utanıyorum ama anlatmam lazım :(

kopyalamada üstüme tanımam.....kimliğin ortaya çıkacak birazdan..nekadar ustasın bizde seni görecez

niye bu kadar meraklısınız başka işiniz yokmu benim kim olduğumdan size ne ki. yorum yazanlar yazdı siz anca eğlence peşindesiniz.benim kafamda yüzlerce soru var
yazmayın bi zahmet güzel şarkılarınızı türkülerinizi..

yok ben bulmıcam zayen site yöneticisi bulacak.benim merakımla alakalı bi mevzu değildi....nerde kalmıştık.....

Tıp dilinde keyif batmasi deniliyor buna.. Dertsizlikten ona buna iki çift güzel lafa tav olunuyor sahsina munhasir bir dert oluşturuyor.. Gooood

Içimden çok şey geçti ama yazmicam. Esiniz spor salonuna gidiyor fıstık gibi süper ötesi bi hatuna içi kıpır kıpır oluyor hatunda fena hoşlanıyor esinizden sizin çok sıradan ve sıkıcı olduğunuzu dusunuyor.hayal edin empati yapın esiniz şimdi napicak sizce? Yatakmi yoksa size gerisi donucek kendinizi nasıl hissetiniz bitik değilmi eşinize böyle yapiyorsunuz madem gözünüz disaridaydi evlenmeseydiniz sizin gibi kadinlar çoook evlenmeyin siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…