Utanınca kızarıyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pippi_langstrumpf

Ziyaretçi
Bu durumdan rahatsızım rezil oluyorum

Utanınca kızaranlar bana çok sempatik geliyor.Çoğu insan da böyle düşünüyor zaten.Üzülecek,sıkılacak bir durum yok.olumunekankayizsmile

amaan niye rezil olcan ki kırmızı yanaklar yakışır insana sempatiksalakcinni

hiçç canını sıkma.dert edılecek bır konu bıle degıl..ayrıca evet senın gıbı kızaranlar bana daha sempatık gelıyor...

cnm sıkma canını belkıde cok guzel bi özelliğe sahipsin..başkalarında olmayan .. ahlaksız bir hayat süren ,dürüst olmayan,kötü yürekli fakat yüzü hiç kızarmayan insanların günümüzde cogunlukta oldugunu dusunursek bizler gibi en ufak utangaclıkta yanakları pembeleşen kişilerin,masum ve iyi niyetli insanların olması beni mutlu ediyor açıkçası.utanma duygularını yitirildiği bir toplumda yüzü kızaran insanların hala var olması iç açıcı..o nedenle kendinle barışık ol..bırak sen onlardan olma..onlar senın gıbı olsun..

aman canım olsun da böyle derdim olsun
ben de sempatik buluyorum utanınca kızaran insanları
takma kafaya bazen sıkıntı yaşayabilirsin ama genelde güzel bişey ya

Benim bir arkadasim da heyecanlaninca, telaslaninca filan, butun yuzu ve boynu resmen koyu kirmizi olur. Durust olmak gerekirse, bu kadari gercekten hos bir goruntu olmuyor. eger senin de boyleyse bir doktora gorunebilirsin. Benim arkadasimin yuksek tansiyon sorunu var, ondan oluyordur belki onda.

Aynı dertten muzdarip bi arkadaşım vardı sırf kızardığı belli olmasın diye kat kat fondoten sürer yüzüne

sadece utanıncaymış seninki yine iyi!bilmiyorumkismile
benim utanınca heyecanlanaınca kızınca bide yalan söyleyince yaaa =(
sonuncusu çok fena hemen anlıyo annem ya pifffeyvahedigeldismile

bende utaninca kizaririm :)
eskiden çok takardim ama artık takmıyorum :) hatta o gibi durumlarda kendimle dalga geciyorum şakaya vuruyorum :)

ay bu da dert mi?
ama seni çok iyi anlıyorum.
ben de açık renkteyim. utanınca kızarıyorum.

sebebi şu:

utandığın zaman, beyin karaciğere adrenalin salgısını arttırıyor. adrenalin salgısı, kandaki oksijeni azaltıyor. kalp kandaki oksijen miktarını dengelemek için daha çok çalışınca, kan akışı hızlanıyor, bu da kızarıklığa neden oluyor.

kendini teskin edersen, bu durumdan kurtulabilirsin. başka yolu yok.

aman aman ne tatlı olursun sen o haldeeee:kedi:keşke benimde kızarsaaazemuszemus

bende hemen allanırım ama çaresini buldum hemen kafamı dağıtıyorum sakin oluyorum o saniye kayboluyo önceleri rahatsız olurdum bu durumdan şimdi saniyede atıyorum başımdan sende dene

kan damarların cilt yüzeyine yakın olmasından kaynaklanıyor. Yapacak birsey yok ama bence de şirin bir durum

ay ben bu sorun yüzünden öğrenciyken hiç derse katılmak istemezdim çok feci bi dert bence de anlıyabiliyyorum eyvahedigeldismile bunun için ben de baya uğraştım gelişim kitapları mı okumadum danışmanlara mı gitmedim.. kendini yüreklendirmekte çaresi sanırım ego duygumuzu artırmamız lazımmış kendimizi bi kaç alanda geliştirmek .. ilgine göre mesela bağlama çalmak, ney üflemek, ebru sanatıyla uğraşmak ya da kitap koleksiyonu yapmak... bi de hep aklında bi düşünce olursa ona odaklanırsan bu gibi durumlarda o zaman da çabuk geçiyor .. ama zamanla geçecek bi durum hatta geriye dönüp baktığında bu durumu gülümseyerek hatırlayacaksın.. a.s.

ne rezili canım yaa.eminimm çok şeker gözükürsünn öle:kedi:

ben hiç kızarmam, heyecanlandığım, utandığım ve yalan söylediğim yüzümden hiç anlaşılmaz. bence kızarmamak daha kötü

:kedi: tedavi ol.ama bence sorun değil.
sorunsa senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…