- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi Ecemmnazz90
Kac yasindasin?Ne yapcağımı bilmiyorumgeldi oturdu bugün öyle cool davranmaya çalışıyo ama neyse kalkarken elimi sıktı böyle değişik bilmiyorum
ben ona hep kaagözlüm derdim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac yasindasin?Ne yapcağımı bilmiyorumgeldi oturdu bugün öyle cool davranmaya çalışıyo ama neyse kalkarken elimi sıktı böyle değişik bilmiyorum
ben ona hep kaagözlüm derdim..
90 kasım doğumluyum 25 buçuk :)Kac yasindasin?
Bakın Hanfendi. Ben 1 yıldır kendisini görmüyorum. Bir şeyler yaşadık. Zaten başta bu şekil görüştük. Sonra ben iletişimimi kestim.Buraya kadar tum yorumlari okudum. Konu sahibine tum iyi niyetimle inanmak isteyerek. Ben mi yaniliyorum diyerek. Ancak bir cumlede soyledigi bir seyle diger cumlesi o kadar cok celiskili ki. Nerdeyse tum cumleleri... hayal urunu mu diye dusunuyorum artik...
cekingen bir kiz cekingen bir erkek. Bir bulusma ve hoop yatak. Ve ayrilik. Ve asansorde karsilasma. Ne yapacagimi bilemedim deme. Farkli birimler... ve bakiyorsun adam bunun odasina geliyor... cekingen yazmis bir yorumunda... digerinde oturdu demis sonra gelirim demis adam... bir suru tutarsiz sey... gercekten inanmak istedim ama olmuyor be gulum....
Ya ama gerçek ya. Ben neden uydurayım onu anlamıyorum gerçekten. .. Yeter sabrım kalmadı yani herkese açıklama yapmaktan. Of ya numara vercem görüşmek isteyen arasın yani canlı bişe diyin onu çekip atiyim ne diyim yani ?Canım neden bazıları inanmadı konunun gerçekliğine söyleyim ben :) dalga geçer ve umursamaz edasıyla yazmışsın. Daha çok ergenler gibi sanki yaşadığın bi konu değilde daha çok hayali merak ettiklerini yazmışsın.
Neyse adamı sevmediğin belli se sevseydin kafa karışıklığı olmazdı. Onunla aynı yerde çalışıyorsun diye muhatap olman şart değil. Yasadiysan yaşadın neden utanıyorsun ki. Ayrıca karşındaki erkek seninle muhabbet kurmaya çalışıyorsa çekingen utangaç biri değil.
Rahat ol işine yogunlas
Hala konu fake diyosunuz pes diyorum artık ya. He evet haklısınız hıhı..Eger konu fake degilse, ilk bulusmada cinsellul yasandiysa bundan sonra da o iliski cinsellik uzerine olur. Nasil bir iliski modeli istiyorsaniz ona gore karatinizi siz verin. Ozledim de diyorsunuz bir taraftan. Bir taraftan istemiyorum derken...
hayat sizin hayatiniz...
Yanii, zaten utangaç karakterde olan bir kadın sevgili olmadan pat diye birlikte olmaz hassas olcağı için diye düşünüyorum :)Ben de utangaç 2 zat birlikte oluyorlar sonra pat diye ayrılıyorlar felan filan hayal ürünü
Ya ama gerçek ya. Ben neden uydurayım onu anlamıyorum gerçekten. .. Yeter sabrım kalmadı yani herkese açıklama yapmaktan. Of ya numara vercem görüşmek isteyen arasın yani canlı bişe diyin onu çekip atiyim ne diyim yani ?
Olsa da kolay birakamaz baglanirYanii, zaten utangaç karakterde olan bir kadın sevgili olmadan pat diye birlikte olmaz hassas olcağı için diye düşünüyorum :)
Erek gibi konuştun dedim sadeceYahu bayanım kaç kere söylücem ya. Neyse :) Can'ım eğer erkeksem yarın cenazem çıksın daha ne diyim yani inşallah.
Ya ama gerçek ya. Ben neden uydurayım onu anlamıyorum gerçekten. .. Yeter sabrım kalmadı yani herkese açıklama yapmaktan. Of ya numara vercem görüşmek isteyen arasın yani canlı bişe diyin onu çekip atiyim ne diyim yani ?