- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
Içimden çok şey geçti ama yazmicam. Esiniz spor salonuna gidiyor fıstık gibi süper ötesi bi hatuna içi kıpır kıpır oluyor hatunda fena hoşlanıyor esinizden sizin çok sıradan ve sıkıcı olduğunuzu dusunuyor.hayal edin empati yapın esiniz şimdi napicak sizce? Yatakmi yoksa size gerisi donucek kendinizi nasıl hissetiniz bitik değilmi eşinize böyle yapiyorsunuz madem gözünüz disaridaydi evlenmeseydiniz sizin gibi kadinlar çoook evlenmeyin siz
neden yani evlenmek istemez mi
bana insan huzurunu bir kere bulur buldu mu kaybetmemeli dedi
bu kadar güzelbirşey söyledi.sevmese der mi ?
beni bisürü insan beğeniyor bakıyor ben k...tak değilim her bana bakana bakayayım. bu durum baska özel bir sey anlatamadım mı
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
hani gerçek olma ihtimaline karşı diyeyim, inşallah durumu kocan öğrenir.. sende bir ömür o düştüğün kuyudan çıkmaya çalışan Samara Morgan olarak kalırsın
beni bisürü insan beğeniyor bakıyor ben k...tak değilim her bana bakana bakayayım. bu durum baska özel bir sey anlatamadım mı
o öğrenmeden hatta bu hafta sonuna kadar söylemeyi düşünüyorum ama eşimin erkek kardeşinin ameliyatı var .böyle hassas durum öncesi bunu ona yaparsam kötü olur .
saflık dalında yılın oscarını alırsın annem sen.. yok bir erkek bu kadar dokunaklı lafı ancak evinin gadını, çocuklarının anası yapacağı kadına söylerbu saflıkla çıkartma burnunu evden sen
niye bu kadar meraklısınız başka işiniz yokmu benim kim olduğumdan size ne ki. yorum yazanlar yazdı siz anca eğlence peşindesiniz.benim kafamda yüzlerce soru var
yazmayın bi zahmet güzel şarkılarınızı türkülerinizi..
Senin kocan geçenlerde fitness eğitiminde olgun ve cekici bir kadinin kahve teklifini reddedememis ve cafeye gidip kahve icmisler. Bakislariyla kocani yer gibi bakmis kadin. Cok anlamli ve derin. Cok etkilenmis esin ondan cunku sen daha once hic onun gibi bakmamissin.
Ne düşünüyorsun?
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
sen çok güzel bir kızsın vs demedi sapıklar gibi ali ağaoğlu gibi bir kıro da değil yani ben öle birine böle his duymam ki
Ben spor salonunu arayıp eşimin üyeliğini iptal ettirmeyi düşünüyorum şu an........:44:
evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenip sonra kucaktan kucağa geziyorsunuz onunla evlen p...nin boyunu beğenmedim ayrıl öbürüyle evlen ateşli sevişmiyor de boşan yazık be millete utan azcık ne biçim kadınsın sen yazıklar olsun iğrenç ötesi sin
not :mune caza verme bana haksızmıyım ya şunun yazdıklarına baksana
yazık sana ...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?