Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben senin profili çok seviyorum,çocukluğumun filmi, görünce hep sırıtıyorum ama kedilerin yeri çook ayrı

Bence olay surtunmeden ibaret degil.
Konu sahibi belkide hic hissetmedi birlesme oldugu halde.
Kan oylesine gelmez diye biliyorum.

Not: bekarim, benin fikrm bu yonde, tabi yaniliyorda olabilrim.

Onu bu haltı yerken düşünecektin

Vah vah başka ne yaptınız sürtünme yiyişme başka başka anlat bakiiim doğruları

Sen de utanma diye bir duygu var mı ki

Madem adama guvenmiyon niye böle bisey yapiyosunda kendini kullandiriyosun.!.neyse yaa.olan olmuş. Zorlamıştır zorladığı için zarin zedelenmiş olabr bnce.kanamanin sebebi o olablr.ama bi arkadasinla doktora gitmeni öneririm.o adamlada bidaha gorusme derim.kendini bu kadar küçük dusurme.km blr ne dusunuyodur snn hakkında !

Doktora git.. KK de spekulum aleti yok.. VUG de yapılamıyor
Kafana takacak kadar büyük sorun değildir.. Kaldıki belki adet dönemlerine denk gelmiştir..
Hiç birşeyin dünyanın sonu olmadığını unutma, psikolojini bozma, dr a git ve sonuç ne olursa olsun, hata yaptım düşüncesini kendine empoze etme..

Son düzenleme:
konu hakkında bi yorum yapamıcam ama
biz kadınlar neden bu kadar düşman oluyoruz ki birbirimize

düşene vurmak gibi bişey yapmışssınız şu 8 sayfa boyunca.

olmuş bitmiş belki pişman yada degil
belki o iş oldu yada olmadı.
güvendi yada zorla yaşadı

ne fark eder. ki

neyse .

Namus bekcileri burada mi ? Ayni namus bekcileri kadin tecavuze ugrayinca da o saatte disari ne isi vardi, kasinmis diyor mu!

Nefret ediyorum bu ulkeden. Hala bir kadin biriyle yakinlasti diye namus diyenler var, hala bir kadin biriyle yakinlastim derken pesin pesin beni yargilamayin diyor, hala kadin kendini, evliligi, sevgiyi zardan ibaret sayiyor. Nefret ediyorum bu toplumun kendini ezen kadin profilinden.

Niye zari onemsiyorsun konu sahibesi? Zar bozulduysa kendini eksik mi hissedeceksin? Hayati boyunca bir cok kadinla birlikte olup evlenecegi kizi bakire arayan bir okuz seninle evlenmeyecek diye hayiflanacak misin ne yapacaksin?

Sen zardan ibaret degilsin, o an istedin ve yasadin o kadar. Kimse de seni yargilayamaz. Ama once sen kendini yargilamayi birak.

Evlendiginde kan gelmemesinden korkuyorsan neden iki kere surtturuyorsun kendine
Heralde bu yakinlasmadan evlenecegin kişinin de haberi olmayacak
Çok güzel
Gençlik hep böyle işte artık
Sürttüm pişmanım
Verdim alamadım ah ah ..

Belki ilişki yaşaması sürtmesi değildir de evleneceği kişiden bunu saklama çabası eleştiri sebebi olmuştur
Bu yanlış bir şey se neden yapıyorsun?

Madem bu kadar önem veriyosun neden iliskiye giriyosun ki ? iki dk lik zevk icin sıkıntıya sokuyosun kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…