- 14 Ekim 2019
- 1.384
- 3.913
- 63
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
Kardeş burası los angeles mı? Türliyede yaşıyoruz yahu. Adım başı sapık, tecavüzcü, hasta ruhlu adam kaynıyor. Öyle arkadaşça oturup kahve içelim muhabbeti yapacak bir bağlam mı var?Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Benim hayatindaki kisi parkta cocuk oynarken bi yandan biriyle.sohbet edebilir aklima da bisi gelmez.yeni insanlar tanimak sohbetvetmek.kotu mu ya ben de sohbet edebilirim o da ne kiskansa karissa hosuma gider ne ben karisirim
Aynısını düşündümiyi yapmışsın boşver. bilmiyorsun ki belki karısı evde temizlik yapıyordu adam da çocuğu gezdirmeye çıkardı
Tanımadığınız canlıların insan olduğuna o kadar emin olmayın. Demek istediğimiz o.Buna da karsiyim bi zihniyete de
Yani etrafimda bi kadinla sadece flort etme.maksatli konusan onjn disinda konusmaktan imtina eden tipi tipler doku.bu zihniyeti sevmiyorum.hos zaten sadece is ici konusuyorum bu tipi tiplerle lakin kadina bakis acilaeimdan igreniyorum.
Gulunur sohbet edilir ne var bunda insaniz
En mantıklı cevap ++++Ya arkadaşım manyak mı yok mu memlekette, hiç tanımadığınız biri için neyin pişmanlığını yaşıyorsunuz?
Elalemin adamının getirdiği şeyi içip, çocuğunuz da yanındayken risk mi alacaktınız?
Biyerde okumuştum otobüste kek gibi piskuvu heralde onsan verip bayıltmış organ mafyası organlarını almışlardı ondan bu yana korkarım bende kimseye güven olmaz bu devirdeYani öyle devirdeyiz ki insan hep en kötüsünü düşünmek zorunda.
Zampara olma ihtimali daha bile masum kalıyor.
Nereden bilelim adamın organ mafyasından falan olmadığın?
Belki çocuk onun değil, belki kahveye ilaç atacak..
Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Benim hayatindaki kisi parkta cocuk oynarken bi yandan biriyle.sohbet edebilir aklima da bisi gelmez.yeni insanlar tanimak sohbetvetmek.kotu mu ya ben de sohbet edebilirim o da ne kiskansa karissa hosuma gider ne ben karisirim
Kocamin kizimi avmye götürdügü günle kesisiyor mu diye 15 dakikadir düsünüyorumParanoyak yaptin beni kk.
Bi de kocam kahveyi cok seviyorHaha artık sen de git
Bi kadin disarda ayak uatu tanistigi biriyle kahve icemez mi? Yani adam gidip kahve almis sana da alayim mi demis? Bi yerde oturalim dememis.incelik yapmis.kahve icerken de iki sohbet ederler bitti gitti.ne var bundaKardeş burası los angeles mı? Türliyede yaşıyoruz yahu. Adım başı sapık, tecavüzcü, hasta ruhlu adam kaynıyor. Öyle arkadaşça oturup kahve içelim muhabbeti yapacak bir bağlam mı var?
Ayrıca sen böyle düşünüyorsun ama erkeklerin hiçbiri tanımadığı bir adamla kahve içmesine müsaade etmez eşinin. Bütün erkekler de bilir bunu ve çocuklu kadınlardan uzak dururlar. Buradaki olay ya farklı bir ülkede geçiyor ya da adam aşırı rahat falan.
Dun okudufum.haberden sonra buna katilirimTanımadığınız canlıların insan olduğuna o kadar emin olmayın. Demek istediğimiz o.
Niye icemez?yani ayak ustu bi kahve alip icmenin ne mahsuru var?alirlen sana da alayim mi demis?olaydan bagimsiz diyorum.cocuklar parkta oynarken bi avm de adam kahve alirken sana da almis.guvenlik nedeniylemicine bisiy koymasi ihtimali disinda niye icemesin?İçemez...
Erkekleri tanımıyorsun belli
Yorumları yanlış yorumlamışsınız. Bunlar buradaki kadınların olmasını isteği yada desteklediği şey değil, olan şeylere karşı mecbur kaldıkları tavır.Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Ülkeden mi gidelim peki?ya da uyum mu saglayalim? Bence olmasi gereken ne ise onu yapalim oyle cocuklar yetistirelim ki bu kafalar degissin cok mu ütopik bilmiyorumYorumları yanlış yorumlamışsınız. Bunlar buradaki kadınların olmasını isteği yada desteklediği şey değil, olan şeylere karşı mecbur kaldıkları tavır.
İnsan tanımadığı biriyle kahve içebilmeli
İnsan gece 3 te dışarıda rahatça gezebilmeli
İnsan mini etek giyebilmeli
Bizce de insanlar insan gibi, dostça iletişim kursun tabi. Ama bu ülkede o işler öyle yürümüyor malesef. Medeni insanların olduğu bi ülkede kişinin cinsiyeti farketmeksizin arkadaşça iletişim kurabilirsiniz. Ama bizimki gibi toplum ahlakı böylesine yozlaşmış bi ülkede bu büyük bi risktir. Hiç tanımadığınız birinin kahve teklifini kabul eder, sonra o kişi tarafından takıntı haline getirilip öldürülürseniz bu toplum "o da tanımadığı adamla kahve içmeseydi" der. Anlatabildim mi ?
Gönül isterdi ki cinsiyet farketmeksizin herkesle insanca, dostça konuşabilelim. Ama tebessümü, selamı, merhabayı bile; "bana iş attı, yollu bu" sanan adamların ülkesinde tanımadığın biriyle masumca kahve içip, sohbet etmek bile risktir.
Evet çok güzel bi yere değindiniz. Bu bizim eşimle hep tartıştığımız bi konu :) Ben de "biz olması gerektiği gibi davranılım ki, normalleşen, kabul gören bizim zihniyetimiz olsun" diyorum. Öte yandan kargocuya bile kapı açarken eşimi arayıp telefonda bekletiyorum. Kızımı bi sn olsun gözden ayıramıyorum. Olması gereken ve olan çok farklı. Biz tabi evlatlarımıza doğrusunu öğretelim. Ama biz bu toplumda azınlığız. Toplumun diğer kalanı hala oğlunun pipisini amcalara gösterme derdinde olacak. Ve o çocuklar büyütüp bizim "olması gerektiği gibi" yetiştirdiğimiz kızlarımıza kahve ısmarlamak isteyecek falan. Ki günümüzde kadına yönelik taciz, tecavüz ve şiddetin ne denli arttığına bakacak olursak o hayal ettiğimiz dünya bize çok uzak.Ülkeden mi gidelim peki?ya da uyum mu saglayalim? Bence olmasi gereken ne ise onu yapalim oyle cocuklar yetistirelim ki bu kafalar degissin cok mu ütopik bilmiyorum
Bakin ben iyi bir yerde dogdum buyudum Turkiye sartlarina gore kalburustu bi yerde.anlayamayabilirim.ama.ailem karadenizde kucuk bir ilde dogmus buyumus.ben anemin veya teyzemlerin bi erkekle konusmaktan cekindiklerini vs hic bilmem.sakalasirlar gulerler..babamin bi kere bundan rahatsiz oldugunu da bilmem.ayni sekilde akrabalarimda da durum bu.karadeniz in kucuk bir ilinden bahsediyorum.insanlar birbirlerinin evine girerlermis eskiden ya kapilar anahtarlanmazmis.Evet çok güzel bi yere değindiniz. Bu bizim eşimle hep tartıştığımız bi konu :) Ben de "biz olması gerektiği gibi davranılım ki, normalleşen, kabul gören bizim zihniyetimiz olsun" diyorum. Öte yandan kargocuya bile kapı açarken eşimi arayıp telefonda bekletiyorum. Kızımı bi sn olsun gözden ayıramıyorum. Olması gereken ve olan çok farklı. Biz tabi evlatlarımıza doğrusunu öğretelim. Ama biz bu toplumda azınlığız. Toplumun diğer kalanı hala oğlunun pipisini amcalara gösterme derdinde olacak. Ve o çocuklar büyütüp bizim "olması gerektiği gibi" yetiştirdiğimiz kızlarımıza kahve ısmarlamak isteyecek falan. Ki günümüzde kadına yönelik taciz, tecavüz ve şiddetin ne denli arttığına bakacak olursak o hayal ettiğimiz dünya bize çok uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?