utanıyorum ama sormadan duramadım..

Umarım sever yaprak sarmasini. Ben de marulda sütten daha fazla kalsiyum var diye duymuştum.

Genel olarak iştahsız bir bebek oldugu icin zorla yedirme olayi var bizde maalesef..
Ama yuzme, basketbol ve voleybola ağırlık vermesini sağlayacağız. .

anne babanın ortalamasının + - 10 deniliyor genelde, tv de rastlamıştım i. saraçoğlu haftada 3 kere balığın kuyruğuna doğru koyu kısmı var onu yedirin diyordu süresi bayağı uzundu 6 ay mı 1,5 yıl mı yazmıştım bir kenara ama tam hatırlamıyorum, boyu çok uzatıyor demişti bir araştırın isterseniz.

Annemin boyu 160 belkide 159 dur babamın boyu 169 en fazla 170 dir benim boyumda 155 civarı erkek kardeşim 18 yaşında boyu 1.88 kendisi spor yapıyor düzenli olarak zaten sporcu uzak doğu döğüşleri yapıyor sporun gerçekten çok faydası oldu boyu konusunda.

Canım çok tasalanma senden uzun olacağı kesin.Benim arkadaşımın ablası 1,55 eşi 1,80 di kızları 1,74 oldu spor bile yapmadı çocuk.Yaşı müsaitse eczanede mr.Been di yanılmıyorsam bir ilaç var çocukların boy gelişimi için onu doktora danışarak kullanabilirsiniz.Faydası olduğunu duymuştum.Ayrıca bol bol asılsın günde 5 defa aralıklı olarak.Bir de plates boy uzatıyor yetişkinlerde bile 3 cm uzama yapıyor gelişme çağındaki çocuklarda daha faydalı olur diye düşünüyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bu işi anlamıyorum bi arkadaşım var babası 1.50 annesi 1.40 civarı arkadaşımın kız kardeşi ve kendisi de 1.40 falan ama erkek kardeşleri daha 17 yaşında 1,85 boyunda ve evlatlık falan da değil ben bu işi çözemedim ama sanırım dayıları uzunmuş

genelde kız,anneyi; oğlan çocuğu da babayı geçer,
eğer babanın boyu bayağı bir uzunsa kız,anneyi bayağı bir geçer.
genelde gördülerim bu yönde.ama siz anneninizi geçememişsiniz,
tezim çürüdü resmen
bizdede aynı sıkıntı var
ben 166 cm,eşim 168
tahmini aramızda bişey olur ya da en iyi ihtimal babayı birkaç santim geçer diye tahmin ediyordum.
birde genelde bebekken,çocukken ki boyu nasıl ise yani üst sınırda mı yoksa hep ortalarda mıydı?
ilerdeki boyunu büyük bir oranda belirliyor.
besinden ziyade sporun çok faydası var özellikle yüzme;yaz kış gönderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Kardeşimin boyu küçükken kısaydı canım aslında 10 yaş civarına kadar anne sütü vs hiç görmedi gerçi bende görmedim kardeşim 10 yaşında spora başladı yaklaşık 8 yıl oldu 8 yıldır hiç bırakmadı hatta uzun yıllardır görmeyenler bile şaşırıyor aslında, bende spora gitseydim zamanında çok uzardı ama ben gitmedim annemle-babam beni spor için hem yüzmeye yazdırdı hem tekwandoya yazdırmıştı küçükken yüzmeyi biliyorum zaten ama sıkıldım gitmedim tekwandoyada gitmedim vazgeçtim kardeşim gibi azimli olmadım kardeşimle yan yana geldik mi artık onu hep abim zannediyorlar.

O belli olmuyor ya halamda eside kisalar ama çocukları uzun beslenmede etken tabiki

Benim kardeşim etten başka birşey yemez aslında,en sevdiği yemek et,börek,makarna ve patates kızartmasıdır sebze yemeğini ağzına sürmez yada kuru bakliyat türünü annemde sebzeyi börek yaparak yediriyor kardeşime ama küçüklüğünden beri süt içer günde 2 su bardağı.

Ben mesela iki ay anne sütü almışım normal sütte içmem(şuan mecbur içiyorum)ablam ve erkek kardeşim baya emmisler sütüde içerler.ablam 1.76 ,erkek kardeşim 1.80 ben 1.64 anne ve babamda fena sayılmaz annem 1.70e yakın babamda ondan uzun ama durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…