ona buna yazan bir çocuk da değil.
Aşık olduğunu düşünmüyorum zaten fakat yıllardan beri demek ki bir beğenisi varmış diyorum. Biraz alkol alınca, daha yoğun hissedip de o şekilde konuşuyor olabilir. Madem görüşemeyecekti neden o zaman, durup dururken beğenisini , ilgisini söyledi bunu anlayamıyorum.Yani açıkçası sizin de 30lu yaşlarda bir kadın olarak onun laflarına inanmak istemeniz garip geldi. Hani liseli olsanız anlıycam. Bu yaptıklarını utangaçlıktan yaptığını düşünmüyorum, hadi utangaç diyelim; siz böyle biriyle birlikte olabilecek misiniz de bekliyorsunuz? Veya nickiniz de Elsa, "Frozen"ı izlemişsinizdir herhalde :) Ne diyordu orda, öyle pat diye aşık oldum diye bir şey yok. Görüşmemişsiniz, tanışmamışsınız (14 sene önceki halinizden farklısınızdır) nasıl aşık olmuş? Ve siz bu aşka nasıl inanıyorsunuz? Aşk böyle bir şey değil, üzgünüm.
Aşık olduğunu düşünmüyorum zaten fakat yıllardan beri demek ki bir beğenisi varmış diyorum. Biraz alkol alınca, daha yoğun hissedip de o şekilde konuşuyor olabilir. Madem görüşemeyecekti neden o zaman, durup dururken beğenisini , ilgisini söyledi bunu anlayamıyorum.
İnşallah canım sağol ama umarım görüşürüz :)Bence anlamlandırmaya çalışıp kafanızı yormanıza değmeyecek biri. Boşverin gitsin, tekrar yazarsa ona göre bakarsınız. Umarım önünüze daha iyi insanlar çıkar.
Dünden beri yazmadıysa artık yazsa bile cevap verme ne dengesiz adam insan bi teşekkür eder güzel bir sohbetti der erkek yapar bunu.Kızlar dün akşam buluştuk, iyi geçti görüşme, konuştuk, güldük. 2 saat oturduk sonra ben kalkalım mı dedim kalktık. Beni bıraktı ama bıraktıktan sonra hiç yazmadı. Beğenmedi mi dersiniz? :))