Utanılacak bir şey mi bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile arasinda bu tip kavgalar oluyo.. bence buna hiccc alinma... kardesim 20 oglum 6 yaşında... nasil kavga ediyolar bi görsen.. basimiz sisiyo resmen... ayrica govunulacak biisin yok aksine gurur duy bence kendinle... ama annen soylememekte iyi yapmis... insanlarin hepsi bir degil cunku... olerleyen zamanlarda zaten ogreneceklerdir..

Emek verilen her iş kutsaldır. . Utanilacak hiçbir durum yok .. annenin boş bir anına denk gelmiştir demek istiyorum ..kimin ne dediğiyle de çok ilgilenme ..

Madem evleriniz ayrı niye bir hafta boyunca koşturuyosunuz isteyen gelsin siZde yesin madem koşturdunuz niye söylüyosunuz.

Namusunla para kazanıyorsun bunun nesi utanılacakmış
Genç kızlığımda anneme temizliğe gelen abla 2 tane çocuk büyüttü üstüne ev aldı
Şimdi gelen de aynı şekilde bir başına 2 çocuk büyütüyor bi gün gık demiyor
ayrıca kardeşlerin ya da abilerin kusura bakma ama nankörmüş sen o kadar ilgilen işlerini yap seni kızınla ilgilenmemekle suçlasınlar
Sizinle ilgilenmekten kızıma vakit ayıramadım haklısın abi deseydin keşke

11 yasinda kiziniz uyarsaydiniz aslinda yasi kucuk deil cunku.
Isinizi sormadan cevap hakki verdiyseniz kendinize biraz yerli yersiz olmus onlara gore onlara hak vermek lazim cunku tanisma asamasindalar daha mahcup kucuk duruma sokulmak istemezz

Yeni tanisilan bi aile.. Her seyi hemen paylasmak istememiştir annen, utanmakla ilgisi yok bence.. Bir de seni magdur edip temizlik gibi zor bi ise gönderdiklerini dusunmelerini istememiş olabilir..

Yemeklerini yapmaya gitme sende.Kızinda evde kalabilir .Temizlikten gelmissin git evine dinlen..Misafire bakmak zorunda degilsin.

Madem evleriniz ayrı niye bir hafta boyunca koşturuyosunuz isteyen gelsin siZde yesin madem koşturdunuz niye söylüyosunuz.

Ahhh ah hepsi gelmiyor biri çalışıyor saatleri farklı ,ayrıca benim ev çok sıcak zaten ,biri hep pc başından kalkmıyor aslında becemiyorlar becerebilseler bırakım diyorum ama vicdanım el vermiyor yemek taşımaktansa çocuklarla oraya gidip yaptım bende.

Yeni tanisilan bi aile.. Her seyi hemen paylasmak istememiştir annen, utanmakla ilgisi yok bence.. Bir de seni magdur edip temizlik gibi zor bi ise gönderdiklerini dusunmelerini istememiş olabilir..

Haklısınız sonuçta bakıp sahip çıktılar bize bu seferde tersi gibi yanlış da anlaşılabilirdi.

11 yasinda kiziniz uyarsaydiniz aslinda yasi kucuk deil cunku.
Isinizi sormadan cevap hakki verdiyseniz kendinize biraz yerli yersiz olmus onlara gore onlara hak vermek lazim cunku tanisma asamasindalar daha mahcup kucuk duruma sokulmak istemezz
Ben kızımı da suçluyorum, neden derseniz mesela toplumda sessizce uyarın onu diyelim birden sesini yükseltiyor amacını da anlamıyorum zaten dün ona da moralim bozuldu hadi kızım sen eve git zaten yatacan dedim sessizce birden bağırdı ben gitmem ev çok sıcak diye nasıl mahçup oldum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…