• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Utanyorum...

keşke hiç konuşmasaydın arayıp bulmasaydın zaten tanışınca ve bi süre görüşünce neyin nesi oldunu anlardın..ha madem konuştun bi hata ettin keşke kim oldunu hiç söylemesydin..:delphin: olan olmuş artık yapcak bişi yok..
hem hayatta kafaya takcak başka bişi bulamadın mı da ölmek istyorum falan diyosun? sölerse sölesin seni istemezse istemesizn ya nolcak neden bu kadar ölür gibi peşine düşülüyo bazı şeylerin anlam veremiyorum..evde mi kaldın kardeşim?? illa ki o mu olmak zorunda? hem nerden çıktı böle kadın oğluna beğenmiş bakmaya gelcek falan?neyse tabi orasına karışmayız senin seçimin haddimi aştım galiba :SaruboceqCADIARZU:delphin

yooooo hayır, istekli ve meraklı olman senin sandığının tam tersine onun hoşuna gitmiştir diyorum nasıl bu anlamı çıkarıyorsun? sanırım üzüntüden kendine güvenin zedelenmeye başladı? bence de fazla büyütme ve görüşme bi süre. ailesine söylese de söylemese de bi önemi yok inan ki.

ya canım kafam allak bullak o yüzden alınganlığım üstümde.pişmanlığımı tahmin bile edemezsiniz.özür dilerim çıkıştığım için

ya canım inan ki çok abartmışsın ya söylerse söylesin kiminlee evleneceğini bilmek senin en doğal

hakkın... çocukta gidip ne diyecek aaa bakın kız beni buldu netten merak etmiş mi diyecek desin elbet

merak ediceksin zaten istiyosa bence asla söylemez çok stres yapma korktuğun başına gelicek

olmayacağı varsada olacak oluruna bırakkk.......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar saf olduğunu görünce meraktan da olsa gelirler.

Önce söylemez de eğer olmazsa zaten kızla tanışmıştım der.

Bence bununla utanacağına mantıklı cümleler düşün söylemek için.

zaten olan olmuş.. minik kızlar gibi davranmışsın.. ayrıca sen bu adamı tanımıyorsun.. aşık değilsin.. gelmezse gelmesin.. ne olacak ki.. son şansınmış gibi konuşuyorsun..

Bence hiçbir şey olmaz....
Bekle herşey iyi gidebilir, gene de bundan sonra çok istekli görünme, alttan al...
Geri çek kendini...

bişey olmaz:)bu kadar endişelenme.gayet haklı olarak sana görücü gelecek kişi hakkında bilgi almışsın.eğer bir birlikteliğe adım atılırsa zaten ailen de bu kişiyi soruşturur.kimdir iyimidir kötümüdür diye.hem bence gayet güzel dürüstlük örneği göstermişsin kim olduğunu söyleyerek.

bu gayet normal eminimki o kiside anlayacaktir bunu
uzme kendini guzelim hayirlisi olsun senin icin insa.s.

Tatlım eğer söylemeyeceğim dediği halde tutar bu durumu ailesine anlatırsa zaten o kişinin sözünde durmayan birisi olduğu aşikar olacak ee daha sözünde durmayan herşeyi ailesine anlatan biriside bırakta gelmesse gelmesin sen niye canını sıkıyorsun ki boşver hem o kaybeder senden iyisini mi bulcak :dilcikar:

böyle masumane bir sebepten dolayı vazgeçicek insanlar hiç gelmesin bence...hiç üzülme eğer ki çocuk senden az biraz hoşlandıysa gelirler emin ol...

Bence cok akillica bisey yapmissin, ve utanacak yere dimdik dur yaptiklarinin arkasinda..
Teknolojiyi ve zekani kullanip bastan nasil biriymis diye arastirmissin. Hem sanaldan taniyip hemde gercekten gorup ona gore kararini verirsin.

Ailesi de ogrenirse munasip bi dille kotu bi niyetinin olmadigini, bi tedbir olarak gorebileceklerini aciklarsin.

Musterih ol bence, temkinli ve kararli olmak guzel ozelliklerdir.

bence de biraz ileri gitmişsin. daha ortada fol yok yumurta yokken.. ama bu durum çocuğun hoşuna gitmiş gibi gözüküyo. yalnız daha da abartırsan ve çocuktan özür dilemeye devam edersen koca delisi görünümü vereceksin haberin olsun. yüzyüze gelene kadar görüşme bi daha netten. gördüğünde de kızarıp bozarma, sanki bunu yapmak en doğal hakkınmış gibi davran ve umursamaz ol derim..

daha çocuğu tanımıyorsun. ya gelmezse diye dert yanıyorsun.. yani gelmezlerse sanki kıyamet kopacak.
neden bu kadar abartıyorsunuz ki ailece bunu. annende hastalanmış. çok ilginç gerçekten. sanki,o görücü, gelmezse hayat sona erecek. hay Allahım ya..
mesajlarını okuduğumdaki ifadem şöyle oldu
:1ninca::1ninca::1ninca:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X