Utanma sebebinden fırsatımı kaçırdım. Adam gitdi

Orasi kucuk yermis diyebilirsiniz.bugun oralarda da kapilar anahtarlaniyor.ama bu haremlik selamlik durumlar,erkekle tanimiyosan konusulmaz zihniyeti bunlarla karsilasiyorum ve beni benden aliyo acikcasi
Genellikle Karadenizde kac goc dedigimiz haremlik selamlik vari uygulamalar yoktu kulturunde. Ama Anadoluda var. Hele ki Anadolu kulturunu tasimayan bazi bolgelerimizde daha yogun cinsiyet ayrimciligini gorebiliriz. Buyuksehirlerimizin nufusu corbaya dondugu icin ne ararsaniz bulacaginiz hale geldi.

Konu sahibi evlilik hayatini ve duzgun bir ese sahip olmayi istiyor olabilirsiniz. Ama bu isteginiz bu yasadiginiz sekilde biraz zor. Cogu uyenin vurguladigi gibi bu bey evli olabilir, avci tabir edilen capkinlardan olabilir,ruh hastasi bir manyak bile olabilir. Yanlis anlamayin,evinizde oturun anlaminda yazmadim. En az 1 sene iyi kotu zamanlarda,sizi makyajsiz da dahil gorup hayatinizda yer alan kisiye sans verin. Cocugumuz var. Bu saatten sonra romantik komedi filmleri tadindaki tanismalara degil uzun soluklu arkadaslik iliskisine ancak onay verebiliriz. Hayat sizi yordu. Bu hayat mucadelesinde bir esiniz olsun istediniz. Ama yontem yanlis. Adami taniyamadiginiz icin de uzulmeyin artik.

Bugün ülkemizde hakim kılınmak istenen kültür Türk kültürü değil ki. Siyasal islamcıların topluma deli gibi arap kültürünü empoze etmeye çalıştığı bi ülke burası. Hamile kadın dışarı çıkmasın, tecavüze uğrayan doğursun biz bakarız diyen insanlar tarafından yönetiliyoruz.

Lafın kısası ben sizi anladım, hak veriyorum da iki yabancı tanışıp kahve içebilmeli. İsterse gidip sevişedebilirler. Ben yargılamam. Ama Türkiye'de bunun bi risk olduğu gerçeğini de bilmeliler.

O begenilmeyen suriye nin bile harika bi külturu var aslinda.özellkkle Halep bolgesinde mukemel bir kültür varmis.bize gelenler kim bilmiyorum.keske suriyeden goc aldiklarimizi alsaydik evet ama duzgun secip.alsaydik.cunku baska kulturleri kendi kulturune almak demografik yapiyi da ciddi degistiriyor.asıl sorunlari 20 yil sonra gorecegiz.
Yani ciddi gıc aldik sadece Suriyeliler degil.ama aldigimiz göç kaliteli göç degil.bu ülkenin demografik yapisini kültürünü degistirmez mi? Sosyologlarin acilen bu durumu inceleyip onlem alknmasi icin planlama yapmalari lazim.aman neyse sinirlerim bozuluyo valla.burun gun Iq su dusuk insanlarla ugrasiyorum zaten

Aynisinin bi degisigini yazdom asagida maleseff

Goc dalgasi ile ulkelerinden cikarken okumus,egitimli kesim genellikle ulkemize gelmedi. Keske onlar gelseydi de farkli rafine bir kultur ile halkimiz tanissaydi. Konu sahibinin konusuna sadik kalirsak erkeklerimiz de yozlasti.

Anında kahve teklifi ne yahuuu! Bu herif düpedüz avcı! Neyi kaçırdın ki? Avcıya av olup sonra buraya kandırıldım konusu açmayımı? 2dk da bunu yapan herif neler yapmaz.Hem evli belkide onu da bilmiyoruz.Boşanmışsa da gözü dışarda diye boşanmıştır muhtemelen.

Yeni boşanmanız ya da adamın arkasından bakmanız tuhaf değil ama daha önce hiç tanımadığınız bir adam bir kere baktınız diye hemen diyaloğa girmeye çalışmış falan bu bana pek normal gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…