Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

kadının ne suçu var
Bana da çanta makyaj malz gelse kargodan hediye göndermişler deyip kullanmaya başlarım.
Siz kargo şirketini şikayet edin bence.
Kadının ne suçu mu var?

Kendisine gelmesini düşünmekte zerre haklı olmadığı bir malı rahat şekilde kabul edip daha sonra teslim etme zahmetinde bulunmayarak bir de üstüne ifade edilmesine rağmen hâlâ vermeyerek çok suçu var.

1 ay kadar önce aynisi basima geldi. Bir kitap alisverisinde. Siz hic kargo sirketiyle ugrasmayin. Alisveris yaptiginiz yer ile iletisime gecin onlar hallediyorlar. Bana tekrar gonderim veya iade tercihleri sunuldu. Ben iade tercih ettim ve hemen yansitildi.

İşin şakası o.
Siz kargo firmasının peşini bırakmayın.
Çok mağdur ediyorlar bizi.
İntikamımızı alın.

siz adresi doğru yazmışsiniz dimi?
Benim adresim doğru. Yani sitede verdiğim adres doğru zaten kayıt altında sitede. Yani aldıklarımı hep gönderdikleri adres.

Fakat bunda kargo takipte baktığımda verilen adres yanlış. Sadece mahalle ve ad soyad doğru. Numara, apartman yanlış.

Kadına ulaşmışlar. Kadın da sizin aramanızı bekliyordum ben de arayacağınızı biliyordum demiş şirkete.

Fatura da bana ait ayrıca.

Onlarla da yarın iletişime geçeyim en iyisi. Ben de direk kadın ve kargo ikilisine yoğunlaştım. Kadının yaptığı haksız iktisap neticede.

Bir insan kendisine ait olmayan bir eşyayı nasıl kullanır ya?

Aklıma bu geldi zaten. Acaba dedim yenisini bulmaya mı çalışıyor. Kullanmışsa aynen iade zaten. Rezalet.

ya poyraz çok tatlısın gerçekten :) Burası Türkiye yahu millet yolda yürürken böbreğini çalıyor birbirinin, hangi vicdandan bahsediyoruz.. ama burada suç kadında değil, sende de değil.. tamamen kargo firmasında.. zararını ödemek zorundalar ve aldığın yerle de iletişime geç.. onlar kargo firmasının kulağını çekerler..
bana da bir kere farklı bir kargo geldi, bir kaç kutu beklediğim için o da araya karışmış vermişler bana.. hemen aradım farkeder etmez, geldi aldılar.. verecek olan hemen verirdi, o çoktan kullanmıştır bile..

Onlarla da yarın iletişime geçeyim en iyisi. Ben de direk kadın ve kargo ikilisine yoğunlaştım. Kadının yaptığı haksız iktisap neticede.

Çok haklısıniz ben de direk hırsızlık olarak nitelendirmiştim. Ama siz kendinizi hic o iki unsurla yıpratmayın. Alısveris yaptiginiz yer kargo sirketini yipratsın:)

O zaman haklısıniz gerçekten yukarıda bir mesajı alıntı yaptım bence o hanımın dediği gibi dayanın kapısına zaten adresi biliyorsunuz

Giden adreste isim benzerliği var mı?, bazen firma isimden otomatik adres dolduruyor ve bu nedenle yanlış gidiyor. Kadın ilk alınca hediye sanmış olabilir eğer isim benzerliği varsa.

Gecenlerde banada kargo sirketinden mesaj geldi.su nolu kargonuz yola cikmistir diye.ismim de var.ben kargo beklemedigim icin gittik sorduk.benim ismim ve soyadimla ayni bir bayanin kargo mesaji bana gelmis.ayni muhitte oldugumuz icin ismini yazinca sistem otomatik bana yonlendirmis.sizinki oyle oldu muhtemelen.
Tamam kargo sirketinde suc var ama kadinin hic arastirmadan evde tutmasi ilginc.neymis arayacaklarini biliyormus.muhtemelen kullandi.getiremeyecek durumda olsa bile gelin alin derdi.

Sen o durumda haklısın office. Çünkü haklı sebebin var. Hukukta da bu durumun korunur mesela senin. Çünkü içinde bulunduğun durum iyiniyet kavramına girer.

Ama fakat lakin bu kadının yaptığı tamamen arsızlıııık.

Böbreğimize, dalağımıza dikkat edelim arkadaşlar. Cidden bu seviyeye geldik..

ben olsam şu saatten sonra kargoyla muhattap olmaz alışveriş yaptığım siteye ürünlerin bedelinin iadesini isteyen bir mail atardım . teslim edildi derlersede ispatlayın derdim. o firma uğraşsın kargoyla..

Kadini hirsizliktan sikayet edin. Polis bir cagirsin direkt getirir zaten. Ama o esyalari kullandiysa iade edemezsiniz. Kargo sirketini de tuketici haklarina sikayet edin. Zararinizi karsilasin.

Bir de siteyi haberdar edin, eger kargo sirketi zarari ustlenmezse onlar söke söke alir.
Ayrica kadin hırsız tamam da asil suc kargo şirketinin. Siz asil onlardan sikayetci olun. Evrak mevrak gibi cok onemli ve telafisi olmayan seyler de olabilirdi icinde.

Tercüman oldunuz efeniiiiim. Cidden tercüman oldunuz..

Bizim gibi insanlar gece uyuyamaz. Hadi kargo yaptı hata git teslim et. Zor mu? Ya da gelin alın de. Kullandıysa da harbi sadakam olsun utanmaz yahu.

Giden adreste isim benzerliği var mı?, bazen firma isimden otomatik adres dolduruyor ve bu nedenle yanlış gidiyor. Kadın ilk alınca hediye sanmış olabilir eğer isim benzerliği varsa.
Evet isim benzerliği varmış ama yine de hediye olduğundan kesin emin olmadan tutması yanlış değil mi?

Bana gelse benim aklıma ilk hediye olduğu değil yanlışlık olduğu gelir. Arar, sorar bilgilendirir. Ayrıca fatura da bana ait. Tarafıma yani.

Kadini hirsizliktan sikayet edin. Polis bir cagirsin direkt getirir zaten. Ama o esyalari kullandiysa iade edemezsiniz. Kargo sirketini de tuketici haklarina sikayet edin. Zararinizi karsilasin.
Zaten kullanılmış bir şeyi asla iade etmem kadından da almam. Tepe tepe kullansın o saatten sonra!

Kadının utanmazlığı nasıl canımı sıkıyor.

Kargo desen ayrı rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…