utanıyorum ama anlatmam lazım :(

ayy tutamadım kendimi kızzz daha söyleyecek neler varda susuyorum parça pincik yolasım geldi ALLAH düşmanımın başına vermesin böylesiniiii
kapıdan bacadan ırakkkk

sakin ol no problem...fake olması yüksek..kaptırma bu kadar kendini

günahkar olduğumu biliyorum ama en azından ileri taşımadım olayı.ben erkekleri çok tanıdığımı iddia etmedim ama insan sevgiyi istiyor.sevdiği adamdan cocuğu olmak gibi

ben çok erkekle tanışmadım ilk erkek arkadaşım eşim zaten baska kimse olmadı hayatımda elin dahi tutmadım kimsenin önceden.cahillik demek burda

kız senin neren cahil fitness ayagına resmen baban yasındaki adamı bakışlarınla yemişsin

vay sen cahilsen torpaaaah başımıza

ortamdan ve o insanla görüşmekden vazgeçin bu tür şeytani vesveseler herzaman cazip gelir ,nefsinize yenilmemeniz umarım

ucuz malın alıcısı çok olur muş buda kendini nimetten saymış

sakin ol no problem...fake olması yüksek..kaptırma bu kadar kendini

fake değilim bu siteyi bir ofis arkadaşımdan gördüm anlatıp duruyordu ben üyelik aldım açtım hatta bana çok bilgiler veren bir site demişti. oda çoğu seyleri burdan yapıyor ama siteye üyeliğimi söylemedim ona.bilse rezil olurum.hatta bana burdan alışveriş yaptığınıda söyledi

arkadaşın ekşicimi yoksa incicimi

yavrum bu site sana kocanı nasıl daha iyi boynuzlarsın boyutunda bilgi veren bir site degil...

Arkadasın hiç sana söylemedi mi ?

Bayan eşini boşayıp onunla evlenmeyi düşünoyr ne salon değiştirmesi

Hacı sen bu siteyi çok yanlış anlamışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…