Utaniyorum ama sormam lazim

Bir kızım var ve okuduklarım beni çok korkutuyor.
Allah'ım hayırlı, ıslah evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin.
Belki geri kafalı, örümcek beyinli diyeceksiniz ama lütfen kendinizi koruyun.
Sevse de, aşkınızdan ölse de bir şeyleri yaşamayı makul görmeyin.
Günümüzde pek çok şey normalleştirilmek isteniyor ama inanın bu kadarı normal değil.

Bir seyler yasayacak olsam kac gundur kendimi harap edip uzulmezdim actigim konu da "gogsumu elledi daha ileri nasil gitmeliyim" olurdu
Tamam sinirlenme, bu ne asabiyet.
Tekrar okursan seni rencide edici yada yargılayıcı bir şey yazmamışım.
Gönlün var sende istiyorsun gibi şeylerde yok...
Sadece naçizane bir tavsiyeydi.
İlk mesajında şöyle demişsin
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum :14:

Abartiyor muyum hakli miyim:5:
bende buna istinaden bu gibi şeylerin bence normal olmadığını ama bazılarının normalleştirmeye çalıştığını ifade ederek, kendinizi bu gibi kişilere karşı korumanızı önerdim.
Opusmeyi sevismek olarak algilamamistim ben
Sonucta cogu insan opusuyor ve iliskilerinde boyle seyler olmuyor
Cocuga gel beni elle demedim yani

İşte tamda bunu anlatmak istemiştim.
Düşünsenize gençler 15-16 yaşında flört etmeye başlıyor ve evlilik sürecine kadar belki 10 kişi ile arkadaşlık ediyor.
Her biriyle öpüşüldüğünü düşünsenize, ne kadar iğrenç geliyor insana.
İşte bu sebeple ki bence sevgili olmak öpüşmeyi gerektirmez.
Ve inan bana öpüşmenin sonraki safhaları sizin tabirinizle ellemek v.s. dir.
Çünkü bir zaman sonra öpüşmek de kafi gelmez durumda olur.
Tabii ki herkesi aynı kefeye koymuyorum bazıları var ki 15 yaşında tanışıyor yıllarca sevgi saygıyla yürütüyor ilişkisini onları tenzih ve takdir ederim.

Son düzenleme:
öpüşmenin verdiği hazla,sıvıları tavan yapan bir erkeğin oranı buranı ellemeye kalkması çokk normal.adam elleri arkada öpüşecek deilya,haz denen bir şey var,burda sıkıntılı olan şey sen rahatsızlığını belli ettiğin halde devam ediyor olması.tepkini çok sert göster,bi kaç günde trip at bak bidaha yapıyormu..

Tepkimi koydum zaten artik anladi o da ne oldugunu
Zaten bir daha opersem de ona cok zevk vermeyecek sekilde olacak bir kac saniyelik

Tamam sinirlenme, bu ne asabiyet.
Tekrar okursan seni rencide edici yada yargılayıcı bir şey yazmamışım.
Gönlün var sende istiyorsun gibi şeylerde yok...
Sadece naçizane bir tavsiyeydi.
İlk mesajında şöyle demişsin

bende buna istinaden bu gibi şeylerin bence normal olmadığını ama bazılarının normalleştirmeye çalıştığını ifade ederek, kendinizi bu gibi kişilere karşı korumanızı önerdim.

Kusura bakmayin lutfen moralim bozuldu baya
Haklisiniz yazmadiniz ama benim o ilk mesajda demek istedigim ellemek istemesinin normal olup olmamasi yani normalse de evet demicektim ben ona

Tepkimi koydum zaten artik anladi o da ne oldugunu
Zaten bir daha opersem de ona cok zevk vermeyecek sekilde olacak bir kac saniyelik

Kusura bakmayin lutfen moralim bozuldu baya
Haklisiniz yazmadiniz ama benim o ilk mesajda demek istedigim ellemek istemesinin normal olup olmamasi yani normalse de evet demicektim ben ona

Yok canım kusur değil.
Sana en büyük kılavuz ailendir.
Aileni gözünün önüne al, sence annen yada baban sevgililerin bu gibi yakınlaşmasını normal görür mü?
Bence hiç bir anne baba bunu olağan karşılamaz o yüzden ailelerimiz bizim en iyi kılavuzumuzdur.

Son düzenleme:
ben olaya farklı yerden bakıyorum. öpüşmek normal ama ellerin nerelerde geziyor olması neden bu kadar önemli. aradaki farkı anlamıyorum. Bu konulardaki değer yargıları kişiden kişiye göre değişir.bu sizin bileceğiniz iş. Kullanma kullanılma meselesine de çok takılıyorum. Yaşanan şey iki kişilik. Eğer kullanılmaksa iki taraf da birbirini kullanıyor gibi düşünürüm hep. Neden hep biz kızlarda oluyor bu takıntılar. Kendimizi kullanılıyormuşuz gibi görüyoruz. Siz de onu kullanıyorsunuz bana göre.

Yok canım kusur değil.
Sana en büyük kılavuz ailendir.
Aileni gözünün önüne al, sence annen yada baban sevgililerin bu gibi yakınlaşmasını normal görür mü?
Bence hiç bir anne baba bunu olağan karşılamaz o yüzden ailelerimiz bizim en iyi kılavuzumuzdur.

Aslinda simdi bakinca ben kasinmisim gibi hissettim
O elimi bile tutamamisti basta
Hep ben istedim
Ama niyetim kesinlikle cinsellik degildi
Benim icin opusmek sadece dudaklarin degmesiydi
Daha once bir kez optum birini ve hicbisey hissetmemistim
Boyle olacagini bilmiyordum yani
Simdi biraz davetkar hissettim kendimi

Ama konustum ve bu iliskiyi duzene soktum artik
Yani en azindan oyle dusunuyorum

Yorumlariniz icin tesekkurler

Son düzenleme:
ben olaya farklı yerden bakıyorum. öpüşmek normal ama ellerin nerelerde geziyor olması neden bu kadar önemli. aradaki farkı anlamıyorum. Bu konulardaki değer yargıları kişiden kişiye göre değişir.bu sizin bileceğiniz iş. Kullanma kullanılma meselesine de çok takılıyorum. Yaşanan şey iki kişilik. Eğer kullanılmaksa iki taraf da birbirini kullanıyor gibi düşünürüm hep. Neden hep biz kızlarda oluyor bu takıntılar. Kendimizi kullanılıyormuşuz gibi görüyoruz. Siz de onu kullanıyorsunuz bana göre.

Erkek kadını cinsel obje olarak kullanır, kadın erkeğin en fazla cüzdanını kullanır aradaki fark bu? Ve hicbir kadın kullanılmak istemez. yaşları cok kücük."

çocuk size zorla bişeyler yapmamışsınızki.bence çok büyütüyorsunuz. rahatsız olduysanız söylersiniz bi daha yapmaz.yaparsada ayrılırsınız.size saygısı yok demektir.

yaşınızda çok ufak değil.sizde merak ediyorsanız dozunda olmak kaydıyla bazı şeyler yaşayabilirsiniz.yok ben merak etmiyorum diyorsanızda karşı tarafın sizin hazır olduğunuz zamanı beklemesi gerekir.tabi seviyorsa.

Anladığım kadarıyla yorum yapıyorum. Bence eğer ciddi bir insansanız ve eğer ciddi ilişkiler yaşamak istiyorsanız kendinizi ağırdan satmalısınız. Yani bir erkek kullanabildiği kızlara saygı duymaz. Sizin o göğüsünüzü ellediğinde vermediğiniz tepki ile siz kaybedebilirsiniz. Tepkinizi koyun. Kendinize dokundurtmayın taaki siz isteyene kadar. Yani dokunduran siz olun o yanlışlıkla bile olsa bunu yapmayı aklından dahi geçirmemeli. Daha 1 aylık ilişki demişsiniz. 1 ay daha böyle devam ederse büyük bir hata yapabilirsiniz yani herkes için hata değil tabi ama evlilik öncesi ilişkide bekareti kaybetmek bir kadın için hoş bir durum değil bence.

Şuana kadar size zorla birşey yapmamış ama onun bu yanlışlıklalarını ciddiye almazsanız affedin ilerde tecavüze bile uğrayabilirsiniz onun tarafından. Yani kimse garanti edemez ama sevgilim olsa ve göğsümü yanlışlıkla ellediğini söyleyerek bildiğin ellese fena tepki verirdim. Abartılacak kadar değil tabi ama sınırları ihlal etmemeli. Yoksa sizi topraklarına kattığını sanır ve kullanır.

Erkek kadını cinsel obje olarak kullanır, kadın erkeğin en fazla cüzdanını kullanır aradaki fark bu? Ve hicbir kadın kullanılmak istemez. yaşları cok kücük."

tamam işte anlatmak istediğim de bu. o zaman öpüşürkende kullanılıyor bu küçük kardeşimiz. öpüşmek ok. ama eller cıssss. bu aradaki farkı kavrayamadım....

tamam işte anlatmak istediğim de bu. o zaman öpüşürkende kullanılıyor bu küçük kardeşimiz. öpüşmek ok. ama eller cıssss. bu aradaki farkı kavrayamadım....

masum bir öpüşmeden bahsediliyor burda, şehvetli bir durumdan değil. Aradaki fark bu? Ellerin vücutta dolaşması bambaşka bir durum. Neyse.

canım hemen hemen her ilişkimde oluyor böyle şeyler diyorsun?
acaba sevgililerine cesaretmi veriyorsun?
biraz sanada bağlı böyle şeyler........hani ellesem kızmaz diye düşünebilirler...buna dikkat et canım ..izlenimlerin yanlış olmasın..

Son düzenleme:
canım hemen hemen her ilişkimde oluyor böyle şeyler diyorsun?
acaba sevgililerine cesaretmi veriyorsun?
biraz sanada bağlı böyle şeyler........hani ellesem kızmaz diye düşünebilirler...buna dikkat et canım ..izlenimlerin yanlış olmasın..

Pardon onu ne zaman soyledim?

Eski sevgilim kullanmaya calisti evet ama ben ona herhangi bir izin vermemistim tamamen kendi pis dusunceleri yani

Zaten soyledim burda bende de hata var diye
Konustuk ve hallettik ilerleyen zamanlarda ne olacagina bakarak yonumu belirlemeyi dusunuyorum

Pardon onu ne zaman soyledim?

Eski sevgilim kullanmaya calisti evet ama ben ona herhangi bir izin vermemistim tamamen kendi pis dusunceleri yani

Zaten soyledim burda bende de hata var diye
Konustuk ve hallettik ilerleyen zamanlarda ne olacagina bakarak yonumu belirlemeyi dusunuyorum

pardon tatlım kusura bakma karıştırdım ben....
konuşmakla iyi yapmışsın canım ilerleyen zamanlarda belli olur zaten herşey....allah yolunu açık etsin

ilişkide sınırları kız belirler, kızın istemediği hiçbirşey yaşanmaz
sen de güzelce uyarmışsın, artık bundan sonrası ona kalmış canım.. saygı duymayı bilecek ya da ayrılacaksın
19 yaş da erken bi yaş değil flört için.. abartmayın lütfen
tabi ki bu yaşta bi kızın sevgilisi olabilir.. ama kişi geçmişine dönüp baktığında içinin sıkılacağı hiçbirşey yaşamamaya özen gösterecek

ne günlere kaldık dıe başlamak ıstıorum sozlerıme:) erkek evlenmeden once hıc kimseyle cıkmamıs kız olsun ıstıor evlendikten sonrada herseyı bılsın benı mutlu etsın ıstıor..ee elıne erkek elı degmemıs kız nerden bılsın cınsellıgı..erkek evlenıncede karısına bınbır turlu ezıyetı yapıo..onuda tek karısına yapıo..napıcaz ozaman aman olsun yapsın benle evlendı cıddı dusunuo dıemı dusunucez..evlı bı bayan olarak erkeklerın kımyasını cozemedım:) cıddı olup olmamak o adamın karısına değer verıp vermıcegıne olcu olmuor ne yazıkkı..
arkadaşımıza gelınce yaslar kucuk hakkaten..emınım buraya yazanlar 23 30 yas bayanlar..bız tecrubelıyız evlılıgı bılıoruz cunku.

Çıkarcı olmayan erkek çok çok az canım malesef .

Bir daha yeltendiğinde ciddi şekilde sert bir dille uyar bence . Tekrar aynı şeyi yaparsa kır kalemini ...

Gerçekten seven bir adam dokunamaz bile .

Çok sevdiğim bir arkadaşım şu dünya üzerindeki nefret ettiğim tek kızla çıkıyordu. Bir gün konuşurken ona hiç kıyamazdım sadece öpüştük falan dedi. Ben de neden beklediğini sordum, yanıtı gayet basitti ''Sevdiğin kıza yapılır mı hiç?''

Öncelikle 19 yaşında olan bir genç kızsın. Çocuk değilsin ve hareketlerinin sonuçlarını az çok kestirebilecek bir yaştasın. Maalesef klişe olacak ama yıl olmuş 2013 hala seven erkek dokunmaya kıyamaz şeklinde düşünce yapıları var maalesef. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama bu söz benim tüm tüylerimi diken diken etmeye yeten bir söz.O zaman insan kocasına da, çocuğuna da, annesine, babasına da dokunmadan sevsin. Sevmek her şeyden önce sevdiğin insana dokunmakla,onu hissetmekle hissedilir. Dokunamadığın hiçbir varlığı gerçek anlamıyla sevemezsin. Sevgilim dediğin insanın sana dokunmak istemesi,öpmek istemesi ayıp,yasak,günah değildir. Bunun aksini iddia eden sadece bastırılmış duygular ve klişe sözlerle büyütülmüş insanlardır. Tabiki sevdiğim dediğin insanla özel paylaşımların olacaktır. Ancak bunun sınırını çizecek olan sensin. Sadece karşı taraf istiyor diye ya da onu kaybetmemek adına asla istemediğin şeyleri yapma bu karşındaki insanın elini tutmak dahi olsa. Genç olduğunu, birey olduğunu, flört etmenin en doğal hakkın olduğunu unutmadan ama aynı zamanda yanlış yerlerde, yanlış insanlarla, yanlış zamanlarda yapacağın davranışların tüm hayatını etkileyeceğini de unutmadan sevmenin keyfini çıkar.

Back
X