- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
yavrum bu site sana kocanı nasıl daha iyi boynuzlarsın boyutunda bilgi veren bir site degil...
Arkadasın hiç sana söylemedi mi ?
eşimde benim cocuk gibi olduğumu söylüyor . o da aynısını diyor çok masumsun diyor. cocuk değilim uni mezunuyum
o öğrenmeden hatta bu hafta sonuna kadar söylemeyi düşünüyorum ama eşimin erkek kardeşinin ameliyatı var .böyle hassas durum öncesi bunu ona yaparsam kötü olur .
nası boynuzlarım diye sormadım ne yapayım diye sordum. kafam karışık bir akıl veren olur
tek ben mi yasadım dünyada neler oluyor yapmayın !
benim bildigim çocuklar babası yasındaki adamdan etkilenip aşık maşık olmuyor
ya artık gerçekten abi abla iyice safa bağladı :)
bazı erkeklere dikkat etmek gerek, yuvanı yıkmasın sonra...valla kocan elden gider zaten böyle birşeyi hak eden biri değilmiş..bu zamanda iyi koca karaborsa..hem belki adamın sadece niyeti muhabbet etmekti sende birşeyler uyandı..bence değmez.. böyle yakınlaşmalar kötü sonuçlara varır..belki adam evlidir çocukları vardır..eşinde bakıtyordur seni beğeniyormuş eşin sen eşinin o bakışlarının farkında olmamışsın..senin gözün dışarıda olabilir mi acep?merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
ufffff cevaplara baksana pamuk yaa...tövbe tövbee
teşekkür ederim karar vermem lazım biraz düşünüp en az eşime zarar vererek olayı bitireceğim
nası boynuzlarım diye sormadım ne yapayım diye sordum. kafam karışık bir akıl veren olur
tek ben mi yasadım dünyada neler oluyor yapmayın !
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
18 yasindaki liseli ergen kiz laflari bunlar..belli yasa gelmis olgun bayanlarin sizin o bahsettiginiz insanlari gorunce gozleri yerinden falan cikmiyor.iyiymis Allah sahibine bagislasin diyip geciyorlar.brad pitt al pacino george clooney görünce gözleri yerinden çıkan kadınlar var onlar da babam yasında ama nedense ben ahlaksız oldum
bende sizi canımın içi.:44:çözemedim sizi ..
aşık herkes olabilir bu dediğiniz çok saçma. 15 yasında kız 40 yasında adama aşık olup evlenirken benim yaş farkı hiç abartılı değil
oyshhh buraları okumadıydım ben
adam huzuru bulunca bırakmamalı dedi, sevmese söyler mi? tatlım sen kaç yasındasın?
bi de eşine itiraf edip bosanma niyetine kadar girmşsin, ama sadece fitness salonunda sohbet ettiniz baska bi sey yapmadınız öyle mi?
and the oscar goes to askasusamıskadınhay nickini sevdiğim
eşimi kıskanmıyorum deminde yazdım aslında
yavrum bu site sana kocanı nasıl daha iyi boynuzlarsın boyutunda bilgi veren bir site degil...
Arkadasın hiç sana söylemedi mi ?
Hacı sen bu siteyi çok yanlış anlamışsın
yahu bu nasıl bir hayal dünyası bu durumda çoğumuzun gün içerisinde 3 5 sohbet ettiği her erkek bizimle evlenmek istiyor.Cümlelerden çıkarımla buna varabiliriz.neden yani evlenmek istemez mi
bana insan huzurunu bir kere bulur buldu mu kaybetmemeli dedi
bu kadar güzelbirşey söyledi.sevmese der mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?