Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

poyrazinmelegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
2.821
4.195
448
Merhaba..

Çok beğendiğim bir çanta vardı sipariş verdim. Yanında da aksesuar olarak makyaj fırçaları, küpeler falan..

Neyse kargo bekliyorum. İnternetten alışverişte olduğu gibi ödemeyi o an yaptım. Kargoyu takip etmek aklıma gelmedi. Bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim? Cuma günü teslim edilmiş. Adrese teslim edilmiş olarak görünüyor. Ad doğru, mahalle doğru sokak numarası ve telefon yanlış..

Ben de sabah kargo firmasıyla iletişime geçtim. Bana kargonun teslim edildiğini ilettiler. Ben de bana kargo falan gelmedi dedim. Şaşırdı hepsi doğal olarak. TC ve imza olmadan bu yaptıklarının yasal olmadığını vs söyledim. Sinirlendim açıkçası. Daha sonra erkek arkadaşım da iletişime geçti. Hanımefendiyi arayıp getirmelerini isteyeceklerini söylediler.

Beni asıl üzen konuya gelecek olursak. Evet, hatrı sayılır bir markadan kendi bütçeme göre hatrı sayılır bir ücret karşılığı aldım onları. Bunu da geçiyorum..

Şu husus beni geren ve üzen. Firma görevlisi telefonda bana “biz yanlış yapmışız evet ama hanımefendi nasıl bunca gün bizimle iletişime geçip kargo bana ait değil demedi daha da şaşkınım” dedi. Kesinlikle aynı fikirdeyim.

Hanımefendi, kargo görevlisi kendisini aradığında “ben sizin arayacağınızı biliyordum ondan aramanızı bekledim ben aramadım” demiş. Yahu bana yanlış kargo gelse ben kapıdan geri çeviririm. Bu ne demek? Başkasının eşyası evime gelse duramam dahi yerimde. İmkanı yok yani.

“Ben teslim ederim bugün 4’e kadar” demiş. Biz de akşam gidip alacaktık şubeden. Biz getiririz dediler ama karışıklık olmasın diye biz gidip şubeden alalım dedik. Aradık 1,5 saat önce. “Bayan telefonlarını açmıyor bekliyoruz 8’e kadar bekleyeceğiz” dediler. Anlayacağınız çok gerildim. Üzüldüm de ayrıca.

Ne yapmam gerek bu durumda?

ne yapcan gidip kapısına dayanıp alcan sokak yanlışmış zaten fazla uzagında olamaz al kargodan teslim edilen sokagın evin adresini git al ürününü milletin götünü beklerseekkk çok işiniz var

ne yapcan gidip kapısına dayanıp alcan sokak yanlışmış zaten fazla uzagında olamaz al kargodan teslim edilen sokagın evin adresini git al ürününü milletin götünü beklerseekkk çok işiniz var

Şaka gibi. Sizin yerinizde olsam polisle kapısına giderim dolandırıcılıktan. Hayır kargo kimlik görmeden nasıl teslim ediyor? Çok şaşırtıcı insanların hepsi hırsız olmuş, pes!
Böyle beynim uğulduyor sinirden.

Ben bizzat kadınla muhatap olup durumu düşürmeyeyim dedim ama tolerans tanıdıkça utanmazlık gırla..

Kargo en geç yarın öğlene kadar alıp teslim edeceğiz dedi. Düşünüyorum, 3 gündür teslim etmeyen kadın yarın teslim eder mi?

Etmez bak demedi demeyin. Eğer etmezse polisle kapısına gidin. Şikayetçi olun.

bacım kalkıp gitsene kadının kapısına. bir daha nerde göreceksin? parasını verip aldığın ürünü isteyeceksin nesi ayıp? o utanmıyor başkasının malını almaya sen niye utanasın?
Onun yaptığı bu terbiyesizliğe bir kadın olarak ben utanıyorum. Resmen ben utanıyorum.

Bir de kargo bugün ben çözeceğim dedi. Güya! Çok çözdü. Yarın görürler çirkefliği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…