asmu,bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d
özel bir doktora gidebilir. muayenehanesine. reşit olduğu için 20 yaşında bakıyorlar. yasak değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asmu,bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d
Bende benzettim valla :)
Bende baktım baktım benzetemedim annesinin kuzusunu![]()
Yapma o kadar zaman geçmiş üstünden 9 aydır düşünüyor bu meseleyi 9 aydır ^o an^ mi dicez. Bilerek saklıyor aman evleneceğim adam anlamasin çünkü ben bu tür bir insan gibi gostermeyecegim kendimi aman anlamasin .. Bu olmuş düşünce nerden bakarsan bakbaşka bi yönden bakalım mı .
mesela istemeden çok kırıcı bir söz çıktı ağzınızdan karşınızdaki sizin için çok degerliydi
onu kaybetmeye kadar gidecek bu ettiğiniz lafın sonu.
napacaksınız aslında demek istemedim aslında sinirliydim kafam şöyle dolu böyle kötüydü ...
yani bi açıklama geregi duyacak korkacaksınız dimi. ?
inandırmaya gönlünü almaya falan çalışıcaksınız.
ama olmayacak ...?
farkı yok işte o yaşanan duyguyla.
benim açımdan yani.
ben konularına baktım şimdi. böyle bir konusunu göremedim. link verebilirmisiniz
canım benim bebeğimde biberon tutmuyodu sonra silikon uçlardan aldık ozaman tutmaya başladı bizde rahatladık sende dene istersen
yok artık. bu nedir. konu sahibi bizi aydınlatTelefondan giriyorum linki bir türlü kopyalamiyor ama bebeginin biberon almadigina dair verdigi cevabi kopyaiyorum. 2012 yilindan cevap. Sonra 2014 gibi erkek arkadasi olay hakkinda basliklar acmis. Orda bile bazen 3 bazen 5 yillik sevgilim demis. Herseyi tutarsız. Arasaniz linki bulursunuz en eski cevaplari.
yok artık. bu nedir. konu sahibi bizi aydınlat
aynen. alıştık bu duruma. :)Kuzenim yazmis der ne diyecek :) Ya da uyeligini baskasi kullanmissa ki hic sanmiyorum. Cocugu olan evli kadin sonradan surtunmeyle kan gelir mi diye baslik aciyor. Kekliyor milleti iste.
yok artık. bu nedir. konu sahibi bizi aydınlat
aa ciddi miKuzenim yazmis der ne diyecek :) Ya da uyeligini baskasi kullanmissa ki hic sanmiyorum. Cocugu olan evli kadin sonradan surtunmeyle kan gelir mi diye baslik aciyor. Kekliyor milleti iste.
bibi çat gidip ben muayne olacam denir mi? benim bildiğim bekaret kontrolu falan yasak d
reşit olmayanlar için yasak diye biliyorum. özel muayehaneye gidildiğinde gayet rahat bakılıyor..Evet yasak.
Dilekçe lazım mahkeme falan
Sonra belki.