Belki ilişki yaşaması sürtmesi değildir de evleneceği kişiden bunu saklama çabası eleştiri sebebi olmuştur
Bu yanlış bir şey se neden yapıyorsun?
İstediği ile istediğini yaşasın o an istemiş yaşamış ama bunu neden saklıyor bunu diyorum önce kendisine kendisi bir arka çıksın dediğim bu niye yattı kalktı değilçünkü o an yanlış mı dogru mu diye düşünmedi ve güvendi
sanki sadece bu arkadaş yapmış gibi konuşuyosunuz
önce erkeklerin kafalarını degiştirmek lazım bunu çözebilmek için.
karşısına cıkacak adama! zar hesabı vermeyeceginden emin olsa sanırım oda bunu dert etmezdi.
napsın yani bu oldu diye güvendi bi kere diye taşlayalım mı.
saklamak isteyenler olmasa zar dikimleri yok yapay zarlar piyasaya cıkmış olmazdı.
ve sanırım 1 kişi degil bunu yaşayan.
çokta yüklenmemek lazım bana göre.
biraz yavaş yani ...
aynen.kadınları zar diktirmeye, yalan söylemeye vs iten erkekler ama suçlu yine kadınlar yine kadınlar.çünkü o an yanlış mı dogru mu diye düşünmedi ve güvendi
sanki sadece bu arkadaş yapmış gibi konuşuyosunuz
önce erkeklerin kafalarını degiştirmek lazım bunu çözebilmek için.
karşısına cıkacak adama! zar hesabı vermeyeceginden emin olsa sanırım oda bunu dert etmezdi.
napsın yani bu oldu diye güvendi bi kere diye taşlayalım mı.
saklamak isteyenler olmasa zar dikimleri yok yapay zarlar piyasaya cıkmış olmazdı.
ve sanırım 1 kişi degil bunu yaşayan.
çokta yüklenmemek lazım bana göre.
biraz yavaş yani ...
"bu seni ilgilendirmez senin bedenin", "seni böyle kabul etmeyeni sen hiç isteme" demek milleti küçümsemek değil.hadi diyelim ki küçümsemek, onların yatığı daha da kötü.bir kadınla evlenilip evlenilmeyeceğine bekarete göre karar vermek kadınları sadece zardan ibaret görmek değildir de nedir?hayır yani bu kadınların başka özellikleri de var, en önemli kriteri bekaret olan adama saygı gösteremem ben.YA HAYRET BİRŞEY YA kızın sorusuna cevap verecekseniz verin siz onu eleştirin diye mi açtı bu konuyu zaten başında yazmıs utanarak yazıyorum diye. düşene bir tekmede siz vurun aferim!! bu arada yok kimseyi ilgilendirmez senin bedenin bu yok seni böyle kabul etmeyeni sen hiç isteme yok efendim artık böyle seyler kaldımı falan diye milleti küçümsemeye hakkınız yok demekki sizin gibi düşünen bir insan değil bu soruyu yazan ve muhtemelen kendi adetlerine ve düşüncelerine göre bir cevresi var sizin kadar rahat değil demekki. canım sana gelince özelden konusabiliriz.
İstediği ile istediğini yaşasın o an istemiş yaşamış ama bunu neden saklıyor bunu diyorum önce kendisine kendisi bir arka çıksın dediğim bu niye yattı kalktı değil
aynen.kadınları zar diktirmeye, yalan söylemeye vs iten erkekler ama suçlu yine kadınlar yine kadınlar.
Anlamadım.Bilmiyorum ama bi kaç defa geldi acıma hisside olmuştu ama girme işi olmadı ..
biraz yaklaştı ama ben oraya izin vermedim
ya sizin o değer dediğiniz şeyler yüzünden töre cinayetleri oluyor ya.hiç de abartma falan demeyin, aynen öyle.o değerler yüzünden kadınlar sırf sevdikleri insanla beraber oldular diye yaftalanıyorlar o***** diye, hatta tecavüze uğrayanlara bile yapılıyor bu.evet o bunu bir hata olarak görüyor o değerler yüzünden halbuki görmemesi lazım."ne yapsın bunu yaşadı diye değerlerini hiçe mi saysın?" mış mış.ne yapsın, bunu yaşadı diye kendini suçlamaya devam edip depresyona mı girsin?küçümsemek tir tabi ki!! kızcağızın değerlerine olan inancını küçümsüyorsunuz sizin gibi düşünmek zorunda değil ki kimse o bunu bir hata olarak görüyor kendi değerleri icabı. ne yapsın bunu yasadı diye tüm değerlerini hiçe mi saysın?
Onu bu haltı yerken düşünecektin
Vah vah başka ne yaptınız sürtünme yiyişme başka başka anlat bakiiim doğruları
KesinlikleOnce cinsel egitim alip sonra sevisse insanlar... Ayrica surtmek ne ya. Bir de madem zar takintin var yapmayin sunu...
hadi canım sende...başka bi yönden bakalım mı .
mesela istemeden çok kırıcı bir söz çıktı ağzınızdan karşınızdaki sizin için çok degerliydi
onu kaybetmeye kadar gidecek bu ettiğiniz lafın sonu.
napacaksınız aslında demek istemedim aslında sinirliydim kafam şöyle dolu böyle kötüydü ...
yani bi açıklama geregi duyacak korkacaksınız dimi. ?
inandırmaya gönlünü almaya falan çalışıcaksınız.
ama olmayacak ...?
farkı yok işte o yaşanan duyguyla.
benim açımdan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?