utanıyorum ama sormadan duramadım..

Loch Ness Canavari

Kontaklar kulübü.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
6.312
13.007
298
Merhaba hemcinslerim.
Sorunum şu;
Kızımın boyunun benim gibi kısa olmasını istemiyorum.
İnternetten beslenme düzeninin falan köküne kadar hatmettim.
Ama canlı örneklere ihtiyacım.
Denediginiz ve ise yaradigini bildiginiz yollar var mi?
Ben 1.58,esim 1.83 cm bu arada..

Beslenme ve spor tabi ki olumlu yönde etkileri var ama bu boy olayında genetik önemli, ağır basıyor.
Bence kızınız 164-165 cm falan olur.

Son düzenleme:
bence kımın genını aldıysa ona ceker çocuk..

mısal kayınvalıdem 1.60
kayınpederım 1.83

oğulları;kocam 1.86

kaynım;1.89

bırde yüzme veya basketbol voleybola yönlendırın

Kaç yaşında kızınız?
Sporu özellikle aksatmasın voleybol,basketbol kesinlikle gitsin.
Heer gün süt dememe gerek yoktur diye düşünüyorum aksatmıyosunuzdur eminim.

LG-P710 Tapatalk

[
Kızınızın yaşını bilmiyorum ama uygun yaşlarda dr. a başvurulduğunda inceleme yapılıyor ve sonuca göre uygun tedavi varsa uygulanıyor.

Sut diyerek yanlis bilgi vermeyelim. Sutun insan vucuduna gereksizligi ortaya cikti. Yogurt ve peynir. Yapabiliyorsaniz yogurdu siz yapin.

Ama size sunu diyim. Ben yogurt peynir delisiyim bebeklikten beri. Ablam nefret eder. Ablam 175 ben 161. Yani belli olmuyor bu isler.

şu dünyada benim kadar süt içen yoktur raspberry, denendi işe yaramıyor

Yaa benim etrafımdakiler niye böyle sırık gibi o zaman hepsi ergenliğinde süt içti ben sevmiyorum diye kaldım böyle belkide anne baba uzun degil ondandır ama konu sahibinin eşi uzun şans var yani :))

LG-P710 Tapatalk

[
Kızınızın yaşını bilmiyorum ama uygun yaşlarda dr. a başvurulduğunda inceleme yapılıyor ve sonuca göre uygun tedavi varsa uygulanıyor.

Aa hatırlattıgınız iyi oldu.Boy iğnesi vurulan bi tanıdığım vardı 1.60 olan cocuk abartmıyorum 1.80 oldu.Bu konuda danısabilirsiniz doktora yaşa göre normal mi değil mi bakıyorlar.

LG-P710 Tapatalk

Çocuğun şu anki boyu ve yaşı kaç? Ne gibi bir beslenme ve spor programı uyguluyorsun bunları yazarsan eksiklikler varsa herkes bildiği kadar yorum yapar.

Şu anki persantil değerleri hangi aralıkta?

Regl i başlamamış kızlarda bunun zamanına göre geciktirebiliyorlar bu arada boy uzaması devam ediyor. Regl başladıktan sonra uzama çook yavaşlıyor.

kızınızın genetik yapısı kime daha çok benziyosa onun yapısını alır.
yani anneye benziyorsa boyu kısa olur ama babaya benziyorsa uzun olur.
annemin tarafı bayaa uzundur bizde.dayımlarım fln hep 1.80den aşağı değil.abimin de yapısı anne tarafına benzediği için uzun boylu.
ben mesela baba tarafına çekmişim.bizim baba tarafı kısa ve basenlidir.ben de tam olarak öyleyim.
yoğurt süt peynir boy uzatmayla alakası yok.yani etkisi vardır ama genetik olarak daha etkilidir.
ben küçükten beri her öğün bi kase yoğurt yermişim ve süt içermişim.ama boyuma bi etkisi olmadı.
yoğurt süt peynir daha çok kemiklerin kuvvetlenmesine ve kemik erimesine karşı korur kızınızı.

Ben 160.esim 180 kizimiz simdiden 2yasinda ve bir metre

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebce genetik.birde hersavah yumyrta yer 5aydab veri duzebli meyve balik et sebze yer hergun.dedugim gibi virazda genetik bence.ama veslenmede onemli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Boy genetiktir. Misal benim annem 1.64 babam 1.85 ama ben gitmişim halama çekmişim :) Halam 1.75 miş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…