- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
-
İnşallah canım sağolBence çok romantik, akışına bırak. Umarım en güzelini yaşarsın
Ne biliyim ya.. :)Bunu kaçarak öğrenemezsin ki =))
Yok canım ben zaten uzağım da işte görmemezlikten gelcem başka yolu yok..Aklında unutamadıgı sevgılısı varsa yaklasma sen uzulursun
Tabi canım adam da çok çekingenmiş beraber olacak kadar çekingenAranızda ciddi bir şeyler olamayacağı kanısına nereden vardın
Adamda senin kadar çekingen anladığım kadarıyla
İçinde ona karşı bir duygu varsa bırak ilerlesin, neden çekiniyorsun ki
İşte unutamadım.. DeğişiktiNeden ciddi düsünmüyorsun ki,bence düsünmelisin.Karagözlüm falan bi etkilenmissin yani sans ver.
Ten uyumunuz nasıl
Ya normalde çekinden ama o haldeyken hiç değildi. Bilmiyom ki çözemedim..Tabi canım adam da çok çekingenmiş beraber olacak kadar çekingenbide çekingen olmasa nolurdu acaba
İşte unutamadım.. Değişiktiacaba o beni unuttumu bilmiyorum..
Ben uzak kaldım.. Yani amaç sadece cinsellik gibi geldi soğudum.Ama ben surayı anlamadım,neden görüsmedin sen cocukla bir yıl
Ben de utangaç 2 zat birlikte oluyorlar sonra pat diye ayrılıyorlar felan filan hayal ürünüBen inanmadım nedense
Yok ya yani zaten baştan acı bi aşk hikayesi yaşamasından dolayı ben uzak kaldım. Kullanma değilde duyguları paylaşma diyelim. Çünkü bende istedim. Bir daha yapmam ama işte insan tuhaf oluyo..İşte baştan cinsellik olmaması bunun için önemli sana cinsellik için mi geliyor sevdiği için mi evlenmek istediği için mi işte o yüzden evlenmeden cinsellik yaşanmamalı kimseyle kendini kulanılmış hissine kaptırabilir insan
Hıhı evet benim konum sahte aynen :) istediğiniz gibi rahatlayın bazı hanımlar.Ben de utangaç 2 zat birlikte oluyorlar sonra pat diye ayrılıyorlar felan filan hayal ürünü
valla bu kadar cinsel hadise yaşayıp bu kadar çekingen olanlarıda ilk defa duydumBen uzak kaldım.. Yani amaç sadece cinsellik gibi geldi soğudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?