Utanıyorum yardım..

:KK200:
İlk başlarda sizi biraz inceler. Sakin olun nasıl birisiniz tanımaya çözmeye çalışır. Fotoğraftaki gibi misin felan diye. Katılmadığınız düşüncesi felan olursa çok zıtlaşma zamanla samimiyet arttıkça daha rahat edersin. İlk izlenim önemlidir derler ya
Dediğinizi yapıcam umarım sever beni bende onu severim :KK200:

evet kızlar yarın kaynanamla tanışmaya gidicem sabah sevgilimle buluşup kaynanama annesine kahvaltıya gidicez kaynanam sevgilime demiş doğum gününü kutlucam demiş korkuyorum utanıyorum çekiniyorum nasıl davranıcam bilmiyorum yardım :KK43:
ortada söz nişan yoksa gitme derim... şahsen kimsenim ayagına gitmedin;) tanişmal istiyen benim ve ailemin yanina buyursun

ortada söz nişan yoksa gitme derim... şahsen kimsenim ayagına gitmedin:KK66: tanişmal istiyen benim ve ailemin yanina buyursun
3 yıldır çıkıyoruz annemin haberi var okuduğum icin babam izin vermiyor gelmek istiyorlar ama ben istemiyorum çünkü suan okuyorum

Ne yaparsan yap onun bakis acisindan ibaret olacak hersey görmek istedigi gibi olacak yani..
Umarim sanslisindir özü sözü bir,vicdanli,karakterli bir insandir..
Dilediginiz gibi olur hersey umarim.

Güler yüzlü ve doğal olsanız yeterli bence bende çok. Utanmistim saatlerce beni.incelediler kafamı ne zaman kalırdirsam göz göze geliyorduk birde teyzesi kızına bak x ablan manken gibi sende zayıfla diyip duruyordu bi yandan olurmu öyle şey öyle demeyin özgüveni gider diye açıklama yapmaya ugrasiyordum baktım kaynasmisiz kaynaşmaz olaydık inşallah iyi geçer fazla heycan yapmayın anilarimi tazelediniz :KK53::KK62:

Konuştuğum kadarıyla iyi birine benziyor ama umarım öledir çok teşekkür ederim
Kafanizda olumlu veya olumsuz birseyler olusturmadan gidin ve objektif gözlemleyin.
Ilk intibalar önemlidir ve ayrintilara dikkat edin.O yakaladiginiz ipuclari yasayacak olacaklarinizin birer saglamasi olacak.

Hiç yapmacık olma
Gözüne girmeye çalışma
İş yapmaya kalkma
Yalandan İltifat etme
Fazla konuşma

Ahh Benim tatlı kaynanam on gün oldu rahmetli olalı
İçim yandı bir an

iş görüşmesine gider gibi giyinmeyin veya kendinizi o tarz bir yerde hissetmeyin.

sevgilinizle sürekli ikili diyaloga girip kadını saf dışı bırakmaya çalışmayın lafınız hep ortaya olsun.

kendinizden emin olun. laf arasında o bir şey dedi diye kendinizi farklı göstermeye vs çalışmayın.

bir de kaynanam demekten vazgeçin lütfen. daha bir resmiyet yokken kendinizi kabul ettirmeye çalışmayın asıl o kendini kassın. bol şans. :)

Back
X