utanıyorum ama anlatmam lazım :(

Aynen. Kadin olsaydi 1 sayfa duygularini dokmustu simdi.

Ya tecrube kazanmadan gelmeyin buralara kardesim...

erkek mi çok komiksinzi gerçekten ben burda sadece günah çıkarmak istedim ne arkadaşım var ne kimsem siz ne anlarsınız zaten .yerime koyda düşün.

mini mini bir kuş konmuştuuuuuuuuuuu pencereme konmuştu aldım onu içeriye ciiiik cik ciiiik ötsün diyeeeeeeeeeee........

kız çıkardınmı perdeleri makinadan kırışması sonra

Muratgil'in damından atlayamadım
Paralarım döküldü toplayamadım
O yare mektup yazdım yollayamadım

Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam

Mardin kapısında vurdular beni
Hevsel bahçesine koydular beni
Gözüm kapanmadan görseydim seni

Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam

nikiniz de çok manidar.bence siz o beye değil aşık olmaya ilgi duyoyorsunuz.başka salonda gitseniz orada da başka çekiici birini görür ondan hoşlanırsınızrsınız.ozman ayrılın eşinizden.kimseye yazık olmadan.beyinde aldatma başlamış ,fiiziken aldatmada yakın görünüyor.

ayıplamadan yorum nasıl olur ki buna? evlisin ve baban yaşında adamdan hoşlanıyosun. benc de bakama eşinin yüzüne utancından. adam da sana güvenip gönderiyor işte oralara

copy paste de ustasınız ama konu dışı şeyler yazmak gereksiz bence.

erkek mi çok komiksinzi gerçekten ben burda sadece günah çıkarmak istedim ne arkadaşım var ne kimsem siz ne anlarsınız zaten .yerime koyda düşün.

kilise mi burası arkadaşım? ne günah çıkarması
haklısınız, ben ne anlarım halinizi, ahlaksız mıyım o kadar?
hayatta her şey insanlar içindir ama kocasını aldatıp bir de "ama daha öpüşmediiiiim", "ama siz de george clooney e bakıyosunuuuuuz", "ama kocamı boşarsam kocam yıkılıııır" diyecek kadar arsız değilim ben. tabi anlayamam sizi veeee sizin yerinize kendimi koyup ta düşünemem, bir an bile, Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…