- 19 Kasım 2013
- 18.810
- 33.915
- 798
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Ya ne alakası var. Siz cakıltaşı verip mi aldınız o ürünleri. Tabiki aracayacaksınız. 3 lira da vermiş olsanız arayacaksınız,1.000 lirada olsa arayacaksınız. Burada bedeli değil mevzu,sizin parasını verip aldığıniz şeyin,bunların yanlışı yüzünden çalınmış olması.Ne demek parasını ben vereyim? Ortada büyük bir haksızlık var,büyük bir yanlışlık hatta hırsızlık var bunlarda çanak tutmuşlar resmen. Ayrıca sizi bu duruma düşürmeye hakları yok,bunca telefon göŕüşmesi,sinir bozuklukları derken resmen mücadele etmek zorunda bırakılmıssınız ki sizin hatanız yok bu durumda.Densizlerin hepsi bir arada toplanmış bana denk gelmiş. Kargo firmalarının, genellikle cahil sokaktan toplama insanlar olduğunu düşünüyorum artık. Bana bunu düşündürtüyorlar. Hepsi bir ukâla. Karşılarındaki kişi yol-yordam bilmese ayak üstünde oynatacaklar.
Kadın zaten tam bir utanmazdık örneği.
Şube müdürü bir de dün artistlik yapmış geldi kulağıma. Yok gerekirse cebimden öderim bu ne sabahtan beri her yer arıyor konuyla ilgili bıdı bıdı.
Sokak köpeklerine mama alır dükkanının önüne de dökerim o parayla içim soğur. Ya da yedireceğim o parayı aynen kendisine öyle bir sinir bozukluğu yaşıyorum.
Baya savaştım. Hakkımı kimseye yedirmem. Bak paramı demiyorum, hakkımı.Ya ne alakası var. Siz cakıltaşı verip mi aldınız o ürünleri. Tabiki aracayacaksınız. 3 lira da vermiş olsanız arayacaksınız,1.000 lirada olsa arayacaksınız. Burada bedeli değil mevzu,sizin parasını verip aldığıniz şeyin,bunların yanlışı yüzünden çalınmış olması.Ne demek parasını ben vereyim? Ortada büyük bir haksızlık var,büyük bir yanlışlık hatta hırsızlık var bunlarda çanak tutmuşlar resmen. Ayrıca sizi bu duruma düşürmeye hakları yok,bunca telefon göŕüşmesi,sinir bozuklukları derken resmen mücadele etmek zorunda bırakılmıssınız ki sizin hatanız yok bu durumda.
Terbiyesizliğin luzumu yok. Hadlerini bilip hatalarını adam akıllı telafi etsinler.
Merhaba..
Çok beğendiğim bir çanta vardı sipariş verdim. Yanında da aksesuar olarak makyaj fırçaları, küpeler falan..
Neyse kargo bekliyorum. İnternetten alışverişte olduğu gibi ödemeyi o an yaptım. Kargoyu takip etmek aklıma gelmedi. Bir bakayım dedim ve bir de ne göreyim? Cuma günü teslim edilmiş. Adrese teslim edilmiş olarak görünüyor. Ad doğru, mahalle doğru sokak numarası ve telefon yanlış..
Ben de sabah kargo firmasıyla iletişime geçtim. Bana kargonun teslim edildiğini ilettiler. Ben de bana kargo falan gelmedi dedim. Şaşırdı hepsi doğal olarak. TC ve imza olmadan bu yaptıklarının yasal olmadığını vs söyledim. Sinirlendim açıkçası. Daha sonra erkek arkadaşım da iletişime geçti. Hanımefendiyi arayıp getirmelerini isteyeceklerini söylediler.
Beni asıl üzen konuya gelecek olursak. Evet, hatrı sayılır bir markadan kendi bütçeme göre hatrı sayılır bir ücret karşılığı aldım onları. Bunu da geçiyorum..
Şu husus beni geren ve üzen. Firma görevlisi telefonda bana “biz yanlış yapmışız evet ama hanımefendi nasıl bunca gün bizimle iletişime geçip kargo bana ait değil demedi daha da şaşkınım” dedi. Kesinlikle aynı fikirdeyim.
Hanımefendi, kargo görevlisi kendisini aradığında “ben sizin arayacağınızı biliyordum ondan aramanızı bekledim ben aramadım” demiş. Yahu bana yanlış kargo gelse ben kapıdan geri çeviririm. Bu ne demek? Başkasının eşyası evime gelse duramam dahi yerimde. İmkanı yok yani.
“Ben teslim ederim bugün 4’e kadar” demiş. Biz de akşam gidip alacaktık şubeden. Biz getiririz dediler ama karışıklık olmasın diye biz gidip şubeden alalım dedik. Aradık 1,5 saat önce. “Bayan telefonlarını açmıyor bekliyoruz 8’e kadar bekleyeceğiz” dediler. Anlayacağınız çok gerildim. Üzüldüm de ayrıca.
Ne yapmam gerek bu durumda?
Ürünleri satan firma ne gibi bir çözüm sundu?Kızlarrr aldım ürünleri. Fırçalarımın bazıları firar. Çantanın ve küpelerin etiketi yook.
Aynen iadeee. Konuştum gerekli yerlerle başım ağrıyor.
Seçtiğim ürünlere yandım.
Hadi ettin diyelim, hadi ettin. Ki biz olsak kapıdan direk çeviririz.ne insanlar var, sana ait olmayan bir kargoyu nasıl evine kabul edersin?
Kargo firması zararı karşılayacaklar. Artistlik yapmış müdürü, adam oldu başıma. Hadsiz öküz.Ürünleri satan firma ne gibi bir çözüm sundu?
Kılıflar açılmış, etiketler sökülmüş, fırça seti eksik.Yok artık ya pes ilk başta da yazmıştım umarım kullanmaz diye içimden geçirirken ne oldu acaba diye konuyu okuyayım dedim bir kere daha pes dedim
Geldi dün. Ürünün bir kısmı eksik. Zaten kılıfları ve etiketleri çıkmış. Bir insan 3-4 gün içinde nasıl kullanır bir malı hiç eder şahit oldum.hala gelmedi mi ürünün poyrazınmeleği ? git kapısına dayan kadının yaa. ne diye alıyosun günlerdir senin iade etmeni beklıyoruz de. bu kadarına da yeter ama
Ya parmağımın ucuyla geri koydum ürünleri o an böyle nevrim döndü. Ürünler eksik ama hasarsız. Yine de temizler tabi 3-4 günde öyle ahım şahım kullanmamış.Üzerine yatmış olma ihtimali çok yüksek. Muhtemelen kullandı bile. Piyasa da sahtesi olan bir ürün aldıysanız size sahtesi ile değiştirip verebilir bile. Neyse insanlar kötü bunu biliyoruz herşey beklenir.
Sizin muhatabınız kargo firması değil ürünü satın aldığınız site. Orayla görüşüp durumu bildirin. Endişelerinizi sıralayın. Yeni ürün göndersinler.
En mantıklısini yapmışsın canım mağduriyetini karsilasin kargo firmasıKılıflar açılmış, etiketler sökülmüş, fırça seti eksik.
Dün bir gönül kadına geri gönder al daha da tepe tepe kullan sen buna muhtaç mısın diyesim geldi. Vazgeçtim sonra bir üye gözümü açtı o sinirde.
Yardım toplama kutuları var. Oraya attım. Rahatım ve huzurluyum.
Ne edep kalmış insanlarda ne utanma! Kargoyu haddi olmadan açıyor bir de kenara atıyor öyle mi? Pesss! Yazık ya şu duruma kendini düşürenlere. Acıyorum.Valla millet artık beleş mezar bulsa içine girecek konuma gelmiş.
Kapimin onune birakilan paketli kargomu apartmandan birisi yırtmış açmış herhalde içindekini beğenmedi fırtlatmış yere. Zaten en buyuk yanlis kişiye teslim olmaması atıp gidiyorlar.
Asansöre yazı asasım bile geldi.
Bir şey yapmadım tabii, normal insan yapmaz.
Siz mutlaka hakkinizi arayin... gerekirse polisle dayanin kapisina.
Sinir sistemimi çökerttiler günlerdir. Yani beni üzen maddi kısmı değil pişkinlik ve hadsizlik oldu. Başıma ağrılar girdi. Böyle insanlarla uğraşmak çok zormuş.En mantıklısini yapmışsın canım mağduriyetini karsilasin kargo firması
Önce ben biliyordum zaten sizin arayacağınızı ondan aramadım demiş. Getireceğim demiş getirmemiş. Kargo kapısına gidince de hediye sandım ben demiş.Konuyu yeni görüp okudum. Ağzım açık kaldı ne insanlar var ya :/ böyleleri sokağımıza bile çıkmasın inşallah. Sahi ne zaman böyle bi toplum olduk? Hırsızlığın daniskası başka bişey değil. Bi de artislik yapıyo haspam öderim bilmemne diye.
Canınızı sıkmayın artık bundan sonrası kolay inşallah, öderler paranı.
Herkes her işi layığıyla yapabilseydi eğer dünya çok güzel olurduSinir sistemimi çökerttiler günlerdir. Yani beni üzen maddi kısmı değil pişkinlik ve hadsizlik oldu. Başıma ağrılar girdi. Böyle insanlarla uğraşmak çok zormuş.
Günlerdir bana moral verdin.Herkes her işi layığıyla yapabilseydi eğer dünya çok güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?