- 13 Temmuz 2014
- 330
- 235
- 123
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenip sonra kucaktan kucağa geziyorsunuz onunla evlen p...nin boyunu beğenmedim ayrıl öbürüyle evlen ateşli sevişmiyor de boşan yazık be millete utan azcık ne biçim kadınsın sen yazıklar olsun iğrenç ötesi sin
not :mune caza verme bana haksızmıyım ya şunun yazdıklarına baksana
Hakikaten de konu ben fakeyim diye bağırıyor ya
eşin ayrı gidiyorsa ettir bence .erkek varsa tek ettirme.
beni bisürü insan beğeniyor bakıyor ben k...tak değilim her bana bakana bakayayım. bu durum baska özel bir sey anlatamadım mı
işte o yüzden diyorum saflık dalında ödül alırsın diye.. hala "negzel kızsın ver bir yanak" diyen kaldı mıişte bu laflarla tavlıyorlar sazanları, pardon bazı kadınları
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
madem vicdan azabı çekiyosun e herşeye de bi cevabın var bıze neden soruyosun ki ...yaptığın ayıp ve günah bu kadar eşini aptal yerine koymaya devam etme ha çok meraklıysan adama bence ayrıl ..
eşimi kıskanmıyorum deminde yazdım aslında
o değil millette içli içli cevaplar yazıyor
Sakin ol sampiyon
Seker kissss
ben çok erkekle tanışmadım ilk erkek arkadaşım eşim zaten baska kimse olmadı hayatımda elin dahi tutmadım kimsenin önceden.cahillik demek burda
sen çok güzel bir kızsın vs demedi sapıklar gibi ali ağaoğlu gibi bir kıro da değil yani ben öle birine böle his duymam ki
o değil millette içli içli cevaplar yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?