• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanıyorum, Nasıl davranıcam bilmi

Buraya kadar tum yorumlari okudum. Konu sahibine tum iyi niyetimle inanmak isteyerek. Ben mi yaniliyorum diyerek. Ancak bir cumlede soyledigi bir seyle diger cumlesi o kadar cok celiskili ki. Nerdeyse tum cumleleri... hayal urunu mu diye dusunuyorum artik...
cekingen bir kiz cekingen bir erkek. Bir bulusma ve hoop yatak. Ve ayrilik. Ve asansorde karsilasma. Ne yapacagimi bilemedim deme. Farkli birimler... ve bakiyorsun adam bunun odasina geliyor... cekingen yazmis bir yorumunda... digerinde oturdu demis sonra gelirim demis adam... bir suru tutarsiz sey... gercekten inanmak istedim ama olmuyor be gulum....

Canım neden bazıları inanmadı konunun gerçekliğine söyleyim ben :) dalga geçer ve umursamaz edasıyla yazmışsın. Daha çok ergenler gibi sanki yaşadığın bi konu değilde daha çok hayali merak ettiklerini yazmışsın.
Neyse adamı sevmediğin belli se sevseydin kafa karışıklığı olmazdı. Onunla aynı yerde çalışıyorsun diye muhatap olman şart değil. Yasadiysan yaşadın neden utanıyorsun ki. Ayrıca karşındaki erkek seninle muhabbet kurmaya çalışıyorsa çekingen utangaç biri değil.
Rahat ol işine yogunlas

Buraya kadar tum yorumlari okudum. Konu sahibine tum iyi niyetimle inanmak isteyerek. Ben mi yaniliyorum diyerek. Ancak bir cumlede soyledigi bir seyle diger cumlesi o kadar cok celiskili ki. Nerdeyse tum cumleleri... hayal urunu mu diye dusunuyorum artik...
cekingen bir kiz cekingen bir erkek. Bir bulusma ve hoop yatak. Ve ayrilik. Ve asansorde karsilasma. Ne yapacagimi bilemedim deme. Farkli birimler... ve bakiyorsun adam bunun odasina geliyor... cekingen yazmis bir yorumunda... digerinde oturdu demis sonra gelirim demis adam... bir suru tutarsiz sey... gercekten inanmak istedim ama olmuyor be gulum....
Bakın Hanfendi. Ben 1 yıldır kendisini görmüyorum. Bir şeyler yaşadık. Zaten başta bu şekil görüştük. Sonra ben iletişimimi kestim.
Bir sabah işe gittiğimde asansör beklerken oda Bekliyo bi baktım o şok oldum.
Sonra şaşırdım bilemedim bakıştık önce demedim bişe.
Sonraki gün karşıdan geliyodu. ( benim odama girmiş belli ) bende odama girerken koridorda gördüm artık aaaaaa hoşgeldin dedim nereye atandın filan gibi sordum. Böyle değişik hareketleri var kafa eğiyo gözlerime bakıyo yanıtlıyor. Sonra ben zaten kaçar gibi gittim. Arkasını döndü gelicem çıkışta Dedi gitti. Geldi oturduk yanımda birisi daha vardı. Ne konuşuyo ne bi mesafeli davranıyo anlamadım. Ama gözlerime bakarken bi tuhaf. Ben kaçırıyorum hep. Böyle işte daha Nasıl yazabilirim. Yemin ederim olay böyle oldu.

Canım neden bazıları inanmadı konunun gerçekliğine söyleyim ben :) dalga geçer ve umursamaz edasıyla yazmışsın. Daha çok ergenler gibi sanki yaşadığın bi konu değilde daha çok hayali merak ettiklerini yazmışsın.
Neyse adamı sevmediğin belli se sevseydin kafa karışıklığı olmazdı. Onunla aynı yerde çalışıyorsun diye muhatap olman şart değil. Yasadiysan yaşadın neden utanıyorsun ki. Ayrıca karşındaki erkek seninle muhabbet kurmaya çalışıyorsa çekingen utangaç biri değil.
Rahat ol işine yogunlas
Ya ama gerçek ya. Ben neden uydurayım onu anlamıyorum gerçekten. .. Yeter sabrım kalmadı yani herkese açıklama yapmaktan. Of ya numara vercem görüşmek isteyen arasın yani canlı bişe diyin onu çekip atiyim ne diyim yani ?

Eger konu fake degilse, ilk bulusmada cinsellik yasandiysa bundan sonra da o iliski cinsellik uzerine olur. Nasil bir iliski modeli istiyorsaniz ona gore kararinizi siz verin. Ozledim de diyorsunuz bir taraftan. Bir taraftan istemiyorum derken...
hayat sizin hayatiniz...

Eger konu fake degilse, ilk bulusmada cinsellul yasandiysa bundan sonra da o iliski cinsellik uzerine olur. Nasil bir iliski modeli istiyorsaniz ona gore karatinizi siz verin. Ozledim de diyorsunuz bir taraftan. Bir taraftan istemiyorum derken...
hayat sizin hayatiniz...
Hala konu fake diyosunuz pes diyorum artık ya. He evet haklısınız hıhı..

Ya ama gerçek ya. Ben neden uydurayım onu anlamıyorum gerçekten. .. Yeter sabrım kalmadı yani herkese açıklama yapmaktan. Of ya numara vercem görüşmek isteyen arasın yani canlı bişe diyin onu çekip atiyim ne diyim yani ?

tamam ozaman evindeki bi masanın fotosunu cekip at bi bişi denicem :KK49::KK53:

şimdi ben anlamadım senden hoşlandı diye sevmediğin adamla gidip birlikte oluyosun sonra aniden vazgeçiyosun o da ne? kader aynı iş yerinde karşılaştırıyor hemde bir yıl sonra! hmmm ok
doğruysa da hiç iç açıcı bir durum yaşamamışsınız bir de gülerek anlatıyorsunuz. insanın onuru olur yahu sanki oyuncaklarınızla oynadınız da küstünüz.

Yahu bayanım kaç kere söylücem ya. Neyse :) Can'ım eğer erkeksem yarın cenazem çıksın daha ne diyim yani inşallah.
Erek gibi konuştun dedim sadece
Gibi benzetme demektir yani
Başkalarıda mı dedi bilmem ama çok abarttın cenaze filan

Bu sitede o kadar çok ilk konusu cinsellik üzerine Fake kişiler var ki bize de hak ver ilk başta inanmamamiz normal.
Hayat senin hayatın içinden nasıl geliyorsa nasıl mutlu hissedeceksen kendini öyle yasa.

Ve...
kızlar bana mesaj attı. Napıyosun diye bende iyiyim sen falan filan konuştuk. Sonra biliyomusun sen çok özel güzel ve iyi bi kızsın. Dedi bende teşekkür ettim. Şaşırdım yani.
( Bunun eskiden bir ayrılığı olmuş acı bir ayrılık ) Her şeyini anlatmıştı bana bende böyle bişeyin üzerine görüşemem dedim oda sadece görüşelim Dedi. İşte çektim gittim ben.
Dediki yarın yemek yiyelim. Tamam dedim bugün yemeğe çıktık.:KK47:
Karagözlüm.. Her şeyi sordu o günyanındakiler kimdi ? Sana yakın gibi sanki aldı eline telefonumu baktı hayatında biri varmı gibi sorular. o_O
Zaten gözlerime hiç ayırmadan bakıyor..Aşık yine kendini bana..
Sonra bana gizemli bi kızsın Dedi.
Bende ne alaka dedim iyi bişe bu Dedi. Altmasadan elini uzattı ver Dedi çektim ver Dedi elimi tuttu sımsıkı sıktı.
Odama filan geldi yemek öncesi bi 2 dk seni görüyüm Dedi.
Sordum dedim ne değişti diye o gün bunuziyarete bi bayan gelmiş. Kimdi dedim eski kız arkadaşıymış. Ben sustum demedim bişe noldu Dedi bişe yok ya dedim. ( ama sürekligözlerime bakıyor )
Sonra demek sevgilin dedim yok öyle değil Dedi. ( ona acı yaşatan kızla beraber vegörüşüyor )
Kafayı yicem ya o_O
Neyse sonra biz neyiz iş arkadaşıyız Dedi evetsen benim kardeşimsin Dedi.
Sonra bana bak salak şu saf hallerini çokseviyorum senin Dedi. Doğru konuş dedim. Bu biliyosun takılıyorum Dedi.
Biz neyiz ddi tekrar sevgili olmadığımız kesin dedim sence Dedi güldü. Vallahi çıldırcam ya :KK11:
O kız ne o Zaman.. Benden yine o anlamda bişeler mi istiyor bilmiyorum ama hiç öyle davranmadı.. Ya da siz daha iyi görürsünüz dışarıdan. Bu arada kızı gördüm gevşek bir tip yani kesin onla bişeler yaşıyodur. Ama benle neden iletişimde o Zaman ? Sürekli takip ediyor hesap soruyor ?
Bu arada bende alımlı çevresinde ilgi çeken birisiyim. Buna mı güveniyor yoksa onla yaşadıklarımı unutamadı mı bilmiyorum.. Yardım istiyorum :KK42:
Ben ondan 1 buçuk yaş büyüğüm bu arada.

ve ben onu bir kaç kez atanmadan önce etrafımda çevremde gördüm.. Bu arada yemekteyken çok utangaçtı böyle ağzına dolandı laflar.. Ama sürekli gözlerini kaçırmadan bana bakıyo ben başka yere bakıyorum beni izliyo filan. Yani sizce bana aşık mı yoksa kullancak mı ? ( izin vermem asla ) ilkim olsa bile o anlamda yapamam..

Back
X