- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
ayy tutamadım kendimi kızzz daha söyleyecek neler varda susuyorum parça pincik yolasım geldi ALLAH düşmanımın başına vermesin böylesiniiii
kapıdan bacadan ırakkkk
ay bi de bir sürü insan beğeniyomuş. Allah aşkına çirkin kadınlar bi susun ya, bi susun. biz çirkin, pasaklı, suratsız karılar nasıl evlendik? bakın sizi kimse beğeniyor mu? kocalarınızı buldunuz daha da konuşuyosunuz oysa aşkasusamışkadın öyle mi? her yerde beğeniyolar onu, fıssstık gibi kadın. ah canım ne zor şey ya güzel olmak. o kadar kişi seni beğeniyor, hatta adam "huzur bir kere bulunur da. bilmem ne" filan demiş daha ne desin?
ya hadi diyelim gerçeksin. bir kere evli kadın ne bilir kim onu beğeniyor? ne cesaretle hissettirir yabancı bir erkek o kadını beğendiğini.
ikincisi, adamın dedikleri acayip tırt bence, lisede bana dendiğinde bile güler geçerdim bunlara
üçüncüsü, daha hakkında hiçbişi bilmediğiniz bi adamla evlilik hayalleri nasıl kuruyorsunuz? insan illah evlendiği ile ömür geçirecek değil ama adam size ilan ı aşk etmiş gibi bu ne gelin güvey olma hali.
dördüncüsü, aldatma için öpüşme gerekmez bence en büyük aldatma aklına birinin düşmesidir. yatıp yatmamak çok ta önemli değildir o raddeden sonra
beşincisi, brad pittler, george clooney ler bizim gözümüze sıcacık bakıp ta "huzuru bulunca hede hödö" diyemeyeceğinden, sanki bir tablo gibi sanki bir şarkı dinler gibi seviyoruz, beğeniyoruz onları kendinizi avutmayın.
altıncısı günahkarsınız, bu hareketlere devam edersiniz ahlakınız da biraz ayarsızlaşmıştır, bu net. ötesi berisi yok.
ben çok erkekle tanışmadım ilk erkek arkadaşım eşim zaten baska kimse olmadı hayatımda elin dahi tutmadım kimsenin önceden.cahillik demek burda
ay bi de bir sürü insan beğeniyomuş. Allah aşkına çirkin kadınlar bi susun ya, bi susun. biz çirkin, pasaklı, suratsız karılar nasıl evlendik? bakın sizi kimse beğeniyor mu? kocalarınızı buldunuz daha da konuşuyosunuz oysa aşkasusamışkadın öyle mi? her yerde beğeniyolar onu, fıssstık gibi kadın. ah canım ne zor şey ya güzel olmak. o kadar kişi seni beğeniyor, hatta adam "huzur bir kere bulunur da. bilmem ne" filan demiş daha ne desin?
ya hadi diyelim gerçeksin. bir kere evli kadın ne bilir kim onu beğeniyor? ne cesaretle hissettirir yabancı bir erkek o kadını beğendiğini.
ikincisi, adamın dedikleri acayip tırt bence, lisede bana dendiğinde bile güler geçerdim bunlara
üçüncüsü, daha hakkında hiçbişi bilmediğiniz bi adamla evlilik hayalleri nasıl kuruyorsunuz? insan illah evlendiği ile ömür geçirecek değil ama adam size ilan ı aşk etmiş gibi bu ne gelin güvey olma hali.
dördüncüsü, aldatma için öpüşme gerekmez bence en büyük aldatma aklına birinin düşmesidir. yatıp yatmamak çok ta önemli değildir o raddeden sonra
beşincisi, brad pittler, george clooney ler bizim gözümüze sıcacık bakıp ta "huzuru bulunca hede hödö" diyemeyeceğinden, sanki bir tablo gibi sanki bir şarkı dinler gibi seviyoruz, beğeniyoruz onları kendinizi avutmayın.
altıncısı günahkarsınız, bu hareketlere devam edersiniz ahlakınız da biraz ayarsızlaşmıştır, bu net. ötesi berisi yok.
içim çekildi yemin ediyorum, abla/ abi sürekli "sana geldim İstanbul" modunda
sakin ol no problem...fake olması yüksek..kaptırma bu kadar kendini
o zaman onu aldattığını söyle bakalım hangisine daha çok yıkılıyor..
ortamdan ve o insanla görüşmekden vazgeçin bu tür şeytani vesveseler herzaman cazip gelir ,nefsinize yenilmemeniz umarım
fake değilim bu siteyi bir ofis arkadaşımdan gördüm anlatıp duruyordu ben üyelik aldım açtım hatta bana çok bilgiler veren bir site demişti. oda çoğu seyleri burdan yapıyor ama siteye üyeliğimi söylemedim ona.bilse rezil olurum.hatta bana burdan alışveriş yaptığınıda söyledi
gittiginiz salonu degiştirin çok mu zor
tabiki hayır
sakin ol no problem...fake olması yüksek..kaptırma bu kadar kendini
fake değilim bu siteyi bir ofis arkadaşımdan gördüm anlatıp duruyordu ben üyelik aldım açtım hatta bana çok bilgiler veren bir site demişti. oda çoğu seyleri burdan yapıyor ama siteye üyeliğimi söylemedim ona.bilse rezil olurum.hatta bana burdan alışveriş yaptığınıda söyledi
Başta okuyunca olabilitesi yüksek konu ama verdiği cevapları cocuk vermez
aynen öyle madem konu sahibi yaptığının yanlış olduğunu biliyor ama etkilenmeden de duramıyorsa adamı bir daha görmez salonu değistirir
tabi bunu gerçekten istiyorsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günahkar olduğumu biliyorum ama en azından ileri taşımadım olayı.ben erkekleri çok tanıdığımı iddia etmedim ama insan sevgiyi istiyor.sevdiği adamdan cocuğu olmak gibi
fake değilim diyor ozaman çok kötü bişey
eşimde benim cocuk gibi olduğumu söylüyor . o da aynısını diyor çok masumsun diyor. cocuk değilim uni mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?