Utanıyorum ama sormak zorundayim

• Konu Sahibi Konu Sahibi cbrt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok sinirleniyorum böyle konuları okuyunca. Arkadaşım hangi çağda yaşıyorsun? Bu mesele yüzünden insanlar neler yaşıyorlar bu memlekette haberin yok mu? Kaç yaşındasın sen?

Madem endişelenecek tin ne halt etmeye adamla yakınlaşıyor sun? Diyelim ki zarın zedelendi yada yırtıldı neyse, ne olacak bu saatten sonra? Hayret bir şeysiniz ya...

Her insan hata ede bilir elbetteki bir gunaha girmissin artiksadece gunahini anla ve bi doktora git..
Surtunme ilede kan gelmez.ilk oldugundan surtunme ile karistirmissin ve kizligin gitmis ola bilir:KK51:

başka bi yönden bakalım mı .

mesela istemeden çok kırıcı bir söz çıktı ağzınızdan karşınızdaki sizin için çok degerliydi
onu kaybetmeye kadar gidecek bu ettiğiniz lafın sonu.
napacaksınız aslında demek istemedim aslında sinirliydim kafam şöyle dolu böyle kötüydü ...
yani bi açıklama geregi duyacak korkacaksınız dimi. ?
inandırmaya gönlünü almaya falan çalışıcaksınız.
ama olmayacak ...?

farkı yok işte o yaşanan duyguyla.
benim açımdan yani.
Yapma o kadar zaman geçmiş üstünden 9 aydır düşünüyor bu meseleyi 9 aydır ^o an^ mi dicez. Bilerek saklıyor aman evleneceğim adam anlamasin çünkü ben bu tür bir insan gibi gostermeyecegim kendimi aman anlamasin .. Bu olmuş düşünce nerden bakarsan bak
Şöyle yazabilirdi senin savunduğun zihniyet.
Ben erkek arkadaşımla Sürttüm kan geldi aslında içine de girmemisti ama şüpheyi kaldırmak istiyorum merak ediyorum bozulmuşmudur bozulmamışmidir?

ben konularına baktım şimdi. böyle bir konusunu göremedim. link verebilirmisiniz

Telefondan giriyorum linki bir türlü kopyalamiyor ama bebeginin biberon almadigina dair verdigi cevabi kopyaiyorum. 2012 yilindan cevap. Sonra 2014 gibi erkek arkadasi olay hakkinda basliklar acmis. Orda bile bazen 3 bazen 5 yillik sevgilim demis. Herseyi tutarsız. Arasaniz linki bulursunuz en eski cevaplari.

canım benim bebeğimde biberon tutmuyodu sonra silikon uçlardan aldık ozaman tutmaya başladı bizde rahatladık sende dene istersen

sürtünmeden nasıl kan geldi anlamadım doğrusu sanırım epey zedelediniz farkında diilsiniz özel bir hastanede kadın doğumcu bakabilir ...

Telefondan giriyorum linki bir türlü kopyalamiyor ama bebeginin biberon almadigina dair verdigi cevabi kopyaiyorum. 2012 yilindan cevap. Sonra 2014 gibi erkek arkadasi olay hakkinda basliklar acmis. Orda bile bazen 3 bazen 5 yillik sevgilim demis. Herseyi tutarsız. Arasaniz linki bulursunuz en eski cevaplari.
yok artık. bu nedir. konu sahibi bizi aydınlat

o değil de, bu ülkede evcilik oynarken hamile kalan kişi var ya.
sürtünmeyle neler olmaz :KK53:

Kuzenim yazmis der ne diyecek :) Ya da uyeligini baskasi kullanmissa ki hic sanmiyorum. Cocugu olan evli kadin sonradan surtunmeyle kan gelir mi diye baslik aciyor. Kekliyor milleti iste.

Kuzenim yazmis der ne diyecek :) Ya da uyeligini baskasi kullanmissa ki hic sanmiyorum. Cocugu olan evli kadin sonradan surtunmeyle kan gelir mi diye baslik aciyor. Kekliyor milleti iste.

nasıl kanadı anlamadım bence sivilce patlamıştır orada varsa :P
çok garip çünkü dışarıdan kanaması zar içeride yahu

aa ciddi mi
sıkıldık ama bunlardan şurada kafa patlatıyoruz nasıl kanadı ki diye hıh :63:

Kan geldiyse bozulmuştur sürtüncem diye girdi demekki zaten hemen girişteymiş senınde inceyse caarrrt dıye yırtılmıştır.
Olan olmuş....

zar bu kadar kolay yırtılmaz eğer dediğin gibi içeri girmediyse , bazı zarlar çok esnek bazıları çok kolay bozulabiliyor ,ama muayne olsan iyi olur ,
dr git adetim çok oluyor kasıklarımda ağrı var falan de muayne sırasında kızlık zarı muayneside yaparmısınız bazı zarlar esnek oluyormuş bilgi alabilirmiyim dersin.
BİRDAHADA YAPMA

Back
X