Erkeklere guvenme ablacim..
aynen katılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkeklere guvenme ablacim..
Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum
19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim
Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi
Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)
Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic
Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani
Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum
Abartiyor muyum hakli miyim![]()
Utanarak kimseye anlatamadigim bir seyi burda ablalarima danismak istiyorum
19una girmek uzere olan bir genc kizim ve su siralar yani bir kac aydir sevgilim var
3. Iliskim bu digerleri yaklasik bir ay falan surmustu
Yani bu islerde yeniyim diyebilirim
Sevgilimle arkadasim araciligiyla tanistik yani bir kac aydir tanisiyoruz
Ilk zamanlar guvenim sonsuzdu ama temkinli bir sekilde yani guvenmem gerektigi kadar guveniyordum
Ama bu aralar biraz sarsildi gibi
Ben bi iliskinin temelini guvenin olusturdugunu dusundugum icin ona en ufak konularda bile yalan soylemedim
Ama son zamanlarda onun bana ufak seylerde yalan soyledigini farkettim
Sonradan itiraf ediyor ama basit seyler mesela boynuna sarilmami sevdigini soylemisti ama nedeni baskaymis ellerim onun hareketlerini engellemesin diyeymis (anladiniz sanirim)
Biz bulustugumuzda sinemaya gideriz ve sonrasinda bi kac saat bi yerde otururuz genelde
Sinemaya gitmemin nedeni genelde bos oluyor ve ben ona kimseden utanmadan sarilabiliyorum falan
Ama yaklasik bir ay once kadar ilk opusmemizi yasadik ben daha once kimseyi opmek istememistim onu opmek istedigimi soyledim o da dedigim bir seyi yanlis anladigi icin opmemis beni hic
Ve sadede geliyorum:
Beni operken eli surekli gogsumun yanina gelip duruyodu ben de elinin ordan cekiyodum boynuma atiyodum falan sonra bana yanlis anlamiyosun dimi elim yanlislikla oraya geliyor falan dedi (boyu cok uzun da sarildigimizda oraya denk geliyor mecbur)
Sonra konusurken merak ediyorum tarzi biseyler soylemisti yine ben konuyu oraya cekmedim baska biseydir dedim
Fakat en son sinemada elini bildiginiz gogsumun ustune atti
Erkekmis boyle merak etmesi normalmis erkek olsam anlar misim
Boyke bir suru sey dedi ve ama saka yaparak soyluyor bana yani
Ben 3 yil kimseyle cikmadim sebebi eski sevgilimin beni kullanmaya calismasi ve erkeklere olan guvenimi kaybetmemdi
Sevgilime soyledim ozur dilerim boyle dusundugunu bilmiyodum falan dedi ama bir de size sorayim dedim
Ben cok anlamam iliskilerden
Ama bir erkegin gogus ellemesi normal midir??!
Daha bir kac ay oldu hem de! Yani sonradan elletcem demiyorum tabi ki ama
En azindan kendini tutmasi gerekmez miydi?
Neden yine kullaniliyormusum gibi hissediyorum
Abartiyor muyum hakli miyim![]()
Tekrar yorumlariniz icin tesekkur ediyorum
Bende de hata oldugunu biliyorum elbette
Bu konuyu konustuk beni gercekten sevdigini ve dikkat edicegini soyledi
Yaptigi sakalardan hosnut olmadigimi da soyledim
Simdilik her sey tatliya baglandi
Sinemada da onu operken dogal olarak zevk almasini ve buna bagli olarak da kontrolunu kaybettigini dusundum
Sadece elini ustune koymustu baska bir sey yapmadi
Zaten bir daha olmayacak bir sey
Beni uzdugune kendisi de uzuldu biliyorum
Elbette insan sevdigini bu sekilde de yaklasmak ister fakat daha tam bir seyler belli olmadan kendi zevklerine alet etmemeliler birbirlerini sanirim arkadaslarin demeye calistigi bu
Fakat burda yazanlari okuyunca seven erkek dokunmaz falan tekrar supheye dusuyorum
Bir de tamam kucuk oldugumu kabul ediyorum ama sevgili edinmek icin normal bir yasta degil miyim ?
Bıraksın bu işleri devlet su işleri
Bariz yoklama çekiyor
Tepkini ölçüp devam edecek anlayacağın ama yemezler![]()
Şu işaretli yeri neye dayanarak yazıyorsunuz çok merak ediyorum.Öncelikle 19 yaşında olan bir genç kızsın. Çocuk değilsin ve hareketlerinin sonuçlarını az çok kestirebilecek bir yaştasın. Maalesef klişe olacak ama yıl olmuş 2013 hala seven erkek dokunmaya kıyamaz şeklinde düşünce yapıları var maalesef. Herkesin kendi düşüncesi tabi ama bu söz benim tüm tüylerimi diken diken etmeye yeten bir söz.O zaman insan kocasına da, çocuğuna da, annesine, babasına da dokunmadan sevsin. Sevmek her şeyden önce sevdiğin insana dokunmakla,onu hissetmekle hissedilir. Dokunamadığın hiçbir varlığı gerçek anlamıyla sevemezsin. Sevgilim dediğin insanın sana dokunmak istemesi,öpmek istemesi ayıp,yasak,günah değildir. Bunun aksini iddia eden sadece bastırılmış duygular ve klişe sözlerle büyütülmüş insanlardır. Tabiki sevdiğim dediğin insanla özel paylaşımların olacaktır. Ancak bunun sınırını çizecek olan sensin. Sadece karşı taraf istiyor diye ya da onu kaybetmemek adına asla istemediğin şeyleri yapma bu karşındaki insanın elini tutmak dahi olsa. Genç olduğunu, birey olduğunu, flört etmenin en doğal hakkın olduğunu unutmadan ama aynı zamanda yanlış yerlerde, yanlış insanlarla, yanlış zamanlarda yapacağın davranışların tüm hayatını etkileyeceğini de unutmadan sevmenin keyfini çıkar.
Şu işaretli yeri neye dayanarak yazıyorsunuz çok merak ediyorum.
Büyük çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz,
İslamın kuralları, yasakları ve toplum ahlakı vardır.
Hee derseniz ki İslam benim inandığım din değil, o zaman söyleyecek bir lafım yok.
Ayrıca insan sevdiğine dokunmaya kıymazın kastı nedir sanırım yanlış anlamışsınız.
İnsanlar tabii ki birbirlerine temas ederek sevgilerini dile getirirler, yaşarlar.
Ama her şey yerli yerinde ve zamanında olmalıdır.
Erkek kişi eğer sevdiği eğer zarar görecekse üzülecekse onu ev şartların uygun olmasını sabırla beklemelidir.
Yoksa tabii ki insanlar eşlerini öper, okşar usule uygun olana bir şey dediğimiz yok.
Hoş olmayana da demiyoruz, sadece fikrimiz sorulduğunda fikrimizi beyan ediyoruz.
arkadaşın dinine göre sevap demekki kimse kafasına göre fetfa vermesin kendisi bir genç kızı yanlış yönlendiriyor bu genç kızları bana göndereceklerki hizaya sokayım hepsinin bacaklarını kırarım valla bana cok ters böyle medenilik ayakları ama suç bu gençlerin değilki serbest bırakan ailelerin
Yok artik ya!
Neler soylemissiniz inanmiyorum!
Terbiyenizi takinin!
Vermeye gonulluymusum de destek bekliyormusum
Sizden boyle bir sey icin niye destek bekleyeyim!! Sen kimsin de senden destek bekleyecegim ben!
Yapacak olsam konuyu acmaz direk eve giderdim
Opusmek istemenin neresi "vermeye gonullu" oluyor Allah askina
Ben daha once sadece birini optum ve hic bisey hissetmedim ha odunu opmusum ha onu
Sadece dudaklarimiz degdi benim icin
Sevgilimi opmek istiyorum derken de cinsel amacla opmek istiyorum degildi
Nerden bileyim opunce erkeklerin ne hissettigini o da benim hissettigim gibi hissediyordur diye dusundum
Ama gayet argo ve kaba bir tabirle vermeye gonullu olduk!
Sevgiliyi opmek suc mu?
Tek biz mi opusuyoruz bu dunyada opusen herkes kotu kiz mi oluyor yani
Zihniyetinizi tebrik ediyorum
Yonetimden de rica ediyorum boyle seylere izin vermeyin lutfen
Resmen kufur etti bana
Aileme kadar gitmis bir de!
arkadasım ben sana sunu soylim. ben daha 16 yasındayken essseklik ettim sevgilim oldu en yakın arkadasımın kuzeniydi daha kimsenin elini bile tutmamısken noldu biliyo musun? 2 haftalık cıkıyoduk beni ilişkiye zorladı. tecavuz etmeye calıstı. ailemin verdigi sadaka varmıs bişey olmadı. ha bir musibet bin nasihattan iyidir ondan sonra kimseye yaklasmadım ama noldu ruhen bittim.
varya oyle bişeyki kaldıramıyosun 3 yıl oldu ne birine yaklastm ne baska bişey. sen bilmiyosun anlamıyosun sanıyolar niye kadınlar salak kadınlar pasif.
ÖYLE OLMAYACAKSIN. RAHATSIZ OLUYOSAN BANA DOKUNMA DİYECEKSİN.
sen bunu buraya tasıyosan belliki rahatsız oluyosun. yapma dersin bida yaparsa ayrılırsn olur biter.
hiç bişey bi kadının namusundan, serefinden, gururundan daha önemli değil. biliyosundur bunları elbet, ben hatırlatim dedim.
bende 18 yasındayım ama zaman öyle ki erkek cocukları 10 yasında bile bişeyleri farkında.
yani bunun yanlıslıklası yok guzelim, sen kendine dikat et :)
Sevgili edinmenin normal sınama olayı yanlış canım başka gençlere kötü örnek oluyorsunuz Allahtan korkun nikahsiz olmaz öyle sinema falan!