Utanma sebebinden fırsatımı kaçırdım. Adam gitdi

Bosver arkadasim adam evliydi belki ne belli.Bu kadar üzulme ,ayni mekanda tekrar karsilasirsiniz kismette varsa.Bu kadar ah vah edilecek birsey degil.

Bosver arkadasim adam evliydi belki ne belli.Bu kadar üzulme ,ayni mekanda tekrar karsilasirsiniz kismette varsa.Bu kadar ah vah edilecek birsey degil.

Adam ya evliyse? Bekar oldugunu nerden biliyorsunuz?
Ayrica minicik cocugunuz var,bir adami hayatiniza almak icin binbir kere dusunmeniz lazim.

Evli olmasa da adam abaza kesin

Yok yok...Evli adamlar boyle cok girişken oluyor, son zamanlarda karsısına cıkan az cok begendiği kadınla bişiler yaşamaya calısmak moda olmuş evli erkekler arasında...o adam bekar olsaydı gidip parkta cocuk gezdiren kadına asılmazdı kesin evli

ayy ne fırsat daha adamın evli olup olmadığı bile belli değil. in midir cin midir. bence böyle birşeyi bile fırsat olarak görüyorsanız çok büyük boşluk içerisindesiniz.

Bu fırsat neyin fırsatı ne anlamda fırsat kaçırdınız adam çok hoştu diyorsunuz adamdan mı hoşlandınız adamın çocuğu var dediğiniz gibi mutlu bir yuvası da olabilir mi ?

Bence yanlış belki adam evli ve çapkın hovarda biri..sadece merhaba diyip konuşsa havadan sudan anlarım çünkü böyle gereksizler var.. kahve nedir yaa

Bunlar Türkiye'de mi oluyor. Tuhaf.
Evli olmadığınızı, eşinizin birazdan gelmeyeceğini nasıl biliyor ? Burası Türkiye burda adamı patates ederler.

Bana da ikisi fazla cesur geldi. İki yalniz insan olsa beeelkkii sanslarini denemişler hadii derim ama yanlarinda cocuklari olan insanlarin evli olma ihtimali oldukca yuksek ve karsi taraf evli mi Eşi oralarda mi bilip bilmeden kahve sohbet ve kahve teklifleri???

Adam kadinin evli olup olmadigini bilmiyor, konu sahibi de adamin evli olup olmadigini bilmiyor ama kacirdim diye dertleniyor.

Buna da karsiyim bi zihniyete de
Yani etrafimda bi kadinla sadece flort etme.maksatli konusan onjn disinda konusmaktan imtina eden tipi tipler doku.bu zihniyeti sevmiyorum.hos zaten sadece is ici konusuyorum bu tipi tiplerle lakin kadina bakis acilaeimdan igreniyorum.
Gulunur sohbet edilir ne var bunda insaniz

Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Benim hayatindaki kisi parkta cocuk oynarken bi yandan biriyle.sohbet edebilir aklima da bisi gelmez.yeni insanlar tanimak sohbetvetmek.kotu mu ya ben de sohbet edebilirim o da ne kiskansa karissa hosuma gider ne ben karisirim

Ne zihniyetini yahu ne olmuş zihniyetimize? Daha önce hiç görmediğiniz hırlı mı hırsız bilemediğimiz adamlarla ne diye oturup kahve içelim yada eşlerimiz ilk defa gördükleri kadınlarla kahve içsin? Kahve içmeye insan mı yok etrafımızda?

Siz içebilirsiniz ama içmeyenlere yanlış bulanlarzihniyet vs diyerek laf söylemenin manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…