Utanıyorum

Evlenmeden hamile kaldiniz sanirim. Sonucta evlenmissiniz olmus bir kere.

2 hafta erken dogdu dersiniz bu kadar dert etmeyin. Millet kendi hayatina baksin. Hem 2 hafta erken dogan bebekle normal vaktinde dogan bebek arasinda o kadar fark olmaz. Kuvezde bile kalmaz. Cok dert etmeyin kendinize

Dersin ki gelişimi önde ondan kilosu fazla biraz iri bebekmiş dersin aman düsunen dusunsun..biz dugunu bir ay öne cektik diye yakin akradan bile hamilemi falan diye duydum ben oysa bir sene sebepsiz olmadi bebek ugrastik.hem bir arkadaş ilk geceden kalmişti adet tarihi de evlenmeden bttigi icin 2 haftalik evliyken 1 aylik hamileydi

O değilde karnin büyüdü millette kac aylık dedin sende utaniyorsun yaptığın yanlış belki ama kimseyi dr ilgilendirmez herkesin kendi derdi var

Bizim karşı komşu evlendikten dör buçuk ay sonra doğurdu ben farkettim mi hayır çünkü bana ne.Bir gün kapıcının eşi geldi bize işte karşı komşu da doğurmuş falan dedi iyi dedim,işte dört buçuk ay oldu düğün olalı falan dedi hımm dedim çünkü ne demek istediğini fark etmemişim bile sonra artık işte hastaneye gittik kv si bizim bebekte erken geldi falan demiş bunlara dolayısıyla bunlar dedikodusunu yapmışlar.Ama kime ne ?
Böyle durumları iş edinenler vardır siznki çok farkedilecek gibi değil ama meraklılar için şimdiden çalışmalara başlayın erken doğum riski var ,hamilelik şekeri var çocuk iri ...Ki zaten her erken doğan ufak doğmaz da siz çok takıyorsunuz

Doğru söylüyorsun.
Elalem ne der.
Hemen strese girip kendini harap edip kendini yerden yere vurmalısın. Çünkü bebeğinin canı elalemin hakkında konuşacağı 15 dakikadan daha önemli değil.
Sonuçta elalem kalp sen.

Bir dakika bir dakika.. Sen bebek belli olmasın diye doktora gitmeyip, yemeyip içmiyor musun?
Sen nasıl böyle bişey yapabilirsin?
O bebek zeka geriliği ile doğabilir, sakat doğabilir, bu günahı bu kötülüğü nasıl yaparsın o bebeğe?
Senin buna hakkın olduğunu mu sanıyorsun???
Bu ne cüret?
O bebek senin bu dünyada en değerli varlığın ne annen ne baban ne elalem senin en değerlin nasıl bu caniliği yaparsın...
Yahu bu cahillik ne zaman bitecek ben gerçekten çok sıkıldım. Zaten etraf zeka yoksunuyla dolu bir de beslemiyorsunuz kendinizi, bebeğinizi ne doğru besin ile ne kültürle...
Anca cahillik.
Yıl 2018 ya!!!
İngiliz kadın astronot uzayda dünyaya bakarak 'imagine' şarkısını söylüyor...
Sen evlenmişsin, eşinden hamilesin ve belli olmasın diye bebeğinin sağlığına dikkat edemeyecek kadar elalem bağımlısısın!
Ya bitin lütfen bitsin bu cahillik rica ediyorum. Bilgi çağında yaşıyoruz bir bitin artık ya zor mu bu kadar?

olan olmuş artık kendinizi üzmeyin beklenen dogum tarihini kimseye söylemeyin dogum olursa erken dogum dersiniz şansınızdan belki bebek geç dogar benim oglan 42 haftada dogdu

O değilde karnin büyüdü millette kac aylık dedin sende utaniyorsun yaptığın yanlış belki ama kimseyi dr ilgilendirmez herkesin kendi derdi var
Benim göbeğim her zaman biraz vardı zaten kimse birsey demedi sevindiler olduguna hatta adet duzensizligim oldugu icin bebek olmaz diye korkuyordu ailem 11 kilo aldım şimdiye kadar

Yaptığım doğru değil ben örnek bir insan değilim zaten ama çok utandım bu durumdan yalan söylemeyim.
bebegimin testleri normal cıktı çok şükür

Kusura bakmayın da konunuz çok gereksiz. Hamilesiniz can taşıyorsunuz ve sizin derdiniz ne! Esas bebeği beslememek günah. Bir tanıdığım evlendiginde karnı büyüktü, düğünden 5 ay sonra da doğurdu kimsenin umrunda bile değil. Kendinizi Galler prensesi filan mı sanıyorsunuz kime ne sizin kaç haftalık hamile olduğunuzdan? Eger "bebegin babasi" kocaniz ise bu kadar umutsuzca pişman olmanız anlamsiz

2 hafta erken dogdu dersiniz bu kadar dert etmeyin. Millet kendi hayatina baksin. Hem 2 hafta erken dogan bebekle normal vaktinde dogan bebek arasinda o kadar fark olmaz. Kuvezde bile kalmaz. Cok dert etmeyin kendinize
Benim yengem 7.5 aylık doğum yaptı yeğenim çok küçük doğdu 1750 gr da bende erken doğan her bebek zayıf doğar gibi düşündüm

Yaptığım doğru değil ben örnek bir insan değilim zaten ama çok utandım bu durumdan yalan söylemeyim.
bebegimin testleri normal cıktı çok şükür

Hayatının tüm sorumluluğu sendedir. Kimseye örnek olmak zorunda da değilsin. İsteyen evlenmeden beraber olur, isteyen olmaz. Bu tamamen kişinin kendi insiyatifindedir. Çevren böyle düşünmüyor olabilir. Ama sen böyle düşünmüyorsan sen de onlara yol açıyorsun demektir. 'Size ne' demeden geçen bir hayat senin hayatın değildir. İster köyle ol, ister olma. Elalemin yaptığı dedikoduya göre şekil alacak kadar kendini sevmiyorsun. Kendine değer ver önce. Sen bir dünya taşıyorsun karnında ve kimseye hesap vermeyeceksin. Eğer etrafında seni yargılayacak olan eş, dost, elalem varsa önce onları hayatından çıkaracaksın. Yoksa ömrün birilerine yaranmakla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…