- 24 Aralık 2019
- 152
- 60
- 98
- 24
- Konu Sahibi derdimvarrr
-
Ne?Harun abi vazgeç bu işlerden...
Arkadaş fake olabilir . Gardımızı alalımSizin derdiniz ne?
Eski konularıda tuhaf zaten.Hayir bide boşanıyorsun güya kalkmış eşi bilmem ne istemişte utanmış.Ee yani ne yapalımArkadaş fake olabilir . Gardımızı alalım
Profil diyorum, battı b.ka kapatın yenisini açın
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayınBugünun tarihini atın kk da bu kdr cinsellik konusu açılmamıştır
Gozlerm cinsellign c sini bile görmek istemiyir şuan
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayınYa arkadaş bi git kafanı başka şeylere yor
Başka derdin mi yok
Hele erkeksen yani aklink cük te de git
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayınBugün noldu böyle sitede bir oral aldı başını gidiyor?
Buradakilerin utanması ya da utanmaması sizi nasıl etkileyecek?
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayınBugün noldu böyle sitede bir oral aldı başını gidiyor?
Buradakilerin utanması ya da utanmaması sizi nasıl etkileyecek?
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayınKonudan hiçbir şey anlamadım. Boşanıyorsun ama eşine oral yapmaktan utanıyorsun, 1 kez yaptın, başka utanan var mı diye soruyorsun. Var ya da yok bunu bilmek neyi değiştirecek hayatında yani boşanıyorsun zaten. Nedir çözülmesi gereken problem ben cidden anlayamadım.
Ben yazmadım kuzenim yazmış ekolüYa arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?