- 19 Ocak 2014
- 2.821
- 4.195
- 448
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Zaten benim dedigim de Yurtici Kargo. Hic evden almak nasip olacak mi diyorsun.Aynı durumu Yurtiçi çok yaptı bana.
Bir ara genel müdürlüğünü aradım ay nasıl çıldırıyorum ama. Çünkü kargo şirketi geliyor benim adresim doğru olmasına rağmen bir alt kata iniyor. Onlar da yukarıdaki komşumuz deyince geri gidiyorlar. Kadın balkona çıkmış o arada baktı gidiyorlar. Heyyy demiş evde komşum. Neden bırakmadınız deyince geri çıkmış bize.Zaten benim dedigim de Yurtici Kargo. Hic evden almak nasip olacak mi diyorsun.
Onlar kadar ciddiyetsiz is bilmez sinir bozucu bir kargo sirketi yok. Belki subeden subeye degisebilir ama durumlari bu. Aldiginiz siteye de haber verin. Oyle kargo aldim ben gonderdim gerisi ilgilendirmez tavri gostermesinlerBir ara genel müdürlüğünü aradım ay nasıl çıldırıyorum ama. Çünkü kargo şirketi geliyor benim adresim doğru olmasına rağmen bir alt kata iniyor. Onlar da yukarıdaki komşumuz deyince geri gidiyorlar. Kadın balkona çıkmış o arada baktı gidiyorlar. Heyyy demiş evde komşum. Neden bırakmadınız deyince geri çıkmış bize.
Bana demesin mi biz sizi kapı kapı arayacağız değiliz diye.
Sonra adrese baktım. Benim adres, numara da benim. E gerizekalı sen yanlış okuduysan numarayı bana ne?
Bir de geliyorlar(!)Geldik ama bulamadık kağıdı yapıştırmadan geri gidiyorlar ne hikmetse. Sonra takip sistemine not düşüyorlar evde bulamadık diye.
Herhalde hepsiyle şu an akraba olduk. O kadar çok telefon, geri dönüş vs vs. :)Onlar kadar ciddiyetsiz is bilmez sinir bozucu bir kargo sirketi yok. Belki subeden subeye degisebilir ama durumlari bu. Aldiginiz siteye de haber verin. Oyle kargo aldim ben gonderdim gerisi ilgilendirmez tavri gostermesinler
Bi de kullanmış !!Hadi ettin diyelim, hadi ettin. Ki biz olsak kapıdan direk çeviririz.
E bari yatma üstüne. Binbir bahane sunma. Kullanma. Ne bileyim bir araştır ya.
Bizim insanin her seyi dostlar alisveriste gorsun.profesyonellik sifir.Bir ara genel müdürlüğünü aradım ay nasıl çıldırıyorum ama. Çünkü kargo şirketi geliyor benim adresim doğru olmasına rağmen bir alt kata iniyor. Onlar da yukarıdaki komşumuz deyince geri gidiyorlar. Kadın balkona çıkmış o arada baktı gidiyorlar. Heyyy demiş evde komşum. Neden bırakmadınız deyince geri çıkmış bize.
Bana demesin mi biz sizi kapı kapı arayacağız değiliz diye.
Sonra adrese baktım. Benim adres, numara da benim. E gerizekalı sen yanlış okuduysan numarayı bana ne?
Bir de geliyorlar(!)Geldik ama bulamadık kağıdı yapıştırmadan geri gidiyorlar ne hikmetse. Sonra takip sistemine not düşüyorlar evde bulamadık diye.
Ya parmağımın ucuyla geri koydum ürünleri o an böyle nevrim döndü. Ürünler eksik ama hasarsız. Yine de temizler tabi 3-4 günde öyle ahım şahım kullanmamış.
Ben de yardım kutusuna attım.
Kargo parayı bana ödeyecek.İyi de bu sefer kargo firması ürünleri aldı zaten diyip ödeme yapmaktan vazgeçer. Sen paranı alana kadar bekleseydin. Ürünlerin kullanıldığına dair tutanak ve tutuldu mu? Kargo parayı sana mi ödeyecek yoksa malları sana tekrar mı gonderecekler
Bir de bazıları ortada yoktu.Bi de kullanmış !!
rica ederim cnm umarım hakkını alırsınGünlerdir bana moral verdin.
Çok teşekkür ederim..
Pffff kalkıp konuyu tam okumadan kadında suç yok demiyorlar mı? Çıldıryorum..Suç kadında değil. Teslim etmesine filan da gerek yok. Kargo firmasının suçu bu. En azından kadının evine gidip teslim almaları gerekiyor. Niye yanlışlıkla bana kargo getirildi diye başıma iş açılsın ki. Milletin eşyasını ordan oraya taşıyayım. Neden almış orası ayrı konu belki başka kargo bekliyordu belki hediye sandı belki aklında başka şeyler vardı. Olur böyle şeyler. Suç tamamen kargo firmasında ve düzeltmenin onlar tarafından yapılması gerekiyor.
Burası yurtdışı değil. Maalesef bu tür nezaket konularda falan geriyiz.6.ti katli bir binada oturuyorum bilmem kac kisi var bu evde ve birbirimizin kargosunu aliyor o gun veya ertesi gununde birbirimize iade ediyoruzbirbirimizi yakinen tanimiyor olsak bile. Nekadar az guven kalmis insanlar arasinda sasiriyorum. Gerci guvenmemek ile haklsiniz veya size kotu biri denk gelmis.Burda
Hatta kargo sirketinde internet uzerinden komsuya paket biraktirma opsiyonu bile var
Yurtdisinda yasiyorum bu arada. Ilk once ne var dedim ama sizin paketi alan acmis birseyler yapmis sanirim...ayip geldi bana oylesi tabi..ama geri kalan konuda komsuya paket verme vs kotu birsey degil yani hic oyle dusunmemistim
Onu diyorum ben de getirilmesi beklenmemeliydi. Burda da kargo şirketinin düşüncesizliği ortaya çıkıyor. Benim kalkıp da çöpçülere bizim sokağı iki hafta ben süpürürüm çöpleri toplarım diyip toplamamam gibi. Ben mi suçlu olacağım sokak çöp içinde yüzdüğünde. Amacım size suç bulmak değil bu arada. Olaya yorum yapıyorum sadece. Kargo şirketleri bayağı başına buyruk hareket ediyor müşteri memnuniyeti gözetmeden çalışıyor. İnsanlar da bu kötü muameleye mecbur oldukları için katlanıyorlar. Buna sinir oluyorum ben.Pffff kalkıp konuyu tam okumadan kadında suç yok demiyorlar mı? Çıldıryorum..
Kendisi ben getiririm demiş, getirmemiş. Suçu tamamen ya da çoğunluk kadında bulmadım. Hoşgörü kurallarına ve adaba uygun değil yaptığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?