Utanıyorum bu sorudan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayın

Hıhı muhakkak öyle olmuştur.

Ya arkadaşlar kusura kalmayın, bunu da herkese yazıcam. Ben bu site çok yardımcı diye kuzenime anlattım geçenlerde, bugün telefonuma girip gıcıklık olsun diye böyle saçma yazmış, kusura kalmayın

Eklentiler

• IMG_20200122_042652.webp
    IMG_20200122_042652.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu nasıl konu ama canım başka yere de sen yazmisin heralde boşanıyor diye eğer gerçekse üzüldüm. . Ama lütfen bosanicaksan girme böyle şehvetten oyunlarına oyuncak etme kendini. Kendi iyiliğini hayatını çiz. .

:KK30: Aaa tamam o zaman hiç problem değil. Ah bu kuzenler! Ahshzkskzkaks

*Yemedi.
Bu kuzenler en son MSN den titreşim yollamıyor muydu?

Bu nasıl konu ama canım başka yere de sen yazmisin heralde boşanıyor diye eğer gerçekse üzüldüm. . Ama lütfen bosanicaksan girme böyle şehvetten oyunlarına oyuncak etme kendini. Kendi iyiliğini hayatını çiz. .
Sağolasın güzelce yazdığın için, diğerlerine açıkladım inandırmaya da çalışmayacam. Ben anlatıyordum böyle buraya derdimi yazınca boşanmakla ilgili herkes kendi fikrini yazdı, çok güzel şeyler yazan insanlar oldu içim rahatladı dedim. Bu da sağolsun girdi içine etti

Geçen kayın konusunu açan kişi de benim telefonumdan arkadaşım konu açmış demişti:KK14:

Ben yazmadım kuzenim yazmış ekolü 💪🏻 Bugün dediğiniz 17 dakika önce yani, telefonun el değiştirme hızı adeta ışık hızı, takdire şayan işler 😎
Evet inkar etmiyorum ki ama? Ben anlatıyordum ona bi kalktığımı fırsat bilip girdi içinede etti sağolsun

Kuzeninize söyleyin gıcıklık için konu açması üyeliğinize mal oldu zira kurallar gereği üyeliği başkasına kullandırmak yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X