- 7 Kasım 2015
- 616
- 180
- 18
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Geldi baya oturdu yanımda birisi daha vardı ama çok Rabat davrandı basen sustu konuşmadı hiç uffff kafam çok karışık ne yapmaya çalışıyor... o uzun gündeeeee...geldimi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldi baya oturdu yanımda birisi daha vardı ama çok Rabat davrandı basen sustu konuşmadı hiç uffff kafam çok karışık ne yapmaya çalışıyor... o uzun gündeeeee...geldimi peki?
e sorsana susmak soru isareti olusturu netlestirin konu kqpandi mi arkadasmisiniz mesafe mi olcak konusunGeldi baya oturdu yanımda birisi daha vardı ama çok Rabat davrandı basen sustu konuşmadı hiç uffff kafam çok karışık ne yapmaya çalışıyor
Büyük çelişki :)))İki tarafta çekingen ama yakınlasmayı basarmıslar..
Galiba arkadaş bilmiyorum ben bişe sormam aman aman..e sorsana susmak soru isareti olusturu netlestirin konu kqpandi mi arkadasmisiniz mesafe mi olcak konusun
Napiyim sence ? Tatlı ve güzel yorumcu :))İkiniz aynı durumdasınız
Neden sen utanıp duruyorsun
Ben en çok aynı yere atanmanıza şaştım
Hadi hayırlısı, neşeli ve güzel kız
Evet onu herkes anladıÇekingen olsaydı olamazdı beraber![]()
Yok be ben soğuk nevaleyim güzellik te eh işte normal yurdum insanıyımNapiyim sence ? Tatlı ve güzel yorumcu :))
Tamam tatlımm aynen öyle yapcam. Bu arada siz çok güzel bir bayansınız. Tüm bayanların güzel olduğu gibi. :)))Yok be ben soğuk nevaleyim güzellik te eh işte normal yurdum insanıyım
Bence bişey yokmuş gibi davran, diğer iş arkadaşlarına nasılsan öyle
O dökülürse hala unutamadım kem küm filan, sende de hala aynı duygular varsa pas verirsin
Erkek gibi konuştunTamam tatlımm aynen öyle yapcam. Bu arada siz çok güzel bir bayansınız. Tüm bayanların güzel olduğu gibi. :)))
Yahu bayanım kaç kere söylücem ya. Neyse :) Can'ım eğer erkeksem yarın cenazem çıksın daha ne diyim yani inşallah.Erkek gibi konuştunyazılıyosun derdim erkek olsan haha
Ne yapcağımı bilmiyorumBazen tesadufler bizi istemsizce karsi karsiya geturebiluyor malesef. Birak su yolunu bulsun