Ütopya TV8

Bence ....

• Semih kazanır

OY: 99 34,5%
  • Tuncay kazanır

OY: 71 24,7%
  • Rezil bir yarışma ve bence Acun para kazanır

OY: 117 40,8%

• Ankete Katılan
    287
Aynen arkadaşım yaaaaa.sanki hepsi amerikada büyümüş de biz avamız.öyle hallet tripler, kılık kıyafetler, konuşmalar falan.o grupta sadece inci kendini bu anlamda olduğu gibi yansıtıyor.yani orta sınıf olduğunu.

diğerleri üst sınıf olduğunu nasıl düşünüyo onu anlamadım
bi inci kendini yansıtıyo
tezcanla gamze kolay yoldan manken filan olma peşinde giyimleri de çok komik zaten
tezcan bos bol bi eşofmanla geçirdi ütopya hayatını
gamze desen kış günü göbek açık giyiniyo sırf kendini göstermek için komik duruyo

gidenlerin de havalanacak hiçbir durumu yoktu arda tuğçe melek filan gayet orta kesimden tiplerdi
serkan kusura bakmasın ama abazaya benziyo resmen
sporcu olabilir ama bu onu üst seviye yapmaz ki
tuncay değişik bi tipte sadece güzel sanatlar öğrencisi heralde
ki altar da aynı şekilde güzel sanatlar okuyo
ne farkları var

serkan amerikaya gitmiş diye kendini birşy mi sanıyo
bunu üstünlük göstergesi olarak görüyosa da orda yurtdışını en çok gezmiş görmüş kişi zaten semih

evet kurre konusunda haklısın
semihe istemem yan cebimde dursun muamelesi yapıyor
mert konusunda da kendi kendi gelin güvey oluyor
çünkü mert cephesinde ilişki bitti
ne istediğini bilmiyor

ama kurre iyi kız,,özellikle diğerleriyle kıyaslandığında,oradaki en kaliteli hanım kız..yalnız bu mert konusunun tamamen bitiğini kabullenmesi ve yoluna devam etmesi gerekiyor..bu en büyük hatası..keşke babası kenara çekip konussaydı...
ama özlemin oylamada ona söyledikleri cok çirkindi
özlemle türkanın samimiyetine inanmıyorum,çünkü hem kızı semihe teşvik ettiler,hem de kızınca ama mert var dediler..işlerine geldikleri gibi davranıyorlar
orada semihle kurreyi altarı kusursuz ya da cook iyi oldukları için tutmuyorum,oradaki kişilerin içinde hareketleri en düzgün kişiler onlar,üçü...diğerleri kişilik olarak cok kıymetli değil bence

zaten bu kendini beğenmiş tavırlarından dolayı herkes semihi sevdi..biraz doğal davranabilselerdi,mesela serkancılar da olabilirdi ama yok..

çok iyi kazanıyorlar
kafa kafaya gidiyor gelirleri

semihlerde foto makinesi alıp çekmeye başlasınlar
profil fotosu cekmek için profesyonel olmaya gerek yokki bence,değil mi ama

ben de böyle düşünüyorum

Abidine hiç ilgi yok ya.
Bugün adamın teki abidin takı satıyor ya alır mısınız falan demiş ,adamda 5 gün önce gelseydim takılarından alırdım ama şimdi almıyorum gibi bir şey söylemiş.. Yanlış yazdıysam kusura bakmayın
Semihlere söyledi adam böyle dedim diye, onlarda güldü

kanal incilerin grubuna paralı adam gönderiyo olabilir mi
iki tane yaşlı teyze gelip bi sürü para verdi birşey almadan
bi de inci hangisi diye sordu
yarışmayı izliyo olsa inci kimdi diye sormazdı heralde
şüphelendim biraz

of ya gün geçmiyor ki şu yarışmalarda yalan olmasın.
ağız tadıyla izletmiyorlar illa bozulacak hevesimiz.

Bence öyle bir şey olmaz, kimi çok izliyor kimi izlemiyor
O kadınlardan biri izlemeyen arkadaşını alıp buraya ziyaretede gelmiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…