- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi askasusamiskadin
-
ya bi git Allah aşkına
ilk defa çözüm olayı FAKE be bu konu. buram buram kokuyor.
bir kere arsızlık had safhada, saçmalamak cabası, hatta erkek bile olabilirsin çünkü böyle bir olayı hiç bir kadın böyle basit basit cümleler ile anlatmaz.
ya bi git Allah aşkına
ilk defa çözüm olayı FAKE be bu konu. buram buram kokuyor.
bir kere arsızlık had safhada, saçmalamak cabası, hatta erkek bile olabilirsin çünkü böyle bir olayı hiç bir kadın böyle basit basit cümleler ile anlatmaz.
yeni farkettim onu zaten çok düzgün bir türkçe ile yazmadım.
düşündüm boşanmayı gerçekten .hatta bunu eşime açarken onun varlığından habersiz olmasını isityorum. baskası için terkettiğimi düşünmesin.
zaten kimsem yok eşimde olmazsa büsbütün kuyuya düşmüş gibi olurum.
erkek mi çok komiksinzi gerçekten ben burda sadece günah çıkarmak istedim ne arkadaşım var ne kimsem siz ne anlarsınız zaten .yerime koyda düşün.
damlaya damlaya göl olur bu nasıl sence
eşime söyleyip boşansam ve onla evlensem diye düşünüyorum en azından dürüst olurdum
mini mini bir kuş konmuştuuuuuuuuuuu pencereme konmuştu aldım onu içeriye ciiiik cik ciiiik ötsün diyeeeeeeeeeee........
merhaba ben yaklaşık 6 senelik beraberlik 1 senelikte bir evlik içerisindeyim şu an.
herşey güzel gidiyordu aslında eşim mükemmel biri.beni de çok beğenir zaten beğenilmeyecek biri değilimdir.ama zamanla eşim bana bazı anlamlarda eksik gelmeye basladı .
bu ayıp ama belki günah ama çok acı çekiyorum söylemekten.
fitness için gittiğim salon yani orda sohbet ettiğimiz bir bey vardı yası 48 ama bakımlı ve çekici biri ben 29 yasındayım bu arada eşimde 31 .
geçende beni sohbete çağırdı salonun cafesine muhabbet ettik kahve içtik vs.ama dayanamadım ondan baya etkileniyorum gözleri öyle bakıyor ki
eşim asla öyle bakmadı
sonra böyle bir şey düşündüğüm için çok acı çektim ama öyle
şimdi çok acı çekiyorum eşimin yüzüne bakamıyorum hep aklımda o geçen günde gördüm onu merhaba derken elimi sıktı o kadar sıcak biri ki tüm sevgisini hissediyorum
ama acı da çekiyorum
ayıplamadan yorumlayın lütfen
Muratgil'in damından atlayamadım
Paralarım döküldü toplayamadım
O yare mektup yazdım yollayamadım
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam
Mardin kapısında vurdular beni
Hevsel bahçesine koydular beni
Gözüm kapanmadan görseydim seni
Vurmayın arkadaşlar ben yaralıyam
El alem al giymiş ben karalıyam
erkek mi çok komiksinzi gerçekten ben burda sadece günah çıkarmak istedim ne arkadaşım var ne kimsem siz ne anlarsınız zaten .yerime koyda düşün.
Aynen. Kadin olsaydi 1 sayfa duygularini dokmustu simdi.
Ya tecrube kazanmadan gelmeyin buralara kardesim...
copy paste de ustasınız ama konu dışı şeyler yazmak gereksiz bence.
yürü git biz papaz mıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?