utanıyorum ama anlatmam lazım :(

hani gerçek olma ihtimaline karşı diyeyim, inşallah durumu kocan öğrenir.. sende bir ömür o düştüğün kuyudan çıkmaya çalışan Samara Morgan olarak kalırsın

beni bisürü insan beğeniyor bakıyor ben k...tak değilim her bana bakana bakayayım. bu durum baska özel bir sey anlatamadım mı

neden yani evlenmek istemez mi
bana insan huzurunu bir kere bulur buldu mu kaybetmemeli dedi
bu kadar güzelbirşey söyledi.sevmese der mi ?

saflık dalında yılın oscarını alırsın annem sen.. yok bir erkek bu kadar dokunaklı lafı ancak evinin gadını, çocuklarının anası yapacağı kadına söyler bu saflıkla çıkartma burnunu evden sen

Senin kocan geçenlerde fitness eğitiminde olgun ve cekici bir kadinin kahve teklifini reddedememis ve cafeye gidip kahve icmisler. Bakislariyla kocani yer gibi bakmis kadin. Cok anlamli ve derin. Cok etkilenmis esin ondan cunku sen daha once hic onun gibi bakmamissin.
Ne düşünüyorsun?

hani gerçek olma ihtimaline karşı diyeyim, inşallah durumu kocan öğrenir.. sende bir ömür o düştüğün kuyudan çıkmaya çalışan Samara Morgan olarak kalırsın

o öğrenmeden hatta bu hafta sonuna kadar söylemeyi düşünüyorum ama eşimin erkek kardeşinin ameliyatı var .böyle hassas durum öncesi bunu ona yaparsam kötü olur .

Monotonlasma diil bu kızlar ya daha evleneli bi sene olmus yavas gel biz napalım ozaman 7 sene dile kolay kendine gel derim kaptırma böyle seylere kendini evliligin yıkılır Allah korusun pirim verme kimseye sen böyle yaparsan o daha cok cesaretlenir esinle biseyler yapmaya calıs romantizm azalmıs sizde esin senin asık oldun ömrünü gecirmek istedin adam kendine gel al esini biyerlere gidin kendinize zaman ayırın yanlız kalın nebiliyim yap biseyler yuva kurmak zor dagatmak 5 dk benden sana tavsiye insallah düsünürsün söylediklerimi

Seker kissss

sen çok güzel bir kızsın vs demedi sapıklar gibi ali ağaoğlu gibi bir kıro da değil yani ben öle birine böle his duymam ki

evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenip sonra kucaktan kucağa geziyorsunuz onunla evlen p...nin boyunu beğenmedim ayrıl öbürüyle evlen ateşli sevişmiyor de boşan yazık be millete utan azcık ne biçim kadınsın sen yazıklar olsun iğrenç ötesi sin

not :mune caza verme bana haksızmıyım ya şunun yazdıklarına baksana

eşimi kıskanmıyorum deminde yazdım aslında

eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum

onunla da evlenince aynı şekilde ilgisizleşecek. sonra başka bir ilgi gösterenden hoşlanacaksınız, yine boşanmak zorunda kalacaksınız. boşluktan oluyor bu. evliliğinizde ciddi sıkıntılar yoksa boşuna harcamayın evliliğinizi derim.

size iyi bir örnek. bir tanıdığımız bayan eşini aldatıyordu. adam dilinden düşmüyordu. sonra eşinden ayrıldı, eşi şimdi kendisinden daha da güzel bir kadınla evlendi. onunla mutlular. kocasını aldatan bayan da aldattığı kişiyle evlendi, şimdi eski eşini dilinden düşürmüyor. yani insanlar böyledir. her zaman elinizde olmayanı almak istersiniz.

eşiniz size onurlu durup bir tekme vurur, gittiğiniz adamda da artık sıradanlaşacağınız için ilgi bulamayınca eski eşinizin acısını çekersiniz. o yüzden dikkat derim.

sen çok güzel bir kızsın vs demedi sapıklar gibi ali ağaoğlu gibi bir kıro da değil yani ben öle birine böle his duymam ki

işte o yüzden diyorum saflık dalında ödül alırsın diye.. hala "negzel kızsın ver bir yanak" diyen kaldı mı işte bu laflarla tavlıyorlar sazanları, pardon bazı kadınları

Son düzenleme:
Bunu esin yapmis olsaydin , ne yapacagini cok metak ettim..
etkilenmismjs adam sana tabiki bebek gibi davranacak cunku bi amaci var , baska turlu davranmasi tuhaf olurdu zaten.

6 yilik beraberlik 1 yilik evlilik , Esine karsi saygiyi gectimde , kendine bile saygin kalmamis senin..
insan esini severken baskasina o gozle bakmaz...
ya esini birak ayril. Yada evliligine saygi duy.

Helaaaaalllll

Seker kissss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…