utanıyorum ama anlatmam lazım :(

tam oskarlıksın...kadınlar külübu seni 5 dalda aday gösterir...en ii erkek oyuncu ....en iii erkek yardımcı oyuncu.....en ii kadın(!) oyuncu.....en ii senaryo.....

Son düzenleme:
Az önce çaycı abi bana püskevit verdi çok manidardı kızım al sana püskevit getirdim sen yemek yememişsindir dedi aceba bana karşı bişeylermi hissediyo hatunlar banada bir el atıverin bu abi benden hoşlanıyo olabilirmi eğer öyleyse kocişimi boşayıp çaycı abiyi alayım eşim bana hiç püskevit alayım sen yemek yememişsindir demedi

burdan bakınca gayet ahlaksız görünüyorsun ama

bunu bile günah mı saydın? kusura bakma ama lütfettin yani :)) o dediğin sey zaten günah adama yan gözle bakmıssın cünkü ve bu haram. 2 ayda değil de belki 3-4 ay sonra falan mı diyorsun ?

sen evli barklı kadın komsu amcayla evlilik hayalleri kur ama ahlaksız değilsin he mi? adamcağız da sabah aksam calısıp senin fitness paranı ödesin. ne entrikalarr ne entrikalarrr

[video=youtube;LVp8Kxj41D4]http://www.youtube.com/watch?v=LVp8Kxj41D4[/video] haydi halayaa eğleniyormuyuz

Son düzenleme:
Bence bi kadin bu kadar akilsiz olmamali bak saf demiyorum bu saflik falan degil. O yuzden konunun fake olmasini umit ediyorum. Senin yorumlarını okuyarak sana verecegim tavsiye de sudur. Henuz sana degil evlenme teklif etmek, herhangi bir acilma dahi yapmamıs olan ve neyin nesi oldugunu dahi bilmediğin bir adam icin melek gibi kocandan hemen bosan. Adam da bassin popisine tekmeyi. Gel tekrar agla burda. Ha bu arada burda aglaman en basiti. Hayatinin hatasini yapip bir ömür onun pismanligiyla yasiycaksin. Ama sen zaten bunu hakediyosun bence. O yüzden zaman kaybetmeden bosan kurtul iyiligi senin gibi bi kadina fazla gelen esinden ki o da mutlu olabilecegi, onu hakeden biriyle hayatina daha mutlu devam etsin. Iyi sporlar aman aksatma.

nası boynuzlarım diye sormadım ne yapayım diye sordum. kafam karışık bir akıl veren olur
tek ben mi yasadım dünyada neler oluyor yapmayın !

Erkek olduğunu düşünmüyorum onların actigi konuları biliyoruz ama bekar bi genc kiz olduguna eminim cünkü evli bi kadin senin gibi pervasız olmaz. Elbet bigün evleneceksin yavrucum aklın böyle yasak aşklı meşkli ihtiraslı seylerde olursa kocanı aldatacak adam arar gözlerin şu zihnini temizle bi annem çık şu aşkı memnu hallerden !!

hayatının uzun bir dönemi yanlız yaşadığından bahsetti .sosyallikten çok uzak hemde. hangi sapık erkek bnu yapabilir kadınsız yaşar

konu fake kızlar bence dağılabiliriz

ve bu arkadas erkek. bu kadar kadının çemkirmesine böyle pambık kıvamında cevap verebilecek bi kadın anasından doğmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…