- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
yzzilari okuyunca aklima geldi
biz e$imle tani$tik ikinci bulu$mada opmek istedi yani amsum olandan
çantayi kafasina yedi tabi
sonraki bulu$malardada elimi tutarken bile çekinirdi, sanki elinin ucuyla kirilacak bi$eymi$im gibi dokunuyordu, kelimeye dokmesi zor bu hissi tabi
ama insan anliyor i$te dokunmadan dokunmaya fark oldugunu ..
6 yillik evliyiz
o gunleri ozluyorum, $imdi oyle deil hiçbi$ey , yapmaya çali$sa bile olmuyor i$te
hatta bi ara e$im ; ben oylen onu terslemesem, bu konularda sert olmasam beni e$ oalrak seçmeyebilecegini bile soylemi$ti, yani buna benzer seyler soyledi i$te, tabi bunlari evlendikden sonra soyluyor
maalesef kendininde kirmadigi ceviz kalmami$
bu ne perhiz bu ne bal kabagi demi, benim gibi feminist biri nasil oyuna geldi orasini bimiyorum
oyun dedigim a$k oyunu
biz e$imle tani$tik ikinci bulu$mada opmek istedi yani amsum olandan
çantayi kafasina yedi tabi

sonraki bulu$malardada elimi tutarken bile çekinirdi, sanki elinin ucuyla kirilacak bi$eymi$im gibi dokunuyordu, kelimeye dokmesi zor bu hissi tabi
ama insan anliyor i$te dokunmadan dokunmaya fark oldugunu ..
6 yillik evliyiz
o gunleri ozluyorum, $imdi oyle deil hiçbi$ey , yapmaya çali$sa bile olmuyor i$te
hatta bi ara e$im ; ben oylen onu terslemesem, bu konularda sert olmasam beni e$ oalrak seçmeyebilecegini bile soylemi$ti, yani buna benzer seyler soyledi i$te, tabi bunlari evlendikden sonra soyluyor
maalesef kendininde kirmadigi ceviz kalmami$

bu ne perhiz bu ne bal kabagi demi, benim gibi feminist biri nasil oyuna geldi orasini bimiyorum
oyun dedigim a$k oyunu

Son düzenleme: