- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.680
- 248
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
- #1.981
Aynen arkadaşım yaaaaa.sanki hepsi amerikada büyümüş de biz avamız.öyle hallet tripler, kılık kıyafetler, konuşmalar falan.o grupta sadece inci kendini bu anlamda olduğu gibi yansıtıyor.yani orta sınıf olduğunu.zaten şimdiden döndüler bile canım
yine semihin arkasından dalga geçiyolar
tuncay filan da öyle
az kişi kalınca tutuşmuşlardı serkanla ikisi
şimdi yine başladılar
bi de semihlerden biri giderse içyüzlerini iyice gösterirler
çok havalılar kendilerini birşey sanıyolar halk o yüzden sevmedi zaten o grubu
Altar demisti canım.semihlerin taraftan biri demişti "biz 4 kişiyken de aynıyız 6 kişiyken de" diye.
helal gerçekten öyleler.
Aynen arkadaşım yaaaaa.sanki hepsi amerikada büyümüş de biz avamız.öyle hallet tripler, kılık kıyafetler, konuşmalar falan.o grupta sadece inci kendini bu anlamda olduğu gibi yansıtıyor.yani orta sınıf olduğunu.
evet kurre konusunda haklısınya ihtiyaç derken yatmak anlamında falan değil tabi. duygusalda bi ihtiyaç öpmek te dokunmakta yoksa orda o kadar uzun süre nasıl vakit geçirecek sıkılır yani semih. bi nevi eğlencesi ihtiyacı anlamında dedim canım. mert le ilişkisi bitmemişti canım mektupla bitti. hadi öncesinden bitti de geldi diyelim neden hala ilişkisi bitmemiş gibi davranıyo ki mert şöyle mert böyle mert mektup yazmadı vs diyor. şimdi bile hala mert mert sonra da semih in yaptıkları hoşuma gidiyor diyo. hayır mert demesin baksın yoluna o zaman gıcık etmez insanları hareketi. bi de her lafı caiz değille bitiyo sonra da kendini öptürüyo kucaklatıyo.
zaten bu kendini beğenmiş tavırlarından dolayı herkes semihi sevdi..biraz doğal davranabilselerdi,mesela serkancılar da olabilirdi ama yok..diğerleri üst sınıf olduğunu nasıl düşünüyo onu anlamadım
bi inci kendini yansıtıyo
tezcanla gamze kolay yoldan manken filan olma peşinde giyimleri de çok komik zaten
tezcan bos bol bi eşofmanla geçirdi ütopya hayatını
gamze desen kış günü göbek açık giyiniyo sırf kendini göstermek için komik duruyo
gidenlerin de havalanacak hiçbir durumu yoktu arda tuğçe melek filan gayet orta kesimden tiplerdi
serkan kusura bakmasın ama abazaya benziyo resmen
sporcu olabilir ama bu onu üst seviye yapmaz ki
tuncay değişik bi tipte sadece güzel sanatlar öğrencisi heralde
ki altar da aynı şekilde güzel sanatlar okuyo
ne farkları var
serkan amerikaya gitmiş diye kendini birşy mi sanıyo
bunu üstünlük göstergesi olarak görüyosa da orda yurtdışını en çok gezmiş görmüş kişi zaten semih
çok iyi kazanıyorlarserkanlar kupa ve t shırt sayısını arttırmış. bence hediyelik için güzel alternatifler ütopya amblemleri ile yapmaları ve t shırtü de 50 tl den satıyorlar iyi para kazanacaklar gibi duruyor fotoğrafla birlikte bakalım.
semihlerde foto makinesi alıp çekmeye başlasınlartürkan neden cafede kahvaltıya gitmemiş. semihte 4 kişi kalırız falan dedi ama sadece bunu duydum anlamadım bilen var mı kızlar?
mutfak dolapları gelmiş.bulaşık makinasıda gördüm sanki.
semih özlem e yazıcıyı al hediye demiş. özlem uslubundan dolayı hediyeyi kabul etmemiş. serkanlarla parasını veririz parayı çok seviyorlar zaten falan diyorlar.
fotoğraftada çok para vardı yaa nerden baksan 1000-1500 getirisi var günlük. öyle hesaplamışlardı. semihler 2500 yapardı misafir geldiği gün tühh
ben de böyle düşünüyorumsemih hoşlanıyo bence yoksa aşık olduğunu düşünmüyorum
kurre de hoşlanıyo ama merte olan duyguları ağır basıyo bence
geçmişini de bilemeyiz sonuçta belki uzun süre birliktedirler ve kesip atamıyodur
kurre semihi arkadaş olarak zaten çok seviyo kırmak istemiyo hiç
ben de böyle düşünüyorum
"azından mı öpmüş"Semih bugün kurreyi, kurrede onu öptü :)
"azından mı öpmüş"
Tuncay hala nasıl oluyor da gelip türkanların mekanda rahat rahat oturabiliyor şaşıyorum..
kanal incilerin grubuna paralı adam gönderiyo olabilir mi
iki tane yaşlı teyze gelip bi sürü para verdi birşey almadan
bi de inci hangisi diye sordu
yarışmayı izliyo olsa inci kimdi diye sormazdı heralde
şüphelendim biraz
Bence öyle bir şey olmaz, kimi çok izliyor kimi izlemiyorkanal incilerin grubuna paralı adam gönderiyo olabilir mi
iki tane yaşlı teyze gelip bi sürü para verdi birşey almadan
bi de inci hangisi diye sordu
yarışmayı izliyo olsa inci kimdi diye sormazdı heralde
şüphelendim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?