- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.961
neden özel hayatla ilgili konuşmak yasak değil ki canım o da böyle yapmasaydı. sevgilisi varken yaptığı hareketlere bak ben çok sinir oluyorum. şimdi bitmiş olabilir ilişkisi o da belli değil ya. hala mert diyo. anlamıyorum ben bu kızı. bi de yok o caiz değil yok bu caiz değil diyor. yaptığı hareketlere bakay kızlar ya kurrenin yazılmasına üzüldüm heeorada söylediği şey çok doğruydu ismini yazabilirsin de özel hayatı hakkın da konuşması çok ağırdı bence ama olsun inş. kurre gitmez.bn sadece tvden izleyebiliyorum semih kurre yazıldı diye üzüldü mü napıyorr kızlarr?
neden özel hayatla ilgili konuşmak yasak değil ki canım o da böyle yapmasaydı. sevgilisi varken yaptığı hareketlere bak ben çok sinir oluyorum. şimdi bitmiş olabilir ilişkisi o da belli değil ya. hala mert diyo. anlamıyorum ben bu kızı. bi de yok o caiz değil yok bu caiz değil diyor. yaptığı hareketlere bakay kızlar ya kurrenin yazılmasına üzüldüm heeorada söylediği şey çok doğruydu ismini yazabilirsin de özel hayatı hakkın da konuşması çok ağırdı bence ama olsun inş. kurre gitmez.bn sadece tvden izleyebiliyorum semih kurre yazıldı diye üzüldü mü napıyorr kızlarr?
neye sinirlenmiş canım gruptan ayrılmalara mı?Semih 2 saattir sinirden kendisini işe vermiş..
Ağzını bıçak açmıyordu..
Şimdi muratı aldı , konuşuyorlar..
Özlemi yazmayı planlıyorlar sanırım, gamzeyle anlaşmaya gitmeliyiz falan diyordu..
ya ihtiyaç derken yatmak anlamında falan değil tabi. duygusalda bi ihtiyaç öpmek te dokunmakta yoksa orda o kadar uzun süre nasıl vakit geçirecek sıkılır yani semih. bi nevi eğlencesi ihtiyacı anlamında dedim canım. mert le ilişkisi bitmemişti canım mektupla bitti. hadi öncesinden bitti de geldi diyelim neden hala ilişkisi bitmemiş gibi davranıyo ki mert şöyle mert böyle mert mektup yazmadı vs diyor. şimdi bile hala mert mert sonra da semih in yaptıkları hoşuma gidiyor diyo. hayır mert demesin baksın yoluna o zaman gıcık etmez insanları hareketi. bi de her lafı caiz değille bitiyo sonra da kendini öptürüyo kucaklatıyo.kızlar iyi hoş yazmışsınız da,semih dokunmayla ihtiyacını karşılıyor demişsiniz..dokunmakla ihtiyaç mı karşılanır..zaten öyle bir amacı olsa incilerin grubunda yer alır bol bol birbirlerine sarılırlar..ben semihin okadar abaza olduğunu düşünmüyorum..semihe inanıyorum..kurre ilk başta şöyle demişti,bu yarışmaya girersen mert ilişkimiz biter,dedi demişti..zaten cok sallantıda bir ilişkisi olduğu belliydi...ben semihin kurreyi gerçekten sevdiğine inanıyorum ama mağlesef kurre onu sevmiyor..ayrıca semih kurreye sona ikimiz kalacağız,ütopyanın ikinci bölümü aile nasıl kurulur olacak gibi şeyler söyledi,bunlar espiri arkadaslar,kurreyi güldürmek için yapıyor..
ah bizim toplumumuz.. yasakları sevmeyiz, ama yasak olmayan kötü şeyleri yapmaya da bayılırız. illa ki birinin gelip "bunu yaparsan cezalandırılırsın" demesi gerekiyor. yoksa rahat durmuyoruz. saygı falan hak getire..neden özel hayatla ilgili konuşmak yasak değil ki canım o da böyle yapmasaydı. sevgilisi varken yaptığı hareketlere bak ben çok sinir oluyorum. şimdi bitmiş olabilir ilişkisi o da belli değil ya. hala mert diyo. anlamıyorum ben bu kızı. bi de yok o caiz değil yok bu caiz değil diyor. yaptığı hareketlere bak
evet söylediklerinde çok haklısın katılıyorum ama ben bu kıza sinir oluyorum tamamen yapmacık ve tezat. birazda bu sert yorumu haketti diye düşünüyorum. yaptıklarının farkında olmuyor başka türlü.ah bizim toplumumuz.. yasakları sevmeyiz, ama yasak olmayan kötü şeyleri yapmaya da bayılırız. illa ki birinin gelip "bunu yaparsan cezalandırılırsın" demesi gerekiyor. yoksa rahat durmuyoruz. saygı falan hak getire..
evet yasak değil ama anlayış, saygı, sınır gibi şeyler var. insanlar birbirinin her şeyine ulu orta yorum yaparsa bunu özgürlük adı altında değerlendiremeyiz. özgürlük sonsuzluğu anımsatabilir ancak biraz da yoruma açık bir kavramdır. her istediğini söylersen istemediklerini duymaya mecbur olursun. insanı hayvandan ayıran en önemli özellik düşünebilmesi değil mi? neden biraz düşünceli olmayalım?
aynı yaklaşım malesef kk'da da mevcut ve ben bu yaklaşımdan çok rahatsızım. "istediğim yere istediğimi yazarım kimse karışamaz" deyip sıyrılıveriyor insanlar. "konuma yazma lütfen" diyenin vay haline. anında bir zeytinyağlık beliriyor. "sen karışamazsın bana" vs. aynı ütopya'daki gibi. sağduyu göremiyorum bu tarz konuşmalarda malesef.
Ben de Kurretülayn ile ilgili iyi şeyler düşünmüyorum ama o söylediğinde bence de haklıydı. Yani "seni yazıyorum çünkü gözünün üstünde kaşın var" demek gibi geldi bana. Hele Gamze.. Kendisinin yazıldığı hafta "benimle bir sorununuz yok neden yazıyorsunuz" diye kükremişti. Bu hafta ise "seni seviyorum Kurretülayn ama bu bir yarışma" deyip üç çizik attı kıza. Ne bileyim objektif olmaya çalışıyorum da Serkan cephesi yine haksız yine haksız..evet söylediklerinde çok haklısın katılıyorum ama ben bu kıza sinir oluyorum tamamen yapmacık ve tezat. birazda bu sert yorumu haketti diye düşünüyorum. yaptıklarının farkında olmuyor başka türlü.
Semih 2 saattir sinirden kendisini işe vermiş..
Ağzını bıçak açmıyordu..
Şimdi muratı aldı , konuşuyorlar..
Özlemi yazmayı planlıyorlar sanırım, gamzeyle anlaşmaya gitmeliyiz falan diyordu..
Bana Kurre arkadaşça seviyor gibi geliyor. Semih'i de tam çözebilmiş değilim ama özel şeyler hissettiğini düşünüyorum. Tamamen oyun diyemem yani.bu arada kurreyi ben de anlamıyorum
ama semihin onu sevdiğini düşünüyorum artık
beni kullanığını biliorum ama seviyorum işte gibi bi cümle kurmuş çünkü öyle diyolar
zaten semihi sevse sürekli mertin gömleğini giymezdi heralde
sanırım semihin ilgisi hoşuna gidiyo ve kendine yakın hissediyo
ama dışarıdaki hayatını da düşününce ikilemde kalıyo
Bana Kurre arkadaşça seviyor gibi geliyor. Semih'i de tam çözebilmiş değilim ama özel şeyler hissettiğini düşünüyorum. Tamamen oyun diyemem yani.
tabi canım serkanlar zaten bitmiş durumdalar bence. ben serkanları tutmuyorum zaten =)Ben de Kurretülayn ile ilgili iyi şeyler düşünmüyorum ama o söylediğinde bence de haklıydı. Yani "seni yazıyorum çünkü gözünün üstünde kaşın var" demek gibi geldi bana. Hele Gamze.. Kendisinin yazıldığı hafta "benimle bir sorununuz yok neden yazıyorsunuz" diye kükremişti. Bu hafta ise "seni seviyorum Kurretülayn ama bu bir yarışma" deyip üç çizik attı kıza. Ne bileyim objektif olmaya çalışıyorum da Serkan cephesi yine haksız yine haksız..
Anaaa hak iddia etmesin Özlem dengesiziodalarına dolaplarıda gelmiş. cafeyide genişletmişler biraz. çardak masası dışarı alınmış ve cafeye küçük küçük masalar konulmuş. özlem neden cafeye gelip bakıyo ki şu anda anlamadm. uzunlamasına koy diyo altar a deli mi ne
Onlara birileri daha gelse eski hallerine dönecekler.semihin onlara kinli olmasına katılıyorum.Ben de Kurretülayn ile ilgili iyi şeyler düşünmüyorum ama o söylediğinde bence de haklıydı. Yani "seni yazıyorum çünkü gözünün üstünde kaşın var" demek gibi geldi bana. Hele Gamze.. Kendisinin yazıldığı hafta "benimle bir sorununuz yok neden yazıyorsunuz" diye kükremişti. Bu hafta ise "seni seviyorum Kurretülayn ama bu bir yarışma" deyip üç çizik attı kıza. Ne bileyim objektif olmaya çalışıyorum da Serkan cephesi yine haksız yine haksız..
Onlara birileri daha gelse eski hallerine dönecekler.semihin onlara kinli olmasına katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?