- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #2.001
Abidine hiç ilgi yok ya.
Bugün adamın teki abidin takı satıyor ya alır mısınız falan demiş ,adamda 5 gün önce gelseydim takılarından alırdım ama şimdi almıyorum gibi bir şey söylemiş.. Yanlış yazdıysam kusura bakmayın
Semihlere söyledi adam böyle dedim diye, onlarda güldü
Dediğini ben görmedim ama dedim derken ki konuşmasını gördümCidden böyle birşey demiş mi
Sanırım bugün hiç satış yapamamış abidin ..Abidin Murat'ın dibinden ayrılmıyor, umarım onu da kandırmaz.
Abidin'in yerinde olsam bu yarışmaya katılmazdım, antipati kazanıyor davranışları ile.
O ne üretiyor da satıyor ki??Sanırım bugün hiç satış yapamamış abidin ..
O ne üretiyor da satıyor ki??
HımmmmBileklik kolye vs.
YapıyorHımmmmBir şey yaparken görmedim de bileklik gibi.
Hımm demek insanlar yaptığına tepki gösteriyorYapıyor
Ama bugün kurre abidin satış yapamadı demişti..
Gösterilmeyecek gibi mi sence ?Hımm demek insanlar yaptığına tepki gösteriyor
sigara neyse de alkole nasıl izin veriyorlar ki anlamadımserkanlar orda alkol ve sigara da kullanıyolarmış galiba
ben yasak diye biliyodum
herkes görmüş
aydın denen adamdan alıyolarmış sanırım
bence tepki gösterilecek bişey yok ya semihe sinir oldum ben abidin iyi yaptı gibi ama alamadım 3. grup mu kurdular diğer gruba mı geçtilerHımm demek insanlar yaptığına tepki gösteriyor
özlem ne istedi semihten,ne ilgisi bekliyordu,semih ona ne yaptı ben hala anlamadımZiyarete gelen bir adam Özlem'e ''Semih sana foto mak. ile serayı hediye etti'' dedi, Özlem bozuldu.
niye semihe sinir oldun kibence tepki gösterilecek bişey yok ya semihe sinir oldum ben abidin iyi yaptı gibi ama alamadım 3. grup mu kurdular diğer gruba mı geçtiler
genel olarak semihi sevmiyorum benniye semihe sinir oldun ki
tepki bile göstermedi doğru dürüst
Tabi tabi canım.bir semihçi olarak evet.Gösterilmeyecek gibi mi sence ?
Acunun alkole izin vereceğini sanmamsigara neyse de alkole nasıl izin veriyorlar ki anlamadım
Olamaaaaazzzzgenel olarak semihi sevmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?