utanıyorum ama anlatmam lazım :(

Sakin ol sampiyon

Seker kissss

söyle alt tarafa bi baktım da bütün kk burdayız, selam kızlar

eşim duysa yıkılır, kahrolur gibi tabirler kullandığınıza göre eşiniz kendi halinde iyi birine benziyor. yoksa eşim duysa yuvam yıkılır, kahvolurum filan demeniz lazımdı.

kadını erkeği farketmiyor işte, maalesef iyi olmak yetmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
beni bisürü insan beğeniyor bakıyor ben k...tak değilim her bana bakana bakayayım. bu durum baska özel bir sey anlatamadım mı

ay bi de bir sürü insan beğeniyomuş. Allah aşkına çirkin kadınlar bi susun ya, bi susun. biz çirkin, pasaklı, suratsız karılar nasıl evlendik? bakın sizi kimse beğeniyor mu? kocalarınızı buldunuz daha da konuşuyosunuz oysa aşkasusamışkadın öyle mi? her yerde beğeniyolar onu, fıssstık gibi kadın. ah canım ne zor şey ya güzel olmak. o kadar kişi seni beğeniyor, hatta adam "huzur bir kere bulunur da. bilmem ne" filan demiş daha ne desin?

ya hadi diyelim gerçeksin. bir kere evli kadın ne bilir kim onu beğeniyor? ne cesaretle hissettirir yabancı bir erkek o kadını beğendiğini.
ikincisi, adamın dedikleri acayip tırt bence, lisede bana dendiğinde bile güler geçerdim bunlara
üçüncüsü, daha hakkında hiçbişi bilmediğiniz bi adamla evlilik hayalleri nasıl kuruyorsunuz? insan illah evlendiği ile ömür geçirecek değil ama adam size ilan ı aşk etmiş gibi bu ne gelin güvey olma hali.
dördüncüsü, aldatma için öpüşme gerekmez bence en büyük aldatma aklına birinin düşmesidir. yatıp yatmamak çok ta önemli değildir o raddeden sonra
beşincisi, brad pittler, george clooney ler bizim gözümüze sıcacık bakıp ta "huzuru bulunca hede hödö" diyemeyeceğinden, sanki bir tablo gibi sanki bir şarkı dinler gibi seviyoruz, beğeniyoruz onları kendinizi avutmayın.
altıncısı günahkarsınız, bu hareketlere devam edersiniz ahlakınız da biraz ayarsızlaşmıştır, bu net. ötesi berisi yok.

madem vicdan azabı çekiyosun e herşeye de bi cevabın var bıze neden soruyosun ki ...yaptığın ayıp ve günah bu kadar eşini aptal yerine koymaya devam etme ha çok meraklıysan adama bence ayrıl ..

işte o yüzden diyorum saflık dalında ödül alırsın diye.. hala "negzel kızsın ver bir yanak" diyen kaldı mı işte bu laflarla tavlıyorlar sazanları, pardon bazı kadınları

ben çok erkekle tanışmadım ilk erkek arkadaşım eşim zaten baska kimse olmadı hayatımda elin dahi tutmadım kimsenin önceden.cahillik demek burda

ya allasen artık çoluk çocuklar evlenip durmasın . evliliği o kadar basitleştirdiniz ki... yok kaslıymış yok çekiciymiş yok kibarmış... her kaslıya kibarcığa gözümüz kaysın oyhh çok seksi diyelim.
1.si ikili olarak oturalım sohbet edelim diye davet eden bi adamın yanına niye gidiyosun? hani karma bi grup olarak sohbet etseniz neyse.
2.si aldatma olasılığından zaten korksaydın parayı peşin verdim olmaz ama tribine girmezdin

Anlasilan 7 seneden sonra bazi seyler cok monotonlasmis.siz bu durumdaysaniz esinizin de ayni durumda olmasi muhtemel.onun da akli baskalarina kayiyodur kesin.bu durumda esinizin ne yapmasini isterdiniz ? Siz de aynisini yapin

eşimi kıskanmıyorum deminde yazdım aslında

Ay ayrıl ozaman bune be adam iki gün gününü gün eder si....tr eder sonra seni Koçani bırak git elin kart zamparasina sonra gör bakalım bakış etkilenis neymiş adamın ailesi çocukları kucak açmış seni bekliyo adam seni çerez niyetine yiyor hahhha guzelmis te herkes başarmış belli ne tür bişey olduğun senin

2 gun once 10 yilimi verdgm erkek arkdsmi gordum yanimda esim kuzenlerm vardi esim az uzaktaydi oanki duygu patlamasiyla oturdum agladm ve agladigim icin pismanim esime haksizlik yaptgmi dusunuyorm ve eger senin gibi kahve mahve icseydm kesinlikle esimle ayni evi paylasamazdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben konu sahibine hayran kaldim, ama burda yazilanlarada hayran kaldim...

asla ASLA demeyeceksin..bunu bilir bunu soylerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…