- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
Bayan eşini boşayıp onunla evlenmeyi düşünoyr ne salon değiştirmesi
18 yasindaki liseli ergen kiz laflari bunlar..belli yasa gelmis olgun bayanlarin sizin o bahsettiginiz insanlari gorunce gozleri yerinden falan cikmiyor.iyiymis Allah sahibine bagislasin diyip geciyorlar.
Kesinlikle fake ...
aboww ben kaçırmışım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yahu bu nasıl bir hayal dünyası bu durumda çoğumuzun gün içerisinde 3 5 sohbet ettiği her erkek bizimle evlenmek istiyor.Cümlelerden çıkarımla buna varabiliriz.
eşimle akşam konuşacağım beni iyice vicdan azabında bıraktınız..
eevt sohbet ediyor çok güzel hemde kimse onun gibi konuşamaz hayatımda gördüğüm kimse babam da dahil. kültür farklı birşey.
ne yapacağım 2 ay içinde adamın koynuna mı gireceğim ahlaksız değilim ben. bunu bile günah saydım.
YaaArkadaş niyeti bozmuş
günahkar olduğumu biliyorum ama en azından ileri taşımadım olayı.ben erkekleri çok tanıdığımı iddia etmedim ama insan sevgiyi istiyor.sevdiği adamdan cocuğu olmak gibi
hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar
eşimle akşam konuşacağım beni iyice vicdan azabında bıraktınız..
eevt sohbet ediyor çok güzel hemde kimse onun gibi konuşamaz hayatımda gördüğüm kimse babam da dahil. kültür farklı birşey.
ne yapacağım 2 ay içinde adamın koynuna mı gireceğim ahlaksız değilim ben. bunu bile günah saydım.
hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar
neyse abi/abla çok susamışsın gerçekten
su verem mi ?
iyi gelir..
nası boynuzlarım diye sormadım ne yapayım diye sordum. kafam karışık bir akıl veren olur
tek ben mi yasadım dünyada neler oluyor yapmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?