Valla bazen öyle bir oluyor ki..Benim tek anlamadığım koca adam 1 yıl nasıl işsiz kalır? Bir işe girmez ya? Valla bedavaya konmuşsunuz kusura bakmayın!
Ay ben sinir oldum burda. 1 yıl işsiz kalmak ne demek?
Esiniz mutlaka bir iş bulmaliydi.
Bende uni mezunuyum is bulamadim 8 ay issiz kaldim. Bu boyle olmayacak dedim kendime ufak bir is buldum. Maksat para kazanmak. Üstelik bekarim bir sorumlulugumda yok.
Bütün sorumluluk sizin ustunuze binmis cok üzüldüm.
İlla kendi mesleğini yapması gerekmez. Bi erkek taşı sıksa suyunu çıkartmalı ya hu! Sırf kendi mesleği olmuyor diye de ailesini bu duruma sokmamalı.Valla bazen öyle bir oluyor ki..
yakınen tanıyorum. Hem de diplomalı meslek sahibi.
1 yıl değil ama 8 ay kadar işsiz kaldı. Bir sürü yerden görüşmeye çağırdılar kimisi onayladı, kimisi arayacağız dedi ama kimseden çıt çıkmadı.
Günlük işlerler idare etti mecbur.
Oldu mu oluyor yani.
Nasip.
Konu sahibi utanmanız gereken bir durum asla yok işinizle ilgili. Anneniz yeni tanıştığı insanlar olduğu için öyle yaptı sanırım.
Allah yardımcınız olsun , umarım düze çıkarsınız biran önce.
Ev ev üstüne olmuyor, bunlar da onların getirdikleri.
Konu sahibi belirtmiş zaten geçici iş yaptığını. Kendi iş alanında iş bulamadığını.İlla kendi mesleğini yapması gerekmez. Bi erkek taşı sıksa suyunu çıkartmalı ya hu! Sırf kendi mesleği olmuyor diye de ailesini bu duruma sokmamalı.
Bekar olan kardesi kizi icin soylemiyor bekar kardesim kizimla tartistiHayır tabiki utanılacak birsey değil.
Benim anlamadığım 11 yaşındaki bir cocugu neden "bekar kızım" diye nitelendirdin?
Tabikide sizde çalışıp destek olacaksiniz hayat müşterek. Alin teriyle kazanan her iş benim icin saygi duyulmasi gereken istir. Mutluluklar diliyorum :)O dönem gerçekten bulamadı şimdi buldu çok şükür ama bireken borçlardan dolayı yine de yetemiyor arada ben de çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?