Utanyorum...

herşeyı bir yana bırak neden bu kadar begenılmeme kaygın var anlamıyorum ki? ıstemezlerse istemesınler bun da vardır bır hayır. ayrıca çocukla konuşman çok normal, sogukkanlı davrnamıyorsun sanırım. bırak o senı kazanmaya çalışsın. kız evı naz evi. bu kadar özguvensız olma.

yaa çok tatlısın yaa utanılacak şeye bak..opuyorumnanaktan keşke her utanılacak şey böyle masum olsa..üzülme gelirler gelmezlerse de kısmet değilmiş de boşver gitsin..senin gibi tatlı bir kıza koca mı yok.. Allah hayırlısını versin...

bunda ynlış birşey yokki..
onlar seni görecek beğenecek sen en sona mı klacaksın
senin de onu tanımak en doğal hakkın...
ya kendinize bunu nasıl konduruyorsunuz nlam veremiyorum
ana baba gelmeden önce sizin tnışmanız anlşmanız daha doğru değil mi...
ne yani şimdi size annesi gelecek seni beğenirse alack beğenmezse almayacak mılmaz:
hiç üzülme bence kafana da takma..çocukta delikanlıysa eğer ailesine söylemez:umursamaz:
söylerse bu seferde sen onu istemekaydirigubbakcemile5

aman ucunda ölüm yok ya o olmazsa başkası olur rahat ol

ben senı begendım bıle.)
cok tatlısın...
uzuldugun şey bu olsun..
hem daha ne olsun...
senın gıbı durust bırını bulmuş...
sen hıc uzulme...
senı cozmuştur o...
nıce ınsanlar var..
dogrusu yoktur sozlerınde..
rahat ol ama netten arkadaş olma...
hakkında herşeyın hayırlısı olsun...

bence şimdi söylemez canım. ama olurda tanıştın ve sonra bu iş olmadı işte o zaman söyler. Sana çamur atmak için bu olayı kullanabilir. ama bu iş evliliğe yönelirse zaten içinde bir kötülük olmadığını anlar.. bu yüzden tanıştığında ortaya laf at bence senin ailen sanki sana yaptırttırmış gibi konuş ailende sana destek olsun. nede olsa kız evinin erkeği araştırması çok doğaldır."ben bir arkadaşım aracılığıyla seni araştırdım de falan filan sanki araya 3. şahıs sokmuşsun gibi davran. öyle sıyrılırsın bence bu işten. hem içinde rahatlamış olur.

bence dürüst davrandıgın içinn artı kazandın evet şimdi deil ilerde bişekilde ortaya cıksaydı bu durum sana güven sorunu yasıcaktı ama artık böle bisorun yk ama tekrarlama böle oyunlart bence cok sacma cunkuu

canım ya hiç canını sıkma millet eşine yapıyor oyununu ortaya çıkarmak için sen hiç tanımadığın birini tanımak için yapmışsın bunda kötü bi yan yok ama soğukkanlı olman lazım böyle telaşlı davranırsan yüzüne gözüne bulaştırırsın gibi geliyo bana lmaz:

tövbe tövbe çamur atılacak ne varki ya kız ne yapmış,birlikte mi olmuş?nihayetinde kendisini görmeye gelecek bir insanı merak etmiş.
benim anlamadığım senin niye bu kadar panik yaptığın.çocuğu görmemişsin etmemişsin annesi görmeye gelmekten vazgeçer diye panik halindesin.sırf bu nedenden dolayı vazgeçeceklerse zaten bu iş hiç olmasın.kötü birşey yapmışsın gibi kendi kendini yiyip bitirme.olayları akışına bırak...

gayet modern davranmışsın.
neden içine dert oldu tam olarak anlayamadım.
ailesine söylesin birşey farketmiyor.
tanımak istemişsin bundan doğal ne olabilir.aman canım ağlama sen kıyamam.

bence en doğrusunu yapmışsın.. hayatını birleştireceğin adamı illaki bi şekilde tanıyacaksın... ben erkek olsam hoşuma giderdi cin gibi bir kız bu diye:)

kızlar haberlerim var sositososito benimkinin annesi geldi bende söyledi sandım durumu açıkladık meğerse söylememiş :1shok: kadının öyle hoşuna gittiki ben böyle akıllı kızları severim tabiki araştıracaksın dedi çok güzel şeyler söyledi :sm_cool: bu iş olacak galiba.oh rahatladım sorunsuz atlattık

:dance: içim içime sığmıyor.destekleriniz olmasaydı bu durumdan kurtulamazdım.hepinize sonsuz teşekkürler.inşallah hepinizin tüm duaları kabul olur :enbuyukkk:

utanacak bisey goremedim ben onlar nasi senin ev halini merak edip geliyorlarsa seninde onu arastirman gayet dogal bisey

kızlar birde bundan sonra nasıl davranayım yardım edermisiniz.kendisi yazana kadar bişey yazmayım diyorum.sakız gibi yapıştı der diyede çekiniyorum

ya benim derdim olsun yada olmasın.güzelce hallolsun.oğlan olumlu yanaştı umarım devamı gelir :Saruboceq:

benimle görüşmek istemezsen sen bilirsin dedim olur mu öyle şey dedi.hem ben olsam senin yerinde aynısını yapardım dedi.içime bişey çöreklendi aptalın tekiyim ben senağlama

hayır anlamadıgımm annesi gelecekmiş seni begenmişlerr ama sen dünden razı tavırları sergilemişsin çocuga karşı...

görüşmek istemezsen niye diyosunkiiii sankii sen onu ister gibi.. bırak zaten onlar istiyo..

bence mantıklı bişey yapmışsın ama keşke söylemeseydin kimliğini,bence sorun olmaz merak ediyor olman gayet normal,hakkında hayırlısı olur inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…