- 7 Ekim 2016
- 6.597
- 4.323
- 173
- Konu Sahibi Bademsekeri0
-
Evlenmeden hamile kaldiniz sanirim. Sonucta evlenmissiniz olmus bir kere.Iyi geceler herkese oncelikle uzatmadan hemen konuya gireyim aslında niye yazıyorum onu da bilmiyorum ama çok utanıyorum ve çok pişmanım yaptığımdan.
Ben 8 aylık evli 37 haftalik hamileyim çok pişmanım bu yaptığıma stresten uyuyamıyorum
Yaptigin cok gunah. Dua ette bebegin saglikli dogsun. Yiyin bunu yapmayin bebeginizeBebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
En merak ettiğim şeyO değilde nasıl böyle şıp diye hamile kalınıyor
Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Bebek kilo almasın diye çok yemiyorum anlamasınlar küçük doğsun diye iyice kafayı takmıştım kızlar
Benim göbeğim her zaman biraz vardı zaten kimse birsey demedi sevindiler olduguna hatta adet duzensizligim oldugu icin bebek olmaz diye korkuyordu ailem 11 kilo aldım şimdiye kadarO değilde karnin büyüdü millette kac aylık dedin sende utaniyorsun yaptığın yanlış belki ama kimseyi dr ilgilendirmez herkesin kendi derdi var
Cok saolun.Inşallah benim bebeğim de 42 haftalık doğar.olan olmuş artık kendinizi üzmeyin beklenen dogum tarihini kimseye söylemeyin dogum olursa erken dogum dersiniz şansınızdan belki bebek geç dogar benim oglan 42 haftada dogdu
Yaptığım doğru değil ben örnek bir insan değilim zaten ama çok utandım bu durumdan yalan söylemeyim.Bir dakika bir dakika.. Sen bebek belli olmasın diye doktora gitmeyip, yemeyip içmiyor musun?
Sen nasıl böyle bişey yapabilirsin?
O bebek zeka geriliği ile doğabilir, sakat doğabilir, bu günahı bu kötülüğü nasıl yaparsın o bebeğe?
Senin buna hakkın olduğunu mu sanıyorsun???
Bu ne cüret?
O bebek senin bu dünyada en değerli varlığın ne annen ne baban ne elalem senin en değerlin nasıl bu caniliği yaparsın...
Yahu bu cahillik ne zaman bitecek ben gerçekten çok sıkıldım. Zaten etraf zeka yoksunuyla dolu bir de beslemiyorsunuz kendinizi, bebeğinizi ne doğru besin ile ne kültürle...
Anca cahillik.
Yıl 2018 ya!!!
İngiliz kadın astronot uzayda dünyaya bakarak 'imagine' şarkısını söylüyor...
Sen evlenmişsin, eşinden hamilesin ve belli olmasın diye bebeğinin sağlığına dikkat edemeyecek kadar elalem bağımlısısın!
Ya bitin lütfen bitsin bu cahillik rica ediyorum. Bilgi çağında yaşıyoruz bir bitin artık ya zor mu bu kadar?
Kusura bakmayın da konunuz çok gereksiz. Hamilesiniz can taşıyorsunuz ve sizin derdiniz ne! Esas bebeği beslememek günah. Bir tanıdığım evlendiginde karnı büyüktü, düğünden 5 ay sonra da doğurdu kimsenin umrunda bile değil. Kendinizi Galler prensesi filan mı sanıyorsunuz kime ne sizin kaç haftalık hamile olduğunuzdan? Eger "bebegin babasi" kocaniz ise bu kadar umutsuzca pişman olmanız anlamsizIyi geceler herkese oncelikle uzatmadan hemen konuya gireyim aslında niye yazıyorum onu da bilmiyorum ama çok utanıyorum ve çok pişmanım yaptığımdan.
Ben 8 aylık evli 37 haftalik hamileyim çok pişmanım bu yaptığıma stresten uyuyamıyorum
Benim yengem 7.5 aylık doğum yaptı yeğenim çok küçük doğdu 1750 gr da bende erken doğan her bebek zayıf doğar gibi düşündüm2 hafta erken dogdu dersiniz bu kadar dert etmeyin. Millet kendi hayatina baksin. Hem 2 hafta erken dogan bebekle normal vaktinde dogan bebek arasinda o kadar fark olmaz. Kuvezde bile kalmaz. Cok dert etmeyin kendinize
Yaptığım doğru değil ben örnek bir insan değilim zaten ama çok utandım bu durumdan yalan söylemeyim.
bebegimin testleri normal cıktı çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?