- 11 Ocak 2016
- 570
- 408
- 23
Şaka gibi yaArkadaşımızın konusu yalan fake.
Kızlar gücüme gidiyor artık benim mesajima da bi bakın konu fake diyorum kaçıncı defadir... Kesin okuyup dalga geçiyordur. Geçmişe bakın hep aynı konular.
görüyorum sizin mesajları da ama tutamıyorum kendimi, yazıyorum yine.Kızlar gücüme gidiyor artık benim mesajima da bi bakın konu fake diyorum kaçıncı defadir... Kesin okuyup dalga geçiyordur. Geçmişe bakın hep aynı konular.
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Kizl8k zari hemen bozulan birsey degil canim korkmana gerek yok ama hafif zorlanmis o yuzden kanamis.Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
Bu incecik kilcal damar toplamina bu kadartakan yeni yetme bi kiz daha
Evladim uzulme en kotu diktirirsin
Sevismek ayip degil seviyorsan
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
Öyle bir şey olduğunda erkek arkadaşınla beraber çare arasaydın keşke bu büyük bir sorumsuzluk bu kadar önemliyse kızlık zarı senin için ayrılmadan önce aklın neredeydi ve ayrılalı aylar olmuş biz jinekolok muyuz ne bilelim buradan muane etme şansımızda yok ne kadar mantıksızca bir soru bu soruya harcadığın vakitti doktora harcasaydım şimdi bu denli içine solucan kaçmış gibi kıvranmazdınUtanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
pişman olabileceği tek şey, yanlış kişiye zımparatması.hayır ben yapılan şeyden yada söylenen şeydenbahsetmedim
o yaşanan duygudna bahsediyorum
neden saklama geregi duyuluyo deniyo
pişman olmaktan bahsediyorum o duygudan bahsediyorum..
ben konularına baktım şimdi. böyle bir konusunu göremedim. link verebilirmisinizKonu fake ya eski konusunda 7 aylik bebegim biberon tutmuyor yazmış, burda adam kekliyor akli sira. Yeni moda bu galiba, boyle yillarca uye kalip fake konular acmak. Cevap yazmayin, kime mesaj atiliyorsa konusu kapatilsin uye de banlansin.
zaten bunu sadece bakireler yaşamıyorki. bütün kadınlarda bu risk var. o yüzden millet korunuyor.. korunmayı öğretmek gerek bu kadınlara. önemli olanda buhastalık, istenmeyen hamilelik, kürtaj, babasız çocuk konularında haklısınız.korunmaları gerekir.buraya birisi korunmadık, hamile kaldım ama istemiyorduk diye konu açsa hepimiz hatalı olduğunu söyleriz zaten.ama burada konumuz bu değil.
kimse bunu istemez. zaten bu ne erkek nede kadın için hoş değil. ama işte orada koca br ama var. bunu diyen kişiler bende dahil, savunduğumuz farklı bu sitede. diyoruzki sevdiğiyle beraber olmuş olabilir. bu o kadının değerinin yok olması bedeninine saygısız olması demek değildir. erkeğinde öyle.eddamisir .!.:Ya canım ozaman şöyle olsun her kadın her istediği ile her an her istediğini yapsın eşitlik adına hic hata olarak görmesin ve yadırganmasın söyler misin kadının kendi bedenine olan saygısı bu mu olacak yani????????
Nasıl olduğunu anlamadan
sürdünerek
kızlığına girmeden
bu konular hepmi aynı olur arkadaş o iş nasıl olduğunu anlamadan olmuyor bizde sevişiyoruz biliyoruz. Nasıl olduğunı anlamadan nasıl soyunıyosunuz onu çözemiyorum mesela ayrıca biz sana kızsın değilsin diyemeyin muayeneyle anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?