Utanmazlık ve gerilen sinirlerim..

Ya ne alakası var. Siz cakıltaşı verip mi aldınız o ürünleri. Tabiki aracayacaksınız. 3 lira da vermiş olsanız arayacaksınız,1.000 lirada olsa arayacaksınız. Burada bedeli değil mevzu,sizin parasını verip aldığıniz şeyin,bunların yanlışı yüzünden çalınmış olması.Ne demek parasını ben vereyim? Ortada büyük bir haksızlık var,büyük bir yanlışlık hatta hırsızlık var bunlarda çanak tutmuşlar resmen. Ayrıca sizi bu duruma düşürmeye hakları yok,bunca telefon göŕüşmesi,sinir bozuklukları derken resmen mücadele etmek zorunda bırakılmıssınız ki sizin hatanız yok bu durumda.
Terbiyesizliğin luzumu yok. Hadlerini bilip hatalarını adam akıllı telafi etsinler.

Baya savaştım. Hakkımı kimseye yedirmem. Bak paramı demiyorum, hakkımı.

Hakkımı almaya çalıştıkça gördüğüm muamele çileden çıkartı beni. Dişli birini görünce yaptıkları geri vites hele daha da çileden çıkarttı. Demek ki hakkını savunmakta biraz zorlanan birini görseler hemen yem gibi atlayacaklar üstüne.

Bir sürü yerden uyarı almışlar. Genel müdürlükten arayıp isimlerini rica ettiler böyle patavatsız insanların. Vermedim. Şahıs üzerine değil şikayetim firma üzerine dedim. Sonra ettiği artist laflara bak gerizekalının!

Sonra da gelip yalvarıyor böyle tipler.

Konuyu yeni görüp okudum. Ağzım açık kaldı ne insanlar var ya :/ böyleleri sokağımıza bile çıkmasın inşallah. Sahi ne zaman böyle bi toplum olduk? Hırsızlığın daniskası başka bişey değil. Bi de artislik yapıyo haspam öderim bilmemne diye.

Canınızı sıkmayın artık bundan sonrası kolay inşallah, öderler paranı.

Valla millet artık beleş mezar bulsa içine girecek konuma gelmiş.
Kapimin onune birakilan paketli kargomu apartmandan birisi yırtmış açmış herhalde içindekini beğenmedi fırtlatmış yere. Zaten en buyuk yanlis kişiye teslim olmaması atıp gidiyorlar.
Asansöre yazı asasım bile geldi.
Bir şey yapmadım tabii, normal insan yapmaz.
Siz mutlaka hakkinizi arayin... gerekirse polisle dayanin kapisina.

Üzerine yatmış olma ihtimali çok yüksek. Muhtemelen kullandı bile. Piyasa da sahtesi olan bir ürün aldıysanız size sahtesi ile değiştirip verebilir bile. Neyse insanlar kötü bunu biliyoruz herşey beklenir.

Sizin muhatabınız kargo firması değil ürünü satın aldığınız site. Orayla görüşüp durumu bildirin. Endişelerinizi sıralayın. Yeni ürün göndersinler.

hala gelmedi mi ürünün poyrazınmeleği ? git kapısına dayan kadının yaa. ne diye alıyosun günlerdir senin iade etmeni beklıyoruz de. bu kadarına da yeter ama

Yok artık ya pes ilk başta da yazmıştım umarım kullanmaz diye içimden geçirirken ne oldu acaba diye konuyu okuyayım dedim bir kere daha pes dedim

Yok artık ya pes ilk başta da yazmıştım umarım kullanmaz diye içimden geçirirken ne oldu acaba diye konuyu okuyayım dedim bir kere daha pes dedim
Kılıflar açılmış, etiketler sökülmüş, fırça seti eksik.

Dün bir gönül kadına geri gönder al daha da tepe tepe kullan sen buna muhtaç mısın diyesim geldi. Vazgeçtim sonra bir üye gözümü açtı o sinirde.

Yardım toplama kutuları var. Oraya attım. Rahatım ve huzurluyum.

hala gelmedi mi ürünün poyrazınmeleği ? git kapısına dayan kadının yaa. ne diye alıyosun günlerdir senin iade etmeni beklıyoruz de. bu kadarına da yeter ama
Geldi dün. Ürünün bir kısmı eksik. Zaten kılıfları ve etiketleri çıkmış. Bir insan 3-4 gün içinde nasıl kullanır bir malı hiç eder şahit oldum.

Ya parmağımın ucuyla geri koydum ürünleri o an böyle nevrim döndü. Ürünler eksik ama hasarsız. Yine de temizler tabi 3-4 günde öyle ahım şahım kullanmamış.

Ben de yardım kutusuna attım.

En mantıklısini yapmışsın canım mağduriyetini karsilasin kargo firması

Ne edep kalmış insanlarda ne utanma! Kargoyu haddi olmadan açıyor bir de kenara atıyor öyle mi? Pesss! Yazık ya şu duruma kendini düşürenlere. Acıyorum.

Önce ben biliyordum zaten sizin arayacağınızı ondan aramadım demiş. Getireceğim demiş getirmemiş. Kargo kapısına gidince de hediye sandım ben demiş.

Dürüst ol, efendi ol yahu yeter. Kıvırmış o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…