- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
çok ince biriydi falan ilk tanışmaya çalışırken herkes öyledir
Sanki ışıktan daha hızlı giriş yapmış gibi geldi bana
Üstelik konu eksik gibi evlimi bekarmı bu kısmında lazım bence yorumcu arkadaşlara haksızmıyım
Ahahah bence benimki de yapar. Bana cektiyseBen özelikle gönderiyorum ya hu, gidin de film keyfi yapıyım sessiz sessiz diye
Kocam öyle bir şey yapsa çocuklar bana hemen yetiştirir
Şu kısım tuhafıma gitti
Birinin baktığını farkedince çocuğu bırakıp yanına giden ışık hızıyla kahve teklifi yapan bi adam?
Bana pek güvenilir gelmedi
Evli olmasa da adam abaza kesinBence evli
Evli olmasa da adam abaza kesin
Bunlar Türkiye'de mi oluyor. Tuhaf.
Evli olmadığınızı, eşinizin birazdan gelmeyeceğini nasıl biliyor ? Burası Türkiye burda adamı patates ederler.
Buna da karsiyim bi zihniyete deKonuda bir fırsat olduğuna emin misiniz?
Bana dallamanın teki ava çıkmış gibi geldi. Çocuklarını getiren ebeveynlerin olduğu bir mekanda, kimin evli, kimin boşanmış olduğu alınlarında yazmıyor neticede. Ve paçalarımızdan medeniyet de akmıyor; öyle flört amacı olmadan, hiç tanımadığımız birinin yanına gidelim de, iki sohbet edelim filan, bu ülke topraklarına fazla. Valla ben yaklaşanı dövecekmişim gibi yürüyorum, oturuyorum dışarıda yalnız başıma isem. Tavsiye ederim. Görüyorsunuz her gün bir psikopata bir kadın kurban veriyoruz. Fırsat arıyorsanız, o fırsatı insanları daha uzun süre gözlemleyip, haklarında bilgi edinebileceğiniz ortamlarda arayın.
Ne zihniyetini yahu ne olmuş zihniyetimize? Daha önce hiç görmediğiniz hırlı mı hırsız bilemediğimiz adamlarla ne diye oturup kahve içelim yada eşlerimiz ilk defa gördükleri kadınlarla kahve içsin? Kahve içmeye insan mı yok etrafımızda?Ya yorumlar zihniyet beninbenden aldi.adam.kahve icelim demis eve gidelim dememis.ne var evli bile olsa insanlar parkta cocuklari beklerken kahve icemez mi?
Benim hayatindaki kisi parkta cocuk oynarken bi yandan biriyle.sohbet edebilir aklima da bisi gelmez.yeni insanlar tanimak sohbetvetmek.kotu mu ya ben de sohbet edebilirim o da ne kiskansa karissa hosuma gider ne ben karisirim
Bnde bunu soracaktımO adamın evli olup olmadığını biliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?