reşit olmayanlar için yasak diye biliyorum. özel muayehaneye gidildiğinde gayet rahat bakılıyor..
reşit olmayanlar için yasak diye biliyorum. özel muayehaneye gidildiğinde gayet rahat bakılıyor..
özel muayehaneyemi gitmişti hastahaneyemi. hastahanede bakılmıyor biliyorumReşit olan bir tanıdıgıma bakmamışlardı
Bende böy
Reşit olan bir tanıdıga bakılmamıştı.
Düşen yahut çarpıp kan gelenin hemen ailesi rapor alırsa galiba onlara bakılıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam.
özel muayehaneyemi gitmişti hastahaneyemi. hastahanede bakılmıyor biliyorum
bilemem onu. benim bildiğim bir arkadaşımın, arkadaşı bir kadın doktorun muayehanesne gitmiş baktırmıştı..Özelede hastaneye de gitmişti.
Dilekçe falan demişler uzun iş
Yasak demişler bakamayız.
bilemem onu. benim bildiğim bir arkadaşımın, arkadaşı bir kadın doktorun muayehanesne gitmiş baktırmıştı..
haa tamam. zaten hastahanede yasak onu diyorum bende..Hastanede kesin yasakda.
Belki özel hastanede doktordan doktora değişiyorda olabilir.
"Nolur beni kinamayin..Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ida-yiyor-lutfen-yardim.499054/#post-22977592"Nolur beni kinamayin..
Her insan hata yapar benim en büyük haram var ve kendi kendime yaptım çok pismanim gençliğinin vermiş olduğu aptallık...
Lise sonda sevgilim oldu çok seviyoduk birbirimizi evlenme planları kuruyorduk başlarda ailemde istiyordu 4 sene oldu ve biz bu zaman içersinde hiç yapilmick şeyi yaptık ve ilişkiye girdik
Şimdi ailem istemiyo bense ondan ayrıldım smdi bska birisi ile konusyorum ama Yaptıklarım için çok ama çok pismanim ..
Nolur bni yargılamayin kendi kendimi dovuym ama zaman geri gelmiyor işte napcm ne etcm bilmiyorum"
27 Ekimde bekaretiniz yoktu şimdi geri döndü sürtünmeyle mi zedelendi ben anlamadım.. Böyle feyk konularla insanları meşgul etmek asıl hata benceSıkıldım artık sizin gibilerden.. Bi bitmedinizz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ida-yiyor-lutfen-yardim.499054/#post-22977592
canım benim bebeğimde biberon tutmuyodu sonra silikon uçlardan aldık ozaman tutmaya başladı bizde rahatladık sende dene istersen
birde bunu ekleyelim
Utanıyorum ama sormak zorundayım lütfen beni kinamayin...
her insan hata yapar benimde hatam erkek arkadaşımla birlikte olmam..
güzel bir birlikteligimiz vardı nasıl oldu anlamadan yakınlaştık ve birlikte bi ilişkiye girdik..
sürtünme yolu oldu kızligma girmedi ama kan geldi bu sürtünmeyi bi kaç gün sonra yine yaptı ve yine kan geldi ...
sizce kızligim bozulmusmudur ve işin kötüsü biz 9 ay önce ayrıldık. .
şimdi korkuyorum evlendigimde ya ilk gün kan gelmzse ve kızlık zarı hemen bozulan bişeymi vajinaya çok yakinmii lutfen beni bilgilendirin
haa tamam. zaten hastahanede yasak onu diyorum bende..
. özel yada devlet farketmiyor.herikisindede yasak..
benim dediğim şahsa ait özel doktorun muayenehanesinde yasak değil, bakıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?